Η βδομάδα θα πάει κάπως έτσι…
Σεμεδάκι είναι αυτό το άσπρο;
από την προίκα μου
θελω να δω λίστες με καταταξη albums μετα την προχθεσινη κυκλοφορία.
νταξ δεν θα αλλάξουν οι πρώτες θέσεις, ούτε οι τελευταίες, αλλά στην μέση κάπου θα έχουμε ωραία ντέρμπυ…
Πολυ ψηλα για μεταλ μπαντα!
ΜΓΔ
Και να σκεφτείς οτι πριν λίγες ώρες ποσταραν βίντεο στα σοσιαλ οτι ηταν στο 18, που να μαθουν οτι ανέβηκε κι αλλο.

Πλάκα πλάκα …
Μην τα λες αυτα γιατί θα φάμε πέσιμο απο το φαμιλυ ![]()
Μεγαλεία και οι Lost! Το πενηντάρι μίνιμουμ στο κεφάλι δεν το γλιτώνουμε δηλαδή την επόμενη φορά που θα έρθουν ![]()
Μπα δε νομίζω, θα πρέπει να διαλυθούν πρωτα καμιά 5ετία ή ξέρω γω και μετά να πούνε κάνουμε θεματική περιοδεία icon/dt/one second ξερωγω
τότε ίσως
Πόσο είχε όταν ήρθαν? Φέτος δεν ήταν?
Φέτος ήταν στο Rockwave festival support σε King Diamond οπότε δεν είναι το ίδιο. Αν θυμάται κανείς πόσο ήταν πριν ενάμιση χρόνο στο Icon tour
ρε παιδια κατι αλλο βλεπω εγω εδω? ουτε στο top 20 , δεν το δειχνει εδω, τι κανω λαθος?
Στο 16 ήταν πριν μετρηθούν πωλήσεις από streaming. Επίσης δεν πέρασε ακόμη μια βδομάδα από την κυκλοφορία ώστε να οριστικοποιηθεί η λίστα.
30-35:κάτι τέτοιο, εχω, χάσει τη μπάλα με τις τιμές
Ή απο οποιονδηποτε εχει λιγο μυαλο στο κεφαλι του και ξερει πως αυτο θα ηταν μια κακιστη ιδεα. Καλος και τιμιος ο Greg, αλλα James δεν ειναι και δε θα γινει ποτε. Καλυτερα και για τους δυο βεβαια να μεινει ο καθενας στην λωριδα του, αλλα ειδικα για τους Metallica ![]()
Η θεση των Lost στα charts δεν ειναι ιδιαιτερα καλη, γι αυτο αλλωστε εβγαλαν και στα social media παρακληση προς τους φανς να το ακουνε οσο περισσοτερο γινεται το Ascension για να ανεβουν κι αλλο. Μαλλον underperform με βαση τις προσδοκιες τους ειναι η φαση, ειδικα μετα απο τοση διαφημιση που επεσε αυτην την φορα.
Δεν υπάρχει μουσική ταύτιση με τους Metallica, δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η μπαρούφα και πόσω μάλλον γιατί συνεχίζεται μέχρι και σήμερα να λέγεται. Οι δυο μπάντες παίζουν διαφορετικές μουσικές. Και προσωπικα θεωρώ και προσβλητικό για ένα συγκρότημα τόσων ετών, τόσων ωραίων δίσκων, με δική του ταυτότητα, να συγκρίνεται πχ με τους Metallica, για να αποδειχτεί η αξία τους; Μα τόσα χρόνια την έχουν κερδίσει την αξία τους μόνοι τους. Ακόμα και στο Draconian Times, που εικάζω ότι κάπου εκεί χρονολογείται η παραπάνω ανοησία περί Metallica, το Draconian εκτός του ότι δεν έχει επαφή καν με την παραπάνω μπάντα, έχει μέσα τόση μουσικάρα που λέγοντας μια τέτοια παρομοίωση είναι σα να πετάς στον κάδο την ίδια τη μουσική του.
Ακόμα και αυτά που γράφετε παραπάνω ότι πχ το τάδε τραγούδι στον καινούριο δίσκο είναι σαν Metallica, δεν υπάρχει καν μουσική επαφή. Όσο μοιάζουν πχ οι Type O Negative με τους Metallica, άλλο τόσο μοιάζουν και οι Paradise Lost.
Τεσπα, my two cents ως μέλος του family.
Δεν νομίζω ότι έγινε κάποια σύγκριση εδώ, αυτό βγηκε στα 90s οτι δηλαδή είναι οι νέοι metallica, μία ατάκα που έχει ειπωθεί για αρκετές μπάντες μετέπειτα. Πιο πολυ το βλεπω ως ανάγκη των εταιρειών για το next big thing.
Μουσικά η κύρια σύγκριση ειναι τα φωνητικά, σχεδόν τίποτα άλλο εκτός ισως απο κάποια κλασικά ριφφ και ισως ο ήχος δεν θυμίζει metallica. Νομίζω ότι και τους ίδιους να ρωτησεις πια θα σου πουν οτι πιο πολυ κακό τους εκανε αυτή η σύγκριση παρά καλό.