Paradise Lost

Κοιτα προσωπικά μετα το Faith άρχισα σταδιακα να χάνω ενδιαφέρον, και σε αυτό το δίσκο μπήκα σε λουπα να ξαναβάλω μπροστα δισκογραφία. Αν λέει κάτι αυτό.
Εχει κ τα στοιχεία των τελευταίων, αλλά σαν συνολο (και σαν συνθέσεις) λειτουργεί καλύτερα για τα γούστα μου.

3 Likes

Βασικά ο Greg είναι ΘΕΟΣ κι εδώ σπέρνει

8 Likes

Αλήθειες που πρέπει να λέγονται πιο συχνά μου φαίνεται.

Άντε τώρα να περιμένουμε να βγει ο δίσκος

2 Likes

Σε κάθε δίσκο αυτά λέτε, το βάζουμε το ακούμε και μετά κάνουμε 10 χρόνια να ξανακούσουμε Paradise Lost όμως.

5 Likes

Εγώ που δεν δηλώνω οπαδός της μπάντας θυμάμαι πόσο διχασμένος ήμουν στο Obsidian.
Μου άρεσε τόσο πολύ το πρώτο μισό του δίσκου και τόσο καθόλου το υπόλοιπο. Αλλά δεν ήμουν σε φάση “οκ, θα ακούω τα μισά”… ήμουν σε φάση “ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΝ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ;;;!!”

Παραντολοστιολάτρες του forum.

Σκεπτόμενος τον χαμό που κάνετε κάθε φορά για το οτιδήποτε… εεεε την αγάπη σας για τη μπάντα ήθελα να πω, σκέφτηκα να κάνουμε το εξής.

Την τρίτη θα μιλήσουμε με τον Nick τον Holmes για το νέο άλμπουμ και όποιοι θέλετε μπορείτε να στείλετε κάποια ερώτηση (ή ερωτήσεις) και να τις απευθύνουμε στον Νικ, φυσικά με αναφορά ποιος κάνει ποια ερώτηση και στο πλαίσιο του ερωτήσεις από forum κλπ (θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τον Nick στο κλίμα πριν και να του εξηγήσουμε).

Οπότε αν θέλετε, μέχρι Δευτέρα βραδάκι στείλτε (εδώ ή pm - όπως προτιμάτε) να δούμε τι θα προκύψει.

Κατά τα άλλα το “Ascension” γαμάει (την καλοκαιρινή διάθεση σίγουρα).

21 Likes

Ατσα και ΑΜΑ στο ροκινγκ.

Ωραια πρωτοβουλια :smiley:

“Γιατι παλιμπαιδιζεις 10 χρονια τωρα?” για να δω πως θα το μεταφρασετε :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Ποιος κάνει φωνητικά σε αυτό το κομμάτι που έδωσαν στο Instagram (ενα απο τα τρία snippets)

Αν είναι το Salvation πάω στοίχημα ότι είναι ο Alan Averill.

Μία ακόμα, μιας και περιοδεύουν με τους Messa, πως τους φανηκε το spin, αν το άκουσαν, και αν έχουν κάποια αγαπημένη νέα gothic rock μπάντα.

9 Likes

Αν οι ζωντανές εμφανίσεις ήταν το αγκάθι που τους εμπόδισε να γίνουν ακόμα μεγαλύτερη μπάντα. Στην δεκαετία του 90 οι εμφανισεις τους ήταν φοβερές με βάση τα λεγόμενα οπαδών, τι ήταν αυτό που άλλαξε κ υπήρξε μια αλλαγή στην διάθεση? Οι τεράστιες αλλαγές όσον αφορά τον ήχο? Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό να το ρωτήσει κάποιος αυτό…

