Paradise Lost

O Isis έγραψε εμπεριστατωμένα την άποψη του - με την οποία σε γενικές γραμμές συμφωνώ, μια που θεωρώ πολύ καλό το νέο άλμπουμ, ανώτερο των δύο τελευταίων, ίσως μου άρεσε και λίγο παραπάνω μπορώ να πω απ’ ότι περίμενα, και απλά είναι γεγονός - αρέσει δεν αρέσει - πως βαδίζει σε μονοπάτια που τα έχουν διαβεί ξανά στο παρελθόν.

Προσωπικά δε με ενόχλησε αυτό, μια που το θεωρούσα αναμενόμενο, δε θα μου αρέσει και τόσο όμως αμα συνεχίσουν έτσι στο μέλλον και επαναπαυτούν.

Μάθετε να σέβεστε την διαφορετική άποψη και το γεγονός πως υπάρχει κόσμος που επειδή γουστάρει πολύ ένα συγκρότημα και το έχει “ζήσει” χρόνια τώρα δε δέχεται χωρίς καμία κριτική οτιδήποτε νέο πλασάρουν, μόνο και μόνο γιατί είναι καινούργιο.

Στο πολλ το Ιν Ρέκβιεμ έχει περισσότερες ψήφους απο One Second, Shades of God, Symbol of Life, Gothic (να μη πω και το “απεχθές ηλεκτρονικό Host”), βρίσκεται ψηλότερα απο κλασικές ΔΙΣΚΑΡΕΣ τους δηλαδή, που τους καταξίωσαν. Και ποιοί ήταν όλοι εκείνοι που ψήφισαν το In Requiem? Μάλλον πωρωμένοι με τον νέο δίσκο οπαδοί, που με το που βγήκε ενθουσιάστηκαν (επειδή ήταν πιο “σκληρός” σε σχέση με τα παλιά μάλλον) και έριξαν δαγκωτή την ψήφο σ’ αυτόν. Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε και το νέο άλμπουμ στο poll, ουκ ολίγοι θα ψήφιζαν αυτό (!) ως τον καλύτερο τους έβερ δίσκο!

Λίγη ψυχραιμία φανμπόυδες, μη μπουν μέσα τίποτα παλαίουρες και αρχίσουν να σας αφηγούνται τις εμπειρίες τους απο λάιβ εποχής 96 και έτσι και μάθετε μπάλα.

Και Ισις, αν ξαναβρεθείς σε τέτοια θέση, μην αρχίσεις πάλι τους χαρακτηρισμούς, γιατί θα μπλέξεις στο τέλος χωρίς να φταις.

Αυτά.

καπως ετσι την ειχα πατησει κ γω με το In Requiem. Λιγο απογοητευμενος απο το ομωνυμο δισκο, λιγο ψαρωμενος απο την απιστροφη σε ηχους βγαλμενους απο εποχες Icon, μιλησα τοτε για σουπερ δισκο. Ε 2 χρονια μετα, εχει χασει κατα πολυ τη δυναμικη του μεσα μου. 2-3 κομματια να μου εμειναν ως πραγματικα αξιολογες στιγμες.

Πάντως τα κομμάτια του In Requiem μια χαρά ακούγονται live και έχουν και φοβερή ανταπόκριση από τον κόσμο. Περιττό να πω ότι στην συναυλία προχθές ένιωσα παππούς αλλά χάρηκα πολύ που μια μπάντα που σάρωσε στα 90s εξακολουθεί να μαζεύει νέους οπαδούς.

Νταξει τα κομματια του Ρεκβιεμ ειχαν ανταποκριση απο τους νεους οπαδους, δεν εχει κατι να λεει αυτο

Λοιπόν αγόρια να μιλήσω και εγώ που γουστάρω κ λιώνω για paradise lost: Το άλμπουμ είναι πολύ πουτανιάρικο: πρέπει να μεγαλώσει μέσα σου μου φαίνεται. Θέλει πολλές ακροάσεις. Σήμερα το ακούω όλη μέρα και…απλά μου αρέσει… Μου θυμίζει τα 2 προηγούμενα καθώς η ατμόσφαιρα/ήχος/συνθέσεις/lead guitar k sia φέρνουν αρκετά. Δυστυχώς το Paradise Lost/In Requiem 4 και 2 χρόνια μετά ξεφούσκωσαν αρκετά μέσα μου και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει πάλι τα ίδιο και με τούτο. Πάνε χρόνια που με πορώσανε δηλαδή για τελευταία φορά.

