Paradise Lost

Άλλος Wrong/the horror/Yojimbo από κει. Λαμπρά.

Δεν εκτιμω το να με βαζουν σε πλαισια, ειδικα οταν με κρινουν απο 2-3 ποστς.
Λαμπρα κι εξαιρετα.

Όταν το ένα απ’ αυτά τα 2-3 ποστς είναι μια ψηλομύτικη μαλακιάρα τύπου “ΜΕΤΑΛ φόρουμ είναι δεν περίμενα τίποτα καλύτερο” μπορώ να σε κρίνω όπως γουστάρω μαν. Τα περί “πλαισίων” είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Xαλαρώστε, ο Quintom είναι πολύ καλή νέα προσθήκη στο φόρουμ. Έχει τις απόψεις του και καμιά φορά τις εκφράζει λίγο απόλυτα. So? Όλοι δεν το κάνουμε ανά καιρούς?

OK, θα δείξω καλή διάθεση, δεν έχω λόγο να μην το κάνω.

Labrie καλύτερα :D!

οπως βλεπεις νεε φιλε QS το ροκινγκ δεν ειναι ενα απλο μεταλ φορουμ. ειναι λαικο δικαστηριο και κρινεσαι απο ολους. να προσεχεις λοιπον… :wink:

Χαχαχαχα, διαβάζω τα τελευταία ποστ και το πρώτο που σκέφτομαι είναι “eh, what the fuck??”.

Δεν έχω δει άλλα ποστ του Quintom στο φόρουμ για να κρίνω, ωστόσο χρειαζόμαστε κόσμο εδώ μέσα που βγαίνει και δηλώνει “ναι ρε παιδιά, το One Second είναι το καλύτερο τους”, έτσι απλά! :stuck_out_tongue:

Και στην τελική, όλοι κουβαλάμε (σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό) τον “ελιτισμό”, και την απόλυτη γνωσάρα μας, τουλάχιστον ας υπάρχει εδώ μέσα μια μουσική ποικιλομορφία, δεν είναι κακό.

(ps, δε μιλάμε για φορουμίτες εδώ μέσα αλλά για τους Lost, το λέω για να μη ξεστρατίσει η κουβέντα)

Peace brother, δεν προσβληθηκα γιατι το ΜΕΤΑΛ το θεωρω μεγαλυτερη προσβολη απο το ψηλομυτικη μαλακιαρα, οποτε κερδισα :thumbup:

Επισης, δεν εχω προβλημα να κρινομαι απο κανεναν, μπορειτε να χωσετε αβερτα οτι προσβολη θελετε, απλα μη με βαζετε σε πλαισια αλλων χρηστων γιατι μπορει να υποθεσετε πραγματα για μενα τα οποια δεν ισχυουν, το οποιο ειναι διαστρεβλωση της αληθειας και δεν ειναι σωστο. Κοινως, μπορει να ειμαι μαλακας αν το νομιζετε, αλλα ειμαι ξεχωριστος μαλακας, δεν ειμαι σαν αλλους μαλακες.

Quintom, χαλάρωσε και συ τους τόνους όμως αν μπορείς, γιατί όντως είναι προκλητικό αυτό το στυλ. Ποικιλομορφία απόψεων θέλουμε, όχι ηλίθιες διαμάχες για το ποιά μουσική είναι η καλύτερη. (αυτό για τις διαμάχες πάει σε όλους όσους συμμετέχουν σ’αυτές)

:lol: Όχι ellanor δεν πειράζει, άστο. Γουστάρω το νέο user τελικά, έχει τσαγανό και πετάει τις μαλακίες του με μπρίο και τσαμπουκά ταυτόχρονα - δε συμβαίνει συχνά.

Quintom, καλωσήρθες κι από μένα, έστω και αργά, έστω και στο λάθος τόπικ! Θα χαρώ να τις παίξουμε και σε άλλα σημεία στο φόρουμ μαν. :slight_smile:

Χαζο χιουμορακι ειναι προφανως αυτα που γραφω, και τα γραφω ακριβως για να εκτονωσω την ενταση, ο Μπαμπεφ το πιασε :stuck_out_tongue:
Ολες οι μουσικες καλες ειναι.

Eδώ είναι και το ακυκλοφόρητο Last Desire από το Draconian Times…

Kατανοητό νομίζω γιατί δεν κυκλοφόρησε τότε, έστω και ως b-side.

Βέβαια, λιγότερο καλό από όλα τα b-sides…

ειναι απλα η γοητεια του παλιου ηχου…

anyway
εχει ψαξει κανεις ποιος πουλαει πιο φθηνα το legacy edition?

Μετά από πολλή πιεστική παρότρυνση άκουσα επιτέλους το One second. Χωρίς να έχω ακούσει τίποτ’αλλο από Paradise Lost νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος δίσκος που θα μπορούσα να ακούσω για πρώτη φορά. Ανήκει πλέον στους δίσκους που με κέρδισαν με το πρώτο άκουσμα, πράγμα που έχει γίνει μόνο με λίγους εκλεκτούς δίσκους μιας και δεν είμαι και πολύ ανοιχτή σε νέα ακούσματα. Χμμ, ήχησε στα αυτιά μου σαν μια μίξη από Anathema και Depeche Mode.
Το “Lydia” μου θυμίζει το freelove απο Depeche Mode. Πολύ πολύ ωραίο κομμάτι.
Το “one second” με το που το άκουσα ένιωσα ότι θα ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι από το cd.
Το “say just words” έτσι όπως αρχίζει μου θύμισε “[U]ΑΥΤΟ[/U]” :roll: Από τα πιο δυνατά και ρυθμικά κομμάτια του δίσκου μαζί με το “the sufferer”.
Το “take me down” είναι τόσο μα τόσο ομόρφο! Άλλο ένα τραγούδι που μπορώ να ακούω όταν έχω τα χάλια μου! :smiley:
Οπότε, πολύ θετικές εντυπώσεις μου αφησε η πρώτη μου επαφή με τους Paradise Lost.
Θα τολμήσω να ακούσω και κάποιον άλλον δίσκο τους μόλις τους συνηθίσω περισσότερο στ’αυτια μου.

αν εισαι του πιο σκληρου ηχου ακου επειγοντως τα παλια με σειρα προς τα πισωα πο εδω που εισαι τωρα. αν οχι ριχτο στα επομενα αν και δυσκολα θα βρεις καποιο τοοοοοσο καλο οσο το 1σεκοντ. οπως και να εχει να κοιταξεις να ακουσεις το draconian times (και μετα το icon). παρε το χρονο σου και καντο οπως σ βγαινει! :slight_smile:

elwing 13 καλως ηρθες σ ενα μαγικο κοσμο8)
εγω παντως θα προτεινα να πας μετα στο σιμπολ οφ λαιφ!
το οποιο btw το λιωνω ξανα αυτες τις μερες και ποσοδισκαραπαιζειναναι.