Paradise Lost

Πότε θα ανέβει η συνέντευξη?

1 Like

Καλή ερώτηση! Φαντάζομαι όταν είναι έτοιμη!

(ελπίζω σύντομα, αλλά μια συνέντευξη έχει αρκετή δουλειά, και εξαρτάται από τον διαθέσιμο χρόνο)

1 Like

Ω ναι…μου αρέσει αυτό που ακούω.

https://youtube.com/shorts/JKMMDHD7NlY

Επίσης.

https://youtube.com/shorts/5LhyUh7TsDc

3 Likes

το πρωτο μου εβγαλε μια katonia φαση.
γενικά ενω δεν είχα μεγάλες προσδοκίες για τον δίσκο και γενικά για την πορεία τους δισκογραφικά απο δω κ πέρα, οσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην μεγάλη μέρα το hype τελικά μεγαλώνει…

2 Likes

Paradise Lost - Ascension Review | Angry Metal Guy Paradise Lost - Ascension Review | Angry Metal Guy

2 ακομα ενθαρρυντικες κριτικές

1 Like

Με πρόλαβες !
Βασικά η συντριπτική πλειοψηφία τέτοιες είναι
Αλλά άμα σου βάζει καλές κριτικές ΑΥΤΟΣ ο τύπος (angry metal guy) δεν μπορεί κάτι κάλο θα έκανες…
Περιττό να πω ότι η ανυπομονησία μου έχει χτυπήσει καρακόκκινο
Από 18 Αυγούστου (αφού άκουσα ικανές φορές και το tyrants) έχω σταματήσει να ακούω οτιδήποτε σχετικά με ascension ώστε να το ακούσω από την αρχή όλο (όπως πρέπει)
Λίγες μέρες μείνανε …μετά θα ανέλθουμε εις τους ουρανούς :slightly_smiling_face:

5 Likes

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέλφια!

5 Likes

πάντως κάποια snipets που επέτρεψα στον εαυτό μου να ακούσει έχουν φωνητικά λες βγήκαν από το ICON

1 Like

το εκθειαζει μεν, βαζει τρεισήμισι δε, αλλα ο δευτερος βαζει τεσσερα…αυτο το salvation παντως πρεπει να ειναι κομματαρα!

εχουμε κι αλλο εδω…καλα εδω η φωνη ειναι λες και εχει βγει απο το draconian times! ( και χωρις ζορι), ρε Νικ τι πινεις και δεν μας δινεις? :stuck_out_tongue:

Για μένα από τα καλύτερα του δισκου

2 Likes

Και για μένα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Χολμς να το καταστρέψει με τα “death” φωνητικά του.

2 Likes

ωχ,βασικα υπαρχει κομματι στο δισκο χωρις αυτα?

Τα μισά. Γαμαει ο δίσκος λέμε. :sunglasses:

2 Likes

Αποκλειεται να αποτυγχανει στο εργο του! Σιγουρα θα το εχει καταστρεψει κι αυτο, οπως και αλλα.

ε βρε που φτασαμε , να παρακαλαμε να υπαρχει κομματι χωρις ακραια vocals, αν και τα αγαπημενα μου ειναι τα ενδιαμεσα, δες ‘draconian’

1 Like

πάμε άλλη μία

Άσχετα τώρα με το νέο album των Paradise Lost, όλες αυτές οι… avant – première κριτικές που δημοσιεύονται στα διάφορα Μέσα είναι τέρμα αναξιόπιστες, αφού μονίμως γράφουν τα πλείστα όσα αβανταδόρικα αφ’ ενός για να μην… στενοχωρέσουν τους αναγνώστες που πάντα θα προσδωκούν ότι ετοιμάζεται “δισκάρα από την μπαντάρα", και αφ’ ετέρου για να μην χάσουν ακριβώς αυτή την προνομιακή μεταχείριση από τις εταιρείες με τις προακροάσεις κλπ.
Οπότε η βαρύτητα τους είναι μηδενική, ο δίσκος μπορεί να είναι οτιδήποτε από καταπληκτικός έως χάλια! (κατά το “ή θα βρέξει ή δεν θα βρέξει”!)

3 Likes

Δεν τα θυμάσαι καλά, είναι “ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή θα κάνει καλό καιρό”

1 Like

Αναμένοντας τον δίσκο, έτσι για την κουβέντα…

Ο Greg δεν σας φαίνεται πολύ γερασμένος; και αδύνατος. Στα videos που τον βλέπω μου φαίνεται ότι γέρασε απότομα, δεν έχω πάει σε κάποιο live τους τα τελευταία χρόνια αλλά σίγουρα έχει αλλάξει αρκετά σε σύγκριση με την εποχή του Obsidian, ακόμα και με του IX.

Είναι 55 και μοιάζει για 65 και βάλε.