Καλα το πηγαινες μεχρι εδω, το χαλασες. Οποιος δηλαδη γουσταρει το FDUDU ειναι νεος φανμποης που εμαθε τους Λοστ περσυ? Δεν νομιζω.

Και απο την αρχη εγω ειπα οτι δεν μου πεφτει προφανεστατα λογος αν ο αλλος το θεωρει το καλυτερο η το χειροτερο Λοστ, αυτο το υφος “απογοητευμενου παλιουρα” που εχουν 2-3 ατομα εδω μεσα που κρινουν “αντικειμενικα” αν ειναι εμπνευσμενο η αν εχει συναισθημα η αν εχουν ξεπουληθει και παιζουν κατι που δεν γουσταρουν μου την βαραει στα νευρα, τι να κανω.

δεν μπορω να καταλαβω ποιος κακομοιρης εξυπνακιας εισαι εσυ που σε καθε θρεντ κανεις οφ τοπικ ποστ για να την πεις (υπουλα) σε αλλους. μια με εμενα π μετραγες τα ποστ μ σαν κακομοιρης, μετα π ελεγες να μην μ μιλανε π τολμησα να μιλησω για τους υπερμεταλικα των 3,5/9 καλα αλμπουμ και τωρα εδω. φιλαρακι οποιος κ να εισαι κοψε τις εξυπναδες. εισαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.

(ξερω οτι δεν θα απαντησεις για να επιβεβαιωσεις το ποσο τραγικος εισαι)…

ε οχι ρε φιλαρακι τα 4,5,6 να ειναι η αιτια της κοιλιας του αλμπουμ. αυτα ειναι τα κορυφαια. κ ημαρτον πια το σκηνικο με το μισος απεναντι στα “καγκουρικα” σινγκλακια κ την αγαπη στα “αδικημενα” b sides.

Παιδες, νταξει, το εχετε ψοφησει.Δεν εχει νοημα πλεον.

Αλλα λεμε εμεις, αλλα εσεις, διαφωνουμε, δεκτο’ το να βριζομαστε ομως δεν βγαζει πουθενα

όχι όχι συνεχίστε.
Πάνω που εφοδιάστηκα?

Πες το λοιπον ρε φιλε!! Αποκαλυψε την αισχροτητα σου. Αυτο ειναι το προβλημα σου.Οτι σου εθιξα λεγοντας την αληθεια την μπαντα των αχρηστων με το πρεζακι που εχεις στη φωτο ετσι?? Γιαυτο δεν αξιζει να ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο.Πραγματικα δεν θελω ατομα σαν κι εσενα να ασχολουνται μαζι μου …Η σκεψη σου και μονο μου προκαλει αηδια.Φαινεσαι απο το υφος σου…μεταλοπατερας εγωπαθης που τα ξερει ολα και μιλαει για τα παντα και για ολους αποφασιζοντας με ποιον πρεπει να ασχοληθουμε.Παλι καλα που σταματησες να μετρας τα ποστ μου.Οσο για τον isis σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο καραγκιοζαρα.Ειστε αναξιοι σεβασμου απλα πιανετε ασκοπα χωρο στη γη. Συνεχιστε να ανακυκλωνετε την μιζερια και την ηλιθιοτητα.Εξαλλου το ειδος σας ειναι ανικητο και πεθαινει δυσκολα.Να ξερετε ομως οτι υπαρχουν πολλοι (κατι που προφανως στα κεφαλια σας προκαλει απλα αδιαφορια) που ειτε συμμετεχουν στο forum του rocking ειτε οχι αηδιαζουν με την κλικα των 754678595445784564556 ποστ.

Όχιιιιιιιιιι το σκότωσες τελείως όμως!!!

Επειδή τα ποπ κορν έχουν αλάτι, και τον βλέπω τον γερο μπλίντιν με καμιά πέτρα στα νεφρά, ας αφήσουμε τους μεταλικατς απ’ έξω και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Τενκ ιου!

