Paradise Lost

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει :joy:

4 Likes

Δεν θελω να χασω την πιστη μου στην ανθρωποτητα ακομα.

Εννοείται, εδώ υπάρχει κόσμος που πιστεύει στην επίπεδη Γη ή ότι το ταξίδι στη Σελήνη ήταν μύθος

1 Like

Μην ξεχνατε τι κοσμος κυκλοφορει :grey_exclamation:

2 Likes

Το θέμα είναι η προσελήνωση αν έγινε.

Πες το κι έτσι ρε γραμματιζούμενε

Summary

προσσελήνωση

1. Draconian Times / Symbol of Life
  2. Icon

Από το νούμερο 3 και κάτω, κρατάω σχεδόν 2-3 τραγούδια από κάθε δίσκο, στα υπόλοιπα συνήθως με χάνουν. Τα τελευταία πολλά χρόνια έγραψαν 1 κομματάρα, κι αυτό είναι το Ghosts.

Δεν φταίω εγώ, το γκούγκλαρα κιόλας.

Προσελήνωση ονομάζεται η άφιξη διαστημικού σκάφους, επανδρωμένου και μη, στην επιφάνεια της Σελήνης. Η πρώτη μη επανδρωμένη προσελήνωση…

Δεν είπα ότι φταις εσύ βρε

Αυτό που κουοτάρεις αν δεν κάνω λάθος είναι από την ελληνική βικιπαίδεια (=πάτος)

προς+σελήνωση (κατά το προσ-εδάφιση, προσ-θαλάσσωση κ.ο.κ.)

1 Like

Οπως εγραψε σωστα κι ο Μοργκοθ, υπαρχουν πανω απο 355 τρισεκατομμυρια συνδυασμοι ranking, και αρα καθε ανθρωπος στον πλανητη μπορει να εχει και διαφορετικο ranking. Το 13! ομως ειναι ισο με κατι παραπανω απο 6 δισεκατομμυρια, αρα η τελευταια φορα που θα επρεπε τουλαχιστον 2 ατομα στον πλανητη να εχουν ακριβως το ιδιο ranking για δισκογραφια Paradise Lost ηταν αμεσως μετα το Tragic Idol, οπου συμπτωματικα ηταν και η τελευταια φορα που δεν ειχαν ουτε εναν απογοητευτικο δισκο στην δισκογραφια τους!

1. Host
  2. One Second
  3. Draconian Times
  4. Symbol Of Life
  5. Icon
  6. Paradise Lost
  7. Believe In Nothing
  8. Faith Divides Us - Death Unites Us
  9. Tragic Idol
  10. In Requiem
  11. Ascension
  12. Obsidian
  13. The Plague Within
  14. Gothic
  15. Shades Of God
  16. Medusa
  17. Lost Paradise
  • Τα πρωτα 10 ηταν, ειναι, και θα ειναι σταθερα στο playlist οταν εχω διαθεση να ακουσω Paradise Lost.

• Τα πρωτα 3 που εβγαλαν χρονολογικα ειναι τιμια, αξιοπρεπη και αξιοθαυμαστα, αλλα δεν μπορω πλεον να τα ακουσω σχεδον ποτε, με εξαιρεση καποια τραγουδια.

• Τα τελευταια τους 4 χρονολογικα ειναι ενα μιγμα 50% απο τραγουδια που γουσταρω πολυ, και 50% απο τραγουδια που με εκνευριζουν και τα θεωρω ψιλοαπαραδεκτα, με εξαιρεση το Medusa το οποιο για μενα μπαινει στον καδο διχως δευτερη σκεψη.

ΥΓ. Το Sirens ειναι μακραν το καλυτερο τραγουδι στον δισκο, και το καλυτερο τραγουδι με αυτον τον τιτλο απο οποιαδηποτε μπαντα στην ιστορια.

2 Likes

Αν εξαιρέσεις κάποια album όπως το draconian/lost paradise/icon παίζει η λίστα σου για κάποιους λοστάκηδες να είναι ακριβώς ανάποδη :upside_down_face:
Αυτό κατ’εμέ δείχνει και τη μοναδικότητα των pl

Ναι, ουτε για εναν βεβαια αλλα οκ.

Αντιθετως τα περισσοτερα ατομα που γνωριζω IRL εχουν πολυ παρομοιες λιστες, με το HOST ελαχιστα πιο κατω, και τα αλλα περιπου στην ιδια θεση, βαλε βγαλε 2-3 θεσεις. Γενικα η εποχη 1993-2005 θεωρειται η χρυση τους εποχη για τους περισσοτερους, αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια. Ο καθενας οτι νιωθει.

Έχεις το gothic και το shades 14, 15 και αμέσως πιο πάνω το ΜΗ Britain τα έχει 2 ,3 αντίστοιχα
Το medusa που το έχεις για αποχέτευση οι συντάκτες του decibel το έβγαλαν Νο1 δίσκο του 2017
Πίστεψε με υπάρχουν πάρα πολλοί που σκέφτονται διαφορετικά

Παιδιά να παρατηρήσω κάτι; Με το ζόρι δεν γίνεται να γουστάρει κανένας doom/death

So get off his back

3 Likes

Οκ αλλα εσυ μιλησες για αναποδη λιστα, οποτε αν τα βαλουν αυτα τοσο ψηλα, θα πρεπει να βαλουν πολυ χαμηλα τα Draconian, Icon, One Second και δε συμμαζευεται. Τωρα βεβαια κατι τετοιο απο το MH θα θεωρειται μαλλον σφραγιδα ποιοτητας για αυτους τους δισκους, αλλα ουτε καν αυτοι δεν πιστευω οτι ειναι τοσο αμπαλοι και κολλημενοι.

Σημασια εχει για την υποθεση σου το αν το θεωρουν τον καλυτερο δισκο των PL, κι οχι τι βγηκε το 2017. Κατα τα αλλα εγω ειπα ηδη πως ολα αυτα δεν με ενδιαφερουν καθολου. Και μισο εκατομμυριο ατομα να μου βρεις που μισουν το Host, δε θα μου αλλαξει η αποψη περι songwriting, πειραματισμου, στιχων και συναισθηματος για αυτον τον δισκο. Ουτε ειναι καποιο επιχειρημα η ποσοτητα στην τεχνη.

Τα εξαιρεσε αυτα :stuck_out_tongue:

Στο ίδιο πνεύμα, να πω κι εγώ ότι δύσκολα θα με επηρεάσει ποτέ όσα άτομα και να δω να αναφέρουν το Say Just Words ως ένα από τα κορυφαία κομμάτια των Paradise Lost :innocent:

^ κυριολεκτικα το μοναδικο τραγουδι που δε θα φυγει ΠΟΤΕ απο το τοπ τεν μου, το θεωρω υπερβαση μουσικα για αυτους, και ανωτερο απο οτιδηποτε εχουν κανει εκτοτε ή μεχρι τοτε. Ριφφαρα, μελωδιαρες, φωναρα, βιντεαρα, και γενικα too good to be Paradise Lost.

Για σημερα:

1. Say Just Words
  2. Grey
  3. Redshift
  4. Shine
  5. Erased
  6. Perfect Mask
  7. Praise Lamented Shade
  8. Behind The Grey
  9. Made The Same
  10. Host
3 Likes

Τιμιοτατη λίστα, να τα λέμε κι αυτά.

1 Like

εντωμεταξυ αυτο το Never again τι κομματαρα ειναι ρε πστ μ και δεν το εχουν παιξει ποτε οι μαλακες λαιβ

1 Like