Γι αυτό μπορω να υπογράψω, είναι σαν να πήραν τα καλύτερα στοιχεία απο καθε εποχή και τα μιξαραν. Προφανως μέσα απο ενα σύγχρονο πρίσμα, με φανταστική παραγωγή
Μετά από τρεις ακροάσεις η εντύπωση που έχω είναι ότι προκειται για σπουδαίο δίσκο.
Έχει πολυ ψωμί σίγουρα, κιθάρες, μελωδίες, ριφφς, σόλος. συνθέσεις με εναλλαγές σε ατμόσφαιρα …
Παραγωγή εξαιρετική!
Ο Greg είναι σε ΑΠΙΘΑΝΗ φόρμα και ο Nick είναι πολυδιάστατος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά την τελευταία δεκαπενταετία, από το Faith και μετά, growls, γρέζια, καθαρά, goth, απ’ όλα έχει ο μπαξές ![]()
Αρκετα ικανοποιημένος μετά τις πρώτες ακροάσεις, εννοείται θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα τις επόμενες ημερες.
Εγώ αυτό που ξέρω ότι εάν δεν είχα ακούσει ούτε ένα single , τύπου ούτε νότα, το σοκ σήμερα θα ήταν τεράστιο.
συμφωνώ οτι δεν χρειάζεται να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα (αν και με κάποια τραγούδια όπως το salvation δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κρατάς και πισινή)
Θα πω όμως το εξής : η ποιότητα των συνθέσεων που έχουμε οι λοστ σήμερα (όχι το 93 ή  95 ή το 98) είναι φοβερά δυσανάλογη με την εν γένει εμπορικότητα τους
Να πω ότι από τα b sides γούσταρα πολύ το stark town (το οποίο μπορεί να είναι το halifax lol)
επίσης τα icon oriented τραγούδια φαίνονται ότι θα τα λιώσω
μεχρι στιγμης οτι ακούω μαρέσει.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΕΠΠΕΛΙΝ

![]()
Για όσους ενδιαφέρονται, έχετε το νου σας στην κεντρική μας σελίδα σήμερα… ![]()
Έχει κεντρική σελίδα το φόρουμ;
 ![]()
Πολυ νωρις για αποψη, αλλα ενα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην πρωτη ακροαση το ειπα
Κινουνται πολυ περισσοτερο απο τους τελευταιους 3 δισκους σε μονοπατια που, ειδικα τωρα πια, τους πανε πολυ περισσοτερο.
Νικολακης γαματος οπου τραγουδαει καθαρα ή με γρεζι (προσωπικα θα ηθελα σχεδον παντου), Γρηγορακης εγγυηση, πολυ καλη πρωτη εντυπωση.
Μια πρώτη εντύπωση είναι κι από δω ότι μάλλον κατάλαβαν ποιο ύφος τους εξυπηρετεί καλύτερα πλέον (μέχρι αποδείξεως του εναντίου), καθότι είμαι της γνώμης ότι στα τρία προηγούμενα άλμπουμ αυτή η (μερική) επιστροφή στο doom/death παρελθόν τους - πριν ακόμα και από εποχές Shades of God! - ήταν λίγο επιτηδευμένη.
Από την άλλη ένιωσα σε αρκετές στιγμές ότι αυτό που ακούω είναι ωραίο μεν, μου κάνει, αλλά κάααπου σαν να το έχω ξανακούσει… Από τους ίδιους, φυσικά…
Anyway, θα δείξει. Νωρίς είναι ακόμα.
Ωραία συνέντευξη. Και ο Nick παραδόξως με όρεξη να απαντήσει στα πάντα με ειλικρίνεια.
Τώρα για το νέο άλμπουμ, με την μια φορά που το άκουσα, δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη (εδώ των Coroner το έχω ακούσει πεντέξι και ακόμη το ανακαλύπτω) .
Γενικά μου άρεσε, από την στιγμή που δεν έχω κολλήματα αν θα είναι πιο εξτριμ ή πιο σοφτ , είναι πιο εύκολο να αποδεχτώ ό,τι παραδίδουν κάθε φορά, αρκεί να είναι ποιοτικό. Μου έμειναν πάντως με την πρώτη οι ακουστικές κιθάρες σε κάποια κομμάτια, θα ήθελα να το κρατήσουν και στο μέλλον αυτό.
Πολύ ωραία συνέντευξη! Φαίνεται πολύ κεφάτος ο Nick, ευχαριστώ και για τις ερωτήσεις μου που του κάνατε!
Εγω ευχαριστώ για τη συμμετοχή ρε!
Ωραια η συνεντευξη.
Μου αρεσε που τεθηκαν ερωτησεις απο το φορουμ και νομιζω οτι  πρεπει να το καθιερωσετε απο εδω και περα.
Πολύ ωραία πρωτοβουλία !
Σε ευχαριστούμε
Αν και πιστεύω ότι το καλύτερο single ίσως θα ήταν το divilium 
(έπος πραγματικά)
μου αρέσει που κάπου διάβασα ότι ο δίσκος κάνει κοιλιά μετά από αυτό το τραγούδι …
ότι νάναι πραγματικα
Αν σε κάποιον αρέσουν μονο τα μπρουταλ-οπως θες πες τα, φωνητικά του Νικολάκη, γιατι όχι;
Για τα δικα μου γουστα μπορώ να ακούσω και να απολαύσω απο το Lay εως το Sirens συν το A life .
Για τα υπόλοιπα καλύτερα να μην πω την άποψη μου και τη σπάσω σε εκείνους που αγαπάνε τη μπάντα.
Κοτα