1 Like

Διαβάζοντας τις διάφορες κριτικές, καταλαβαίνω ότι ο δίσκος θα έχει επιρροές από πολλές περιόδους της μπάντας, οι οποίες όμως θα είναι ξεκάθαρες οπότε τα κομμάτια δεν θα έχουν μια ομοιογένεια όπως πχ στο Medusa, όπου ενώ το άλμπουμ περιείχε στοιχεία από σχεδόν όλη την καριέρα τους, οπότε το σύνολο ήταν πολύ ομοιογενές. Το ίδιο δεν συνέβει στο επόμενο, Obsidian, όπου τα κομμάτια διέφεραν πολύ, φανερώνοντας τις διάφορες εποχές τις μπάντας. Η ερώτησή μου είναι η εξής…γίνεται αυτό, να είναι διαφορετικά τα κομμάτια μεταξύ τους ώστε να υπάρχει κάτι για τον καθένα μας ή απλά αυτό φανερώνει τον ευρύ κατάλογο της μπάντας κ συνάμα το πόσο versatile είναι οι συνθέτες της κ το ευρύ μουσικό τους γούστο?

2 Likes

Α) Αστείο να λέμε οτι αντιγράφουν ghost άτομα που το 90 έβγαζαν δίσκους. το οτι οι γκόστ αντιγράφουν άλλα γκρούπ δεν τους δίνει την πρωτοκαθεδρία.
Β) Paradise Lost, όπως και Theater μπάντες με ωραία εξώφυλλα που είχαν την ατυχία να peakάρουν σε 2-3-4 δίσκο και μετά ΔΕΝ ξανά έπιασαν αρτιστικά τα ίδια στάνταρντ. Μπορούν να έχουν καλούς δίσκους και ανα στιγμές να πλησιάζουν τις παλιές καλές εποχές άλλα, ουτε Draconian ούτε Images ξανά βγάλανε ποτέ (ή κάτι τέτοιας ποιότητας)
Γ) και τα δυο γκρούπ φωνητικά σε λαίβ, έχουν πολλά θέματα, εκτός αν εκ θαύματος βρεθεί σε καλή μέρα/κέφια ο καθένας αοιδός.

1 Like

Σωστός! Και οι δύο μπάντες με τόσο engaged και απαιτητικό κοινό.

Διαλέγετε και παίρνετε :
Ερώτηση Α: Ο Mackintosh είπε σε άλλη συνέντευξη ότι με το Plague ουσιαστικά ξεκίνησε μία νέα εποχή (μουσικά) για τους λοστ. Πως θεωρεί ότι εξελίχθηκε ο ήχος τους από το Plague έως το ascension ? και ειδικότερα πως θεωρεί ότι το ascension διαφοροποιείται μουσικά από τον πιο πρόσφατο δίσκο (obsidian) με τον οποίο φαίνεται- από όσο καταλαβαίνουμε κ’από ότι έχουμε διαβάσει/ακούσει- έχει τις πιο πολλές ομοιότητες ?
Ερώτηση Β: Ακούγεται ότι στο επικείμενο tour παίξουν μόλις 3 κομμάτια από τον νέο δίσκο. Από όσο μπορώ να θυμηθώ κάτι τέτοιο συμβαίνει πρώτη φορά (συνήθως παίζουν 5-6 κομμάτια από κάθε νέο δίσκο). Γιατί το κάνουν αυτό;
Ερώτηση Γ : Μήπως ήρθε η ώρα για έναν live δίσκο ? έχουν πάρα πολλά νέα τραγούδια που θα μπορούσαν να αποτυπωθούν σε live cd.
Ερώτηση Δ: Ο ίδιος προέρχεται από punk background, θα σκεφτόταν να ανακατέψει τον ήχο των pl με punk ? Στο παρελθόν αυτό λειτούργησε άψογα (once solemn/fear αν συμφωνεί ότι έχουν punk επιρροές).
Ερώτηση E : Θα έχουμε καθόλου deep cuts στο επερχόμενο tour ? και πόσο deep αναμένεται να είναι ?

3 Likes