Paradise Lost

Nαι ρε παιδιά ο δίσκος είναι γεμάτος feeling και έμπνευση, ούτε μισό filler, από το One Second έχουμε να ακούσουμε τόσο ολοκληρωμένο συνθετικά δίσκο! Και αυτή η φωνή του Holmes…τα λόγια είναι περιττά.

Παίδες, δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα. Ούτε θα πείσετε αυτούς που γουστάρουν τον δίσκο πως είναι λιγότερο καλός, ούτε οι άλλοι θα πείσουν τους πρώτους πως οι Λοστ περνάνε γαμώ τις φάσεις.

Οκ το καταλαβαινω αυτο και δεν εχω καμια τετοια προθεση.Δεχομαι να μην αρεσει σε καποιον ο δισκος.Αλιμονο.Αλλα αλλο αυτο και αλλο οτι ειναι ανεμπνευστος. Δεν μπορει να μην βλεπει καποιος και να μην δεχεται τι δουλεια εχει γινει και την προσπαθεια και την ψυχικη καταθεση της μπαντας.

Επιμένω για πολλοστή φορά οτι αλλα θελετε να καταλαβετε απο αυτα που γραφω…
Με ρωτας λοιπον πως μπορω να εξηγησω οτι ο δισκος ειναι ανεμπνευστος… Εγω δεν ειπα πουθενα οτι ο δισκος ειναι ανεμπνευστος ετσι γενικα… Αντιθετως εχω αναφερει πολλακις οτι εχει κομματαρες μεσα, αλλα και τις μετριες του στιγμες…Απλα ειπα ότι στερειται της αντιστοιχης εμπνευσης με τα παλαιοτερα τονιζοντας οτι δε το κοιταω απο τη σκοπια του μουσικου ύφους, κοινως δε με ενδιαφερει αν ο δισκος ειναι heavy, μπιμπλικατος, ποπ ή ελαφρολαικος…

ξανα παρε το ποστ μου λοιπον και μαθε να διαβαζεις…

Σε προσωπικες επιθεσεις …αγορινα δεν προκειται να απαντησω. Το παραπανω ειναι χαρακτηριστικο της προσπαθειας του να μας περασεις την υποκειμενικη σου αποψη ως αντικειμενικη. Για εμενα ο δισκος ειναι τιγκα στην εμπνευση, το γιατι η αποψη σου πρεπει να εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο την δικη μου δεν το βλεπω.

Πες απλα οτι δεν σου αρεσει και ασε τα περι “εμπνευσης που δεν υπαρχει” και “χαμενου feeling”.

Οι τελευταίοι δίσκοι είναι ανέμπνευστες μπαρούφες που γαμούν, δέρνουν και σβήνουν ο,τι έχει κυκλοφορήσει στο gothic metal.

φχαριστημένοι όλοι? :stuck_out_tongue:

Πάω να ακούσω living with scars να στανιάρω/ξυπνήσω…και μετά καπάκι mortals watch the day 8)

Τι ωραιο που θα ηταν το φορουμ στημενο στη λογική σου ε???

Χρηστης 1 : Το cd γαμαει…
Χρηστης 2: Το αλμπουμ δε μου αρεσε…
Χρηστης 3 : Κατα τη προσωπική μου αποψη ειναι το καλυτερο τους…

κ.ο.κ.

Επισης παμε παααααααααλι απτην αρχη… Ποτε ειπα εγω ρε οτι δεν μου αρεσει το αλμπουμ??? βρες το λινκ που το ειπα…

Εγω μιλησα αντιθετως για κομματαρες και μετριοτητες…αυτο το περναμε στο ντουκου ε?? Συγγνωμη που σου θιξαμε τις θεοτητες ρε??? Κ προφανως αν δεν μου αρεσει κατι στο νεο τους αλμπουμ θα το πω και προφανως θα το στηριξω καπου… Κ ναι θεωρω οτι περιεχει και ανεμπνευστες στιγμες εκτος των αλλων και ναι θεωρω οτι το feeling έχει χαθει… Μπορεις λοιπον να συζητησεις επ’αυτου??

ΟΚ, οποτε και εγω με την υπεργαματη μου αντικειμενικοτητα και την αυθεντια που μου εχει αναγνωριστει λεω οτι το νεο αλμπουμ ειναι οτι πιο εμπνευσμενο εχουν βγαλει μετα το One Second και εξ’ορισμου εχω δικιο 8)

δε μου απαντας ομως…

ποτε ειπα εγω οτι δε μου αρεσει ο δισκος??

Οταν λες οτι το feeling εχει χαθει σε σχεση με το ΒΙΝ η το Symbol, ε δεν νομιζω να σου αρεσε κιολας. Στην τελικη πως μιλας για “κομματαρες” λοιπον οταν λες οτι τους λειπει η ψυχη?

Και στην τελικη αμα σου αρεσε γιατι πρεπει το 1/3 των ποστ του θρεντ να ειναι ποστ σου που να κλαιει για την καταντια των Λοστ που εχασαν την εμπνευση και το feeling τους? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.

Μαγκια σου να μην γουσταρεις, τα αφοριστικα “εχει χαθει το feeling” λες και κανεις αντικειμενικη παρατηρηση μιας αδιαμφησβητιτης αληθειας που πρεπει να την δεχτουμε ολοι με ενοχλουν.

χμ… που εγραψα εγώ οτι λειπει το feeling σε σχεση με το BIN ή το Symbol of Life?? Αντιθέτως, οπως έχω δηλωσει πολλακις εδω μεσα προσωπικα θεωρω το ΒΙΝ απο τα μετριοτερα τους αλμπουμ και εν τω προκειμενω εγω τη σχετικη συγκριση την εκανα με τις μεταλλικες τους μερες, εποχης προ One Second.

