και στα καπάκια το άκουσα ίσα με είκοσι φορές από…
Ωραία διασκευή, αλλά τίποτα σαν το πρωτότυπο. Το ίδιο ισχύει και για τους Lost με το Walk Away
Edit: @Outshined να μια ακόμα ερώτηση γιατί δεν κάνουν διασκευές πλέον ; Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος έχουν να κάνουν από το 2012 και το Never Take Me Alive
όσο και να αγαπάω Sisters, επειδή οι δύο διασκευές μεταλλίζουν περισσότερο, προσωπικά τις προτιμώ
Εγώ προτιμώ τη γκοθιά των Sisters
Nick, even though no one really cares, Apostolis asks when are you going to put out a new album with Bloodbath?
Το θέτω καλά? ![]()
αυτό το είχα ήδη από τον lostparadise (δεν λες κι ένα όνομα, να μη του λέω “ρωτάει ο λοστ ο παραντάις”)
Έχω ήδη σημειώσει όλες σας τις ερωτήσεις (συν τις δικές μου που είχα ήδη) και ελπίζω να μας βγάλει ο χρόνος να απαντηθούν όλες ή έστω οι περισσότερες.
EIΔΙΚΑ στον Holmes Θελουμε να πεις ότι ρωτάει ο Λοστ ο Παραντάιζ, να δούμε τι θα πει
Θα του πεις ότι ρωτάει ο Μανώλης. Επίσης θα πρότεινα να μην του κάνεις την ερώτηση δ γιατί αφορά κυρίως τον Mackintosh. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέντευξη!
Δώσε τους χαιρετισμούς μας και πες του την επόμενη φορά στην Ελλάδα κερνάμε μπύρα ή μας κερνάει anyway ![]()
Εν τω μεταξύ, αύριο μιλάω τελικά με Nick, οπότε αν έχετε κάποια επιπλέον ερώτηση την λέτε…
για το Live album Που λέει ο φίλος παραπάνω, να προσθέσεις ότι πρέπει να το κάνει στην Ελλάδα, αλλιώς θα τον βάλουμε να ακούσει το Medusa
Λιγο κοινοτυπη ερωτηση, αλλα (αν δεν εχει αναφερθει) αν θελει να μας πει κατι για τους στιχους και τα θεματα τους στο νεο αλμπουμ
This summer we had too many Medusas in the Greek seas and even more purple ones! Do you think it was a coincidence?
fixed
Ελα πες, ελουσες εξαιτιας προημιτελικων
Όχι ρε. Νόμιζα ότι 10/9 είναι Τρίτη.