Μια ενθουσιώδης κριτική του δίσκου (δεν ξέρω ισπανικά αλλά έτσι φαίνεται
)
Εκεί στο ROCKIN σας έστειλαν κανένα πρόμο ή να μάθουμε ξένες γλώσσες στα γεράματα ??? ![]()
Coming soon.
Και μπορω να πω οτι…
Summary
ΝΑΙ!
υποθέτω ότι η λακωνική απάντηση σου είναι επιφώνημα και όχι απάντηση στο να μάθω ισπανικά ![]()
Λιιιιιγη ακομα υπομονή!
Album Review: Paradise Lost – Ascension – Metal Planet Music Album Review: Paradise Lost – Ascension – Metal Planet Music
If you are looking for the perfect soundtrack to the approaching winter months, or if you simply want to hear what genuine masters of their craft sound like when they’re at their best, Ascension is simply perfect as It’s heavy, beautiful, and emotionally devastating.
Κάπου τα έχει μπερδέψει ο τύπος…
Μεθυσμένος πρέπει να έγραφε ![]()
Εκτός αν είναι ΑΙ τι να πώ…
Η nuclear blast πάντως δίνει snippets απο 3 τραγούδια σε προσωπικό μήνυμα στο Instagram, μισό λεπτό το καθένα. Εμένα μου άρεσαν
Δεν έβαλα να ακούσω ούτε το τελευταίο σινγκλ που έβγαλαν, περιμένω καρτερικά να μου έρθουν τα 2 vinyl boxsets (ναι πληθυντικός
, το ένα είναι το Limited με το picture disc) και να ακούσω όλο το άλμπουμ.
Τίμιος
Και τα τρια πολυ καλυτερα απο ολα τα singles, αλλα κραταμε τετοιο καλαθι πλεον:

Πότε να περιμένουμε την κριτική να ανέβει στ σάητ?
Πολύ σύντομα
Εχει τραγούδια κομμενα και ραμμένα και για τα δικα σου γούστα!
Πολύ καλά και τα τρία δείγματα.
Ψήφισα το πρώτο γιατί πραγματικά δεν έχω ξανακουσει τον Holmes έτσι…
Ο Holmes επανήλθε σε ήχο που εμένα προσωπικά μου είχε λείψει, ειδικά με τη μαλακια το Medusa.
Γενικά ευχάριστη έκπληξη το άλμπουμ θα πω.
Ψύχραιμη άποψη…
Το Medusa δεν ήταν μαλακία, αλλά ήταν ένα άλμπουμ που πολλοί δεν θέλαμε να ακούσουμε από αυτούς.
Προσωπικά το έχω ακούσει ελάχιστα και πάει πολύς καιρός, χρόνια, από την τελευταία φορά.