Paradise Lost

[B]μάπα[/B], αν συνεχίσεις θα το γράψω και με μεγαλύτερα γράμματα 8)

μια χαρά το artwork…και προφανής παραπομπή σε αυτό, το εξίσου εκπληκτικό μέρος του Draconian Times συνόλου:

gregor mackintosh, hammish glenncross και adrian erlandsson!!!

old school dm ηχος. οχι κατι το σουπερ, αλλα goddamn!!!

φωνητικα λεει οτι κανει ο greg8O8O

Και τα κάνει καλύτερα από πολλούς :wink:

εχει κανει κανεις το preorder για το dvd??

Καλό είναι αυτό το Vallenfyre…τι έγινε ρε παιδιά???

δεν είναι απλά καλό…γαμάει.

Greg βγαλτε κανα Lost Paradise part II ρε !!!

πω σκεφτειτε να εχουμε καμια τετοια στροφη στους λοστ,που ετοιμαζουν αλμπουμ.να ακουσω holmes να κανει μπρουταλιες παλι και τι στον κοσμο.

[SPOILER]μπαα ε?:frowning:
εστω γκοθικ σταιλ γαμωτο[/SPOILER]

Μάλλον για αυτό και δημιουργήθηκαν οι Vallenfyre… Μήπως ξεσπάσει λίγο ο Greg, γιατί με του PL δεν παίζει…

ε ναι δικιο εχεις.
αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια
[-o<[-o<[-o<

Ναι και για εμένα τα τελευταία τους (πέρα του ότι μου αρέσουν πολύ) αφήνουν ελπίδα. Οπότε ας κάνουμε καμιά δέηση και βλέπουμε :papas:

Ακριβώς αυτό κάνει!

ου λα λα. υπέροχο απλά. πρώτο album όπως είδα. αναμένουμε.

Αμαν. Έμεινα μαλάκας! Για άλλη μια φορά ο Greg αποδεικνύει πόσο μπροστά είναι! (ανέκαθεν ο πιο ανοιχτόμυαλος στους Lost ήταν αυτός).

Αν και για τους ίδιους τους Lost δε νομίζω πως θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο - ας το κάνει ο Greg σε αυτό το project που το κάνει και γαμάτα ούτως ή άλλως, σιγά μη περιμένουμε κάτι αντίστοιχο απο τον Holmes τώρα. Ούτως ή άλλως οι προσδοκίες μου απο τους Lost τώρα είναι άλλες. Και αυτές έχουν να κάνουν με ένα νέο δίσκο που δε θα πισωκοιτάζει (όπως οι προηγούμενοι τους), αλλά θα κάνει για άλλη μια φορά βήματα προς τα μπρος…

ΥΓ - Και μακάρι σε κανένα μελλοντικό λάιβ Λοστ ο Greg να πιάσει το μικρόφωνο και να μας παραδώσει κάποιο απο τα νέα τραγούδια του!

Εγω παντως ελπιζω να βγαλει τις μεταλ και τις καφρο ανησυχιες τους με τους Vallenfyre (που οντως ΓΑΜΑΕΙ) ο Greg και με τους PL να γινει ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΛΩΡΟΣ γινεται και να γραφει μονο πουστιες.

Το δειγμα ακουγεται ελπιδοφορο!Περιμενω αποθεωση απο το ελληνικο κοινο,να ερθουνε για live,να δω τον Greg να παιζει κιθαρα [B][U]ΕΤΣΙ[/U][/B] και να τραγουδαει [B][U]ΕΤΣΙ[/U][/B] και μετα ας πεθανω…

Συμφωνώ με όλους όσους λένε ότι καλό θα είναι να παίξει τις death metalιες του εδώ ο Greg και με τους PL να βγάλει πάλι κάτι πειραματικό. Όχι ότι με χαλάει ο δρόμος που έχουν πάρει απλά θέλω ξανά το στοιχείο της έκπληξης που χαρακτηρίζε κάθε νέα τους κυκλοφορία.

Ακριβως αυτο.