Mε αλλα λογια δε θα μπορουσα να συγκρινω το συναισθημα που βγαζει ο δισκος με One Second - Symbol of Life περιοδο, γιατι η προσεγγιση τους ηταν τελειως διαφορετικη,μια mellow μελαγχολια (ακου πχ to Host). Τη συγκριση συγκεκριμενα την εκανα με την περιοδο Icon-Draconian, οταν τα τραγουδια τους μου εβγαζαν ενα ερεβωδες συναισθημα…

Το συναισθημα της σκοτεινιάς λοιπον, εγω δε το διακρινω στο νέο αλμπουμ… Κατι που θεωρω απαραιτητο απο τη στιγμη που επελεξαν να βαρυνουν μουσικά αλλα και στιχουργικα.

Επίσης, χωρις αυτο απαραιτητα να σημαινει κάτι, παρακολουθώντας τα ποστ εδω μέσα, θα δεις οχι και λιγους να σχολιάζουν ακριβως αυτό, την αισθηση που έχουν σχετικά με την απουσια αυτου του “feeling”.

Καταρχας δεν θα μου πεις εσυ οτι δεν ξερω να διαβαζω… σε πληροφορω οτι ξερω και πολυ καλα.Κατα δευτερον ΕΣΥ λες μπαρουφες και αν θελεις να θεωρηθεις σοβαρο ατομο οφειλεις να απολογηθεις γι αυτα τα αισχη που λες. Αλλιως ζητα συγγνωμη και μην ξαναμιλησεις για τους paradise lost.Εγω δεν ειπα οτι ειπες κατι για το μουσικο υφος. Το λες συνεχεια αυτο πρηζοντας μας οτι το χεις πει αλλες 54545458785645645 φορες.Οποτε υπεκφευγεις και απο πανω. Ειπες οτι ο δισκος εχει μετριες στιγμες.Αν εχεις γνωμη εμπιρεστατωμενη να την καταθεσεις. ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΛΟΙΠΟΝ: ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ?? Για να δουμε θα απαντησεις τιποτα σοβαρο??? Η θα υπεκφυγεις παλι λεγοντας οτι δεν ειναι οπως τα παλιοτερα??? Και πως κρινεις οτι τα παλιοτερα ειναι πιο εμπνευσμενα??

:lol::lol::lol::lol:

γουσταρω γιατι ειμαι αισχρος… το αν ειμαι σοβαρο ατομο πιστεψε με δεν προκειται να περιμενω εσενα να βγαλει συμπερασμα για να το μαθω… και μαθε να μιλας καραγκιοζακο … Κ απο ποιον να ζητησω συγνωμη και σε ποιον να απολογηθω ρε κακομοιρη ?? Απο ποιον?? Απο τους Lost?? Η απο σενα που “τολμησα” να σου τους θιξω??

Ρε, μην δινετε σημασια στον Ισις, και καλα φανμποης…επειδη εχει οτι-οτι-οτι δισκο εχουν κυκλοφορησει οι Λοστ το παιζει οπαδος να πουμε!

Χαμηλώστε τους τόνους και σταματήστε να τσακώνεστε γιατί και δεν οδηγεί πουθενά, και οι ίδιοι θα βρείτε τον μπελά σας στο τέλος.

Isis, όντως ρε man δεν αξίζει να ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο.

Απλά δες εδώ:

δε μπορω κ να γελασω γαμωτο με αυτα που διαβαζω καταραμενε βηχα…

Κύριοι ξεφύγατε πάρα πολύ όμως. Αλλά ρε συ Isis πές μας ποιες είναι κατά τη γνώμη σου οι μέτριες στιγμές του καινούριου δίσκου για να καταλάβουμε τουλάχιστον τι δεν σου αρέσει. Εγώ τον άκουσα χθες ξανά μετά από 5 μέρες και τον γούσταρα απίστευτα! Όλα τα κομμάτια είναι πολύ καλά. Κάτι που δεν ίσχυε τουλάχιστον στους 2 προηγούμενους δίσκους, κυρίως όμως στο ομώνυμο.

O δισκος μπαινει πολυ δυνατα με το As Horizons End, τραγουδι που με εντυπωσιασε απο το πρωτο ακουσμα. Συνεχιζει εξισου καλα με τα I Remain, First Light. Μετα θεωρω οτι ακολουθει η πρωτη κοιλια με τα Frailty, Faith Divides… & The Rise of Denial. Μαλιστα το ομωνυμο και το Denial τα θεωρω τα λιγοτερα καλα του δισκου (ειναι τυχαιο οτι και τα δυο θα αποτελεσουν επισημα βιντεο του δισκου - αρα ουσιαστικα μιλαμε για τα singles?). Το Living with Scars ψαρωτικο στην αρχη με τα death metal περασματα αλλα σιγα σιγα ξεφουσκωσε, παντως ομορφο κομματι. Last Regret, κομματαρα, μου θυμιζει πολυ την ασθητικη των My Dying Bride. Universal Dream/In Truth συμπαθητικα κομματια οχι κατι να τρελαινεσαι. Cardinal Zero , κα-τα-πλη-κτι-κο, οπως συνηθιζουν εξαλλου με τα b sides.

ΟΚ απλά διαφωνούμε, θεωρώ το Frailty ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ! Ίσως να συμφωνήσω λίγο ότι το ομώνυμο είναι το, ας πούμε, λιγότερο καλό του δίσκου αλλά και πάλι όταν μπάινει το ρεφραίν με φτιάχνει πολύ. Νο hard feelings από την μεριά μου, γούστα είναι αυτά απλά οι ακραίες απόψεις, και δεν μιλάω για σενα Isis, μου την δίνουν γενικά :wink: