Paradise Lost

2 Likes

Μια ενθουσιώδης κριτική του δίσκου (δεν ξέρω ισπανικά αλλά έτσι φαίνεται :stuck_out_tongue:)

Εκεί στο ROCKIN σας έστειλαν κανένα πρόμο ή να μάθουμε ξένες γλώσσες στα γεράματα ??? :grinning:

Coming soon.

Και μπορω να πω οτι…

Summary

ΝΑΙ!

5 Likes

υποθέτω ότι η λακωνική απάντηση σου είναι επιφώνημα και όχι απάντηση στο να μάθω ισπανικά :stuck_out_tongue:

1 Like

Λιιιιιγη ακομα υπομονή!

Album Review: Paradise Lost – Ascension – Metal Planet Music Album Review:  Paradise Lost – Ascension – Metal Planet Music

If you are looking for the perfect soundtrack to the approaching winter months, or if you simply want to hear what genuine masters of their craft sound like when they’re at their best, Ascension is simply perfect as It’s heavy, beautiful, and emotionally devastating.

Κάπου τα έχει μπερδέψει ο τύπος…

Μεθυσμένος πρέπει να έγραφε :joy:

1 Like

Εκτός αν είναι ΑΙ τι να πώ…

Η nuclear blast πάντως δίνει snippets απο 3 τραγούδια σε προσωπικό μήνυμα στο Instagram, μισό λεπτό το καθένα. Εμένα μου άρεσαν

Δεν έβαλα να ακούσω ούτε το τελευταίο σινγκλ που έβγαλαν, περιμένω καρτερικά να μου έρθουν τα 2 vinyl boxsets (ναι πληθυντικός :laughing: , το ένα είναι το Limited με το picture disc) και να ακούσω όλο το άλμπουμ.

2 Likes

Τίμιος

1 Like

Και τα τρια πολυ καλυτερα απο ολα τα singles, αλλα κραταμε τετοιο καλαθι πλεον:

ascension

Πότε να περιμένουμε την κριτική να ανέβει στ σάητ?

Πολύ σύντομα

2 Likes

Εχει τραγούδια κομμενα και ραμμένα και για τα δικα σου γούστα!

1 Like

Πολύ καλά και τα τρία δείγματα.

Ψήφισα το πρώτο γιατί πραγματικά δεν έχω ξανακουσει τον Holmes έτσι…

Ο Holmes επανήλθε σε ήχο που εμένα προσωπικά μου είχε λείψει, ειδικά με τη μαλακια το Medusa.

Γενικά ευχάριστη έκπληξη το άλμπουμ θα πω.

5 Likes

Ψύχραιμη άποψη…

1 Like

Το Medusa δεν ήταν μαλακία, αλλά ήταν ένα άλμπουμ που πολλοί δεν θέλαμε να ακούσουμε από αυτούς.

Προσωπικά το έχω ακούσει ελάχιστα και πάει πολύς καιρός, χρόνια, από την τελευταία φορά.

1 Like