Το ΙΧ εχει απιστευτο συναισθημα. Ειδικα τραγουδια οπως Tomorrow’s Sky, Years Of Suspicion, Inquisition και Instinct θα μπορουσαν να βρισκονται σε οποιονδηποτε δισκο των 2000ς Paradise Lost με αυτες τις μελωδιαρες.
παιδιά πραγματικά έχετε κολλήσει ότι πρέπει να έχει ντε και καλά καθαρά φωνητικά και χάνετε (απόψη μου) την ουσία : το τραγούδι ξεχειλίζει από συναίσθημα
Τα μπρούταλ φωνητικά δίνουν σαφώς ένα δραματικό τόνο στο κομμάτι -δεν ξέρω εάν το γρέζι θα κολλάγανε περισσότερο (μπορεί κιόλας , αλλά δεν είναι σίγουρο- τα φωνητικά τύπου one second οχι κατηγορηματικά όχι)
για μένα 2/2 ξεκάθαρα
πάντως βλέποντας το setlist χθες (δεν μπόρεσα να πάω δυστυχώς) δεν βλέπω να προτιμάνε να βάζουν τραγούδια με growls - αντίθετο θα έλεγε κανείς
Γαμώτο αυτά τα ΑΙ videos πολυ χάλια και ειμαστε ακόμη στην αρχή του φαινομένου…
Το νέο κομμάτι αρκετά καλό. Greg = εγγύηση. Πάμε φαίνεται για φάση Shades/Icon με κάποια πιο μοντέρνα στοιχεία κυρίως σε παραγωγή. Αναμένω κάτι επιπέδου Obsidian με τον Holmes να χρησιμοποιει στα φωνητικά του γρέζι και growls αναλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε κομματιού. Και ναι live δυσκολευεται γενικά αλλά αυτό λέμε τα τελευταια 10-15 χρόνια δεν προέκυψε τώρα.
ναι το βιντεο είναι τραγικό
Να πω την αλήθεια λίγο με νοιάζει
Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο κλιπ είδα τα τελευταία 10 χρόνια (γενικά όχι από λοστ μονο) πάνω από 2 φορές
Εσένα μπορει να μην σε νοιαζει αλλά αλλους τους παρανοιαζει, αλλιώς οι δισκογραφικές δεν θα ασχολουνταν καν. Σκέψου πόσα εμβληματικά βιντεος υπάρχουν, κάποιοι σκηνοθέτες ξεκινήσαν από music videos, μια μορφή τέχνης και καταλήξαμε σε αυτην την αηδία. Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές το κλασικό βάλε την μπάντα να παίζει σε μια αποθήκη παρά αυτό το πράμα.
Βάλε εμβόλιμα και σκηνές από κλασική ταινία και κάτι θα βγει
Ισα ισα, ισως δεν νοιαζει ουτε τις δισκογραφικες. Δεν εχω εικονα του συγκεκριμενου industry, αλλα πιθανως δεν θελουν να ασχολουνται με βιντεο επειδη κοστιζουν πολλα. Γενικα στο marketing η φαση ειναι “δεν μπορουμε να το φτιαξουμε με ΑΙ”; Καποτε μια φωτογραφιση για διαφημιση κοστιζε πενταψηφιο ποσο για τους καταξιωμενους δημιουργους concept, τωρα με ενα 500αρικο μπορει να σου φτιαξει μαρκετινγκ καμπανια ενας νεαρος δημιουργος με ελαχιστα χρονια εμπειριας.
Παιδιά δεν είναι κανονικό βίντεο κλιπ, είναι το αντίστοιχο του lyric video που έβγαζαν τόσο καιρό οι μπάντες.
Εξαιρετικό πραγματικά το κομμάτι, μακάρι να είναι όλος ο δίσκος έτσι. Αυτή η lead στο ρεφραίν, chef’s kiss.
Έχεις απόλυτο δίκιο
Για το ghost έτσι το έκαναν
Λογικά με τη κυκλοφορία του δίσκου θα βγει και ένα ακόμη κανονικό κλιπ
Να θυμίσω ότι με τη κυκλοφορία του obsidian βγήκε το κλιπ του darker thoughts το οποίο ήταν και το πιο εντυπωσιακό τραγούδι του δίσκου κατ’εμέ
edit θεωρώ εντελώς απίθανο να είναι έτσι όλος ο δίσκος
Έτσι λέω κ εγώ κ το ελπίζω κιόλας, δεν μπορεί να είναι τόσο straightforward προσέγγιση.
Καλά αυτό γίνεται γιατί τα χιτ τους είναι με καθαρά φωνητικά. Χιτ με brutal φωνητικά είναι το No Hope… το Eternal, το As I Die , το Pity The Sadness τα οποία παίζουν. Αν κι εδώ που τα λέμε δεν τα λες και τόσο brutal τα φωνητικά στο Shades Of God.
Είναι brutal (sort of) αλλά και με μελωδικές γραμμές! Μοναδικό στοιχείο της βρετανικής doom/death σκηνής στα early 90s, που δυστυχώς δεν είχε συνέχεια. Το είχαν επίσης στο ξεκίνημά τους οι Anathema και οι Cathedral.
Ναι είναι στο όριο, κι εγώ brutal τα θεωρώ αλλά πιο soft σε σχέση με τα 2 προηγούμενα ή τα σημερινά του
Εχει μια γλυκύτητα που για μένα, εν έτει 2025, είναι όχι μόνο 1000% απροσδόκητη αλλά και τόσο μα τόσο αναγκαία για την ψυχική μου ισορροπία … και ας μην το είχα συνειδητοποιήσει αυτό μέχρι να ακούσω το κομμάτι. Enchanted.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα λέει ο επερχόμενος δίσκος των Paradise Lost, αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα έχουμε διπλή επέτειο αφού πριν από 33 και 28 χρόνια κυκλοφορούσαν το Shades of God και One Second αντίστοιχα, δύο μεγάλες δισκάρες, διαφορετικές μεταξύ τους, όμως εξίσου απολαυστικές!
10αρια και οι δύο. Τι μπάντα ρε πουστη μου. Greg στους κορυφαίους συνθέτες της μουσικής μας, αδιανόητη έμπνευση
Αυτό!!! Γενικά ο κόσμος δεν κατανοεί το πόσο σημαντική μπάντα ήταν οι Λοστ για το χεβυ μεταλ, πόσο πρωτοποριακή. Όταν γίνεται αναφορά στις μεγάλες μπάντες πάντα βάζω κ τους Λοστ, πέρα απο αδιανόητη έμπνευση έχουν επηρεάσει έναν σκασμό μπάντες.