Paradise Lost

και στα καπάκια το άκουσα ίσα με είκοσι φορές από…

1 Like

Ωραία διασκευή, αλλά τίποτα σαν το πρωτότυπο. Το ίδιο ισχύει και για τους Lost με το Walk Away

Edit: @Outshined να μια ακόμα ερώτηση γιατί δεν κάνουν διασκευές πλέον ; Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος έχουν να κάνουν από το 2012 και το Never Take Me Alive

1 Like

όσο και να αγαπάω Sisters, επειδή οι δύο διασκευές μεταλλίζουν περισσότερο, προσωπικά τις προτιμώ

2 Likes

Εγώ προτιμώ τη γκοθιά των Sisters

1 Like

@Outshined κανε και καμια ερώτηση για πότε να περιμένουμε νέο δίσκο Bloodbath

1 Like

Nick, even though no one really cares, Apostolis asks when are you going to put out a new album with Bloodbath?

Το θέτω καλά? :stuck_out_tongue:

11 Likes

7 Likes

αυτό το είχα ήδη από τον lostparadise (δεν λες κι ένα όνομα, να μη του λέω “ρωτάει ο λοστ ο παραντάις”)

Έχω ήδη σημειώσει όλες σας τις ερωτήσεις (συν τις δικές μου που είχα ήδη) και ελπίζω να μας βγάλει ο χρόνος να απαντηθούν όλες ή έστω οι περισσότερες.

EIΔΙΚΑ στον Holmes Θελουμε να πεις ότι ρωτάει ο Λοστ ο Παραντάιζ, να δούμε τι θα πει

6 Likes

Θα του πεις ότι ρωτάει ο Μανώλης. Επίσης θα πρότεινα να μην του κάνεις την ερώτηση δ γιατί αφορά κυρίως τον Mackintosh. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέντευξη!

1 Like

Δώσε τους χαιρετισμούς μας και πες του την επόμενη φορά στην Ελλάδα κερνάμε μπύρα ή μας κερνάει anyway :stuck_out_tongue:

1 Like

Εν τω μεταξύ, αύριο μιλάω τελικά με Nick, οπότε αν έχετε κάποια επιπλέον ερώτηση την λέτε…

για το Live album Που λέει ο φίλος παραπάνω, να προσθέσεις ότι πρέπει να το κάνει στην Ελλάδα, αλλιώς θα τον βάλουμε να ακούσει το Medusa

4 Likes

Λιγο κοινοτυπη ερωτηση, αλλα (αν δεν εχει αναφερθει) αν θελει να μας πει κατι για τους στιχους και τα θεματα τους στο νεο αλμπουμ

This summer we had too many Medusas in the Greek seas and even more purple ones! Do you think it was a coincidence?

7 Likes

fixed

6 Likes

Ελα πες, ελουσες εξαιτιας προημιτελικων

1 Like

Όχι ρε. Νόμιζα ότι 10/9 είναι Τρίτη.

1 Like

1 Like

O Nick στέλνει τους χαιρετισμούς του!

Οι περισσότερες ερωτήσεις σας τέθηκαν και απαντήθηκαν. Όχι όλες, δυστυχώς, γιατί ο χρόνος ήταν κάπως περιορισμένος.

Μικρό spoiler: Ναι, είναι ο Alan στο “Salvation”.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…

26 Likes