ναι ναι, μη μιλάτε για μετάλικα. Απλά σφαχτείτε! :stuck_out_tongue:

ο τυπας π μετραει τα ποστ(οφ τοπικ) κ που λεει επισης σε τριτους να μην μιλανε σε αλλους (οφ τοπικ) κ γεμιζει το ροκινγκ με ακυρα ποστ δεν πρεπει να δεχθει καποια επιπληξη? μονο οι κακομοιρηδες με τα λιγα ποστ? αυτο το παληκαρι ποσταρει χωρις νοημα.

Το ποστ μου γενικό ήταν, δεν απευθυνόταν σε κάποιον συγκεκριμένα. Πόσταρε ο kreatorhell κάτι για τους Metallica, εαν ο ChrisP και ο οποιοσδήποτε απαντήσει πάνω σε αυτό η κουβέντα μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα.

Επιπλήξεις όλοι δέχονται, believe me.

Συνεχίστε παρακαλώ on topic.:slight_smile:

απο οτι βλεπω σβηστηκαν πολλα ποστ. ολα τα τελευταια κ καποια αλλα επιλεκτικα. ωστοσο παλι μουφια η ιστορια μιας και π.χ. το ποστ μου στον ισις δεν νομιζω να ηταν ουτε λιγο οφ τοπικ.

μονο στο ροκινγκ σβηνονται καθε μερα τοσα πολλα ποστ. ημαρτον. δεν θα παθουμε κατι κ με λιγο οφ τοπικ. ανθρωποι ειμαστε κ συζηταμε.

Ωπ ωραία ατάκα αυτή. Σαν τα τελευταία λόγια στην “Επιστροφή στη Φύση”. “Ε… δε θα πεθάνουμε κιόλας”.

Ον τόπικ. Συμφωνώ μ’ αυτούς που βρίσκουν τα τελευταία άλμπουμ των Paradise Lost χλιαρά ως ανέμπνευστα (βέβαια το τελευταίο δεν το χω ακούσει ακόμα, οπότε κρατάω μια πισινή).

Αν κι εγώ ούτως ή άλλως δεν πολυκαίγομαι για κανένα δίσκο τους μετά το “Draconian Times”.

Ω ναι, είμαι κολλημένο μέταλλο. 8)

Προς freedomfrock: επειδη αναφερθηκε κατι σχετικο δεν ημουν εγω αυτος που ξεκινησε την ιστορια με τα οφτοπικ. Ο ChrisP το εκανε και αναφερθηκε σε ποστ μου στο θρεντ των μεταλλικα απο περσι μαλιστα. (ερμηνευστε εσεις αυτη την κινηση εγω δεν λεω τιποτα)Μια χαρα ηταν η συζητηση για τους λοστ και παντα σχετικη με το θρεντ. Απορω ομως με τον τροπο που τον αντιμετωπιζετε.Μονο οφτοπικ κακεντρεχη σχολια κανει για να μειωσει και να προσβαλλει τους αλλους. Απορω αυτο πιστευεις εσυ η οποιοσδηποτε αλλος ενισχυει την ποιοτητα του forum??? Η μηπως σε καποια ατομα προκαλει αποστροφη και γιαυτο καταληγουν να το απορριπτουν η να το σιχτιριζουν (το forum) παιρνοντας η μπαλα και ολους οσους συμμετεχουν σε αυτο?? Η ποιοτητα του καθε ανθρωπου φαινεται απο οσα λεει και δειχνει. Καλο ειναι ολοι μας να βρισκουμε την δυναμη να κανουμε το σωστο προσπαθωντας παντα να αναβαθμιζουμε την ποιοτητα μας και οχι να την γκρεμιζουμε.Μονο στον εαυτο μας στην τελικη κανουμε καλο η κακο.Τερμα το οφτοπικ και υποσχομαι να μην ξανααναφερθω εφοσον αυτος δεν ξαναασχοληθει και δεν ξαναμιλησει. Οσο αφορα το τοπικ τωρα για μενα κανενα αλμπουμ των λοστ δεν ειναι ανεμπνευστο.Αντιθετως σε ολα ανεξαρτητως του στυλ που χρησιμοποιουν εχουν καταφερει εκπληκτικες δουλειες κανοντας τους την καλυτερη ατμοσφαιρικη η γκοθικ μπαντα γενικα.

το πρωτο τελικα μ αρεσει πιο πολυ απ ολα και δεν ειναι θεμα αντιδρασης αλλα εποχης! για μενα τουλαχιστον…