Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

τι παίχτηκε;

Ε τράβα στο θρεντ τους να δεις ρε Μάικ :stuck_out_tongue:

1 Like

Τέλειο αλλά θα μας φάει η αναμονή. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε ένα χρόνο.

να της στείλουμε τον Βαρουφάκη που τον έκανε τον Γερούν να τρέμει :rofl:

πέρα από αυτό, τι έχει γίνει; είδα ποστ για “εμετικές αναρτήσεις” αλλά δεν είχα τις αναρτήσεις :stuck_out_tongue:

1 Like

Ναι έγινε μια νύξη αλλά πέραν τούτου ουδέν

Κι εγώ με την περιέργεια έμεινα

Σκάσανε μύτη Θεσσαλονίκη. Τι βιζάρα έχει αυτός ο Vidales. Τον είχα δει και στο Κύτταρο πρόπερσι όταν έβγαλε την μπλούζα στο τέλος. Ακόμα κι ο Κούλης με τη ρώγα δεν φτουράει μπροστά του.

Σταματήστε τις ανακοινώσεις ρε! Δεν έχουμε Mandylion να κλάψουμε!

13 Likes

Αν δεν κάνω λάθος παίζουν και μερικά από άλλα άλμπουμ.
On Most Surfaces :pray:

Ανεβαίνει η Καλαμάτα :metal:

1 Like

Facebook event

4 Likes

Μπηκε στη ζυγαρια με τους SOAD στο Μιλανο και δυστυχως ( ; ) ηττθηκε κατα κρατος.

3 Likes

Υπάρχει κι ένα κοινό - ενοποιητικό στοιχείο, ότι πιθανότατα θα είναι μούφα λάιβ και τα δύο :bangbang:

Αν και φυσικά σου εύχομαι να διαψευστώ για Μιλάνο και να περάσεις καλά στους SOAD :slightly_smiling_face:

2 Likes

Πρωτον, παρ’ ολα αυτα μπορω να ειμαι σε μονο ενα σημειο (ακομη) :stuck_out_tongue:
Δευτερον, σου δινω ποντο διοτι εχεις δικιο.
Τριτον, τους ειδα το '17 και ηταν υπεροχοι, οσο κακοι κι αν ηταν. Που δεν ηταν για εμενα, αλλα κλαιν. Διοτι το μουφα/καλο ειναι και υποκειμενικο.
Τεταρτον, δεν γαμιεται, ο,τι ειναι τωρα. Ευχαριστω για ευχες.

2 Likes

Μπερδεύτηκα :sweat_smile:

2 Likes

Ρε παιδι μου, δεν ειναι η καλυτερη μπαντα του κοσμου λαιβ και δεν ηταν ουτε εκεινο το βραδυ. Αλλα για τα δικα μου γουστα ηταν μια χαρα, above average. Και το γεγονος οτι τους εβλεπα για πρωτη φορα, τους εκανε υπεροχους.

Βαριομουν να γραψω ολο αυτο :stuck_out_tongue: Ποσες συναυλιες εχουμε δει και μας αρεσαν λογω θυμικου/νοσταλγιας/κ@@λας, χωρις αντικειμενικα να ειναι καλες; Εγω εχω δει αρκετες παντως.

4 Likes

Θα είμαστε αρκετοί φορουμιτες στο Μιλανο τελικά για soad.

3 Likes

Ναι, ισχυει. Αν και προς ωρας εχω μονο εισιτηρια (και ενα ξενοδοχειο κρατημενο). Δεν ξερω αν μπορω να παω λογω δουλειας. Σχεδον σιγουρα θα ειμαι Βαρσοβια, για να το συνδυασω με διακοπες. Στο Μιλάνο παντως μαλλον θα εχει ατελειωτη σκονη απο το χωραφι στο οποιο θα γινει η συναυλια. Εχει κι αυτο τη χαρη του βεβαια.

1 Like

Βαρσοβία θα είμαστε παρέα! Πρώτη μέρα.

2 Likes

Γιες, σκεφτηκα και το ενδεχομενο της δευτερης, αλλα παραπαει με τετοιες τιμες. Ειναι και ιδιο σετλιστ, οποτε μια μερα αρκει.

Άσε να πάει και κανένας άλλος…