Paradise Lost

Ναι ναι ναι ο σκληρός ήχος είναι για την μπάντα αυτή,οι paradise πρέπει να επιστρέψουν σε draconian εποχές!! (όχι ότι με χαλάνε και τώρα)

on topic η νέα μπάντα τους γαμάει,το τραγούδι ελπιδοφόρο αν και πιστεύω ότι μπορεί και καλύτερα αλλα και ότι θα υπάρχουν και καλύτερα κομμάτια στο άλμπουμ.Οπότε περιμένουμε μέχρι τις 31 Οκτώμβρη να δούμε :wink:

προσωπικα δεν βλεπω με τι αλλο ηχο μπορουν να ασχοληθουν οι λοστ που να [U]μην[/U] εχουν ασχοληθει ηδη.μεσα σε 10 χρονια αλλαξαν τοσα στυλ.παντως αυτο που θελω να κανουν ειναι να βγαλουν λιγο ψυχη.ακους τον νικ εποχες icon και σπαραζεις,κατι που στις τελευταιες κυκλοφοριες δεεεεν(αλλο αν λατρευω γιατι ειμαι φανμπογι =p)

Για αυτό και μας αφήνουν συνέχεια μαλάκες. Γιατί εκεί που νομίζουμε ότι έχουν ασχοληθεί με όλα, βγάζουν πάντα κάτι διαφορετικό!

Δεν πολυσυμφωνω, δεν βγαζει ψυχη κανεις μονο ουρλιαζοντας και φωναζοντας… ειδικα το τελευταιο εχει πολλη ψυχη μεσα οπως το ακουω εγω. First Light, In Truth και πολλα αλλα…

χμ ενταξει μην επκεντρωνεσαι στο αικον.πχ και το one second το ιδιο μου βγαζει.ουσιαστικα αυτο που θελω να πω,πιστευω πως πολλοι συμφωνουν εδω μεσα,ειναι οτι μεχρι το symbol of life το ενιωθαν.μετα οκ εκαναν πισωγυρισμα,εβγαλαν γαματα αλμπουμ(ακομα και το paradise lost που ψιλοθαβεται εχει κατι over the madness,shine,close your eyes που γονατιζουν)αλλα καπου χαθηκε ολη η μαγεια.αποψη μου προφανως:)

btw τωρα οτι ειδα οτι εδω εχουν γραφτει 150 σελιδες.πρεπει να ειναι απο τα μεγαλυτερα θρεντ σ αυτη την κατηγορια(εκτος απο μειντεν ).τους αγαπαμε πολυ γμτ :smiley: <333

o gregory πάντως είπε πως το νεο δισκάκι θα είναι πιο μελωδικό και πιο ποικιλο από το faith και ότι ως εκ τούτου τέτοια θα είναι κ η παραγωγή …τι να πω μπορεί να κουφάνουν πάλι …θα δείξει .

δηλαδη ξεκινησαν ηχογραφησεις?

Μια χαρά, θα ξεκαβλώσει ο Γκρεγκ στη νέα του μπάντα, και επιτέλους θα ξανακούσουμε gay Paradise Lost…

Βtw παρήγγειλα και το ντεθμεταλλαδικο 7’’… :smiley:

Ωραιος ο Γρηγορακης, περιμενουμε την καφριλα με ανυπομονησια.

Κατα τ’αλλα, μονο Jaded. Πονος και θλιψη.

Πολυ ελπιδοφορα τα samples. Πολυ καλα τα φωνητικα και του Γρηγορη και δεν του το ειχα.

Μαλλον αυτος και ο Hamish πανε να ξεκαβλωσουν λιγο γιατι και στους MDB o Aaron το γυρισε λιγο στο ορχηστρικο :smiley:

Παντως το project μου δειχνει οτι το επομενο Λοστ θα ειναι αρκετα πιο μελωδικο απο τα τελευταια 2. Ποτε βγαινει το Vallenfyre btw?

31 Οκτώβρη νομίζω σε Ευρώπη

Μου άρεσε ο Γρηγοράκης στο μικρόφωνο, αναμένουμε με ενδιαφέρον. Έχει απωθημένα ο άνθρωπος όπως και να το κάνουμε και καλά κάνει και τα εκφράζει…

Εντωμεταξυ, μονο εγω ειχα την εντυπωση οτι ο Γρηγορης ηταν αυτος που ηταν πιο χωμενος στο 80s electro-pop? Δεν θυμαμαι πως μου εκατσε, ισως απο καμια συνεντευξη.

Ολη τη μουσικη των PL τη γραφει ο Mackintosh και απλα οι αλλοι συμμετεχουν με οτι καλες ιδεες εχουν. Αυτο γινεται απο το πρωτο αλμπουμ μεχρι και σημερα. Το Host και η μουσικη του κατευθυνση ειναι 100% δικη του αποφαση, την οποια στηριζει μεχρι και σημερα και για κατι τετοια τον αγαπαμε ακομα περισσοτερο.

Ο Aaron οσον αφορα μουσικα γουστα και επιρροες ειναι Metallica και ξερο ψωμι, ο Holmes κι αυτος περισσοτερο με classic metal ασχολειται και με μπαντες οπως Celtic Frost, ενω ο Gregor ακουει απο οτιδηποτε τελειωμενο death metal κυκλοφορει εκει εξω, μεχρι kraut rock, μεχρι punk, μεχρι electro 80’s, μεχρι soundtracks, μεχρι οτι του καυλωσει βασικα.

@midnight οκ δεκτον, εγω προσωπικα το μονο τους αλμπουμ που μου φαινεται “αψυχο” με την εννοια που το οριζεις εσυ ειναι το In Requiem αλλα το εχω ξαναγραψει και δε θελω να το αναλυσω και να επαναλαμβανομαι.

ισχυει αυτο που λες.ο χολμς ειχε δηλωσει σε μια συνεντευξη του(εδω νομιζω)οτι ο γκεργκ κατεθυνει ουσιαστικα τους παρανταις λοστ μουσικα.σιγα μην το κανε ο ιδιος βεβαια.που να τρεχει τωρα,καλυτυτερα να αραξει.αφου βαριεται που ζει:p

με προλαβε ο αποπανω.ε ναι μα γουστα ειναι αυτα μαν.

Greg Mackinstosh:

“Το καλοκαίρι του 2009 ο πατέρας μου διαγνώσθηκε με καρκίνο του προστάτη, και κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Paradise Lost για το “Faith Divides Us - Death Unites Us”, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα μου όπου με ενημέρωσε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στους πνεύμονες κι ότι του έμεναν λίγες μόνο εβδομάδες ζωής. Εγκατέλειψα την περιοδεία κι έζησα πλάι στους δικούς μου αυτή τη δύσκολη περίοδο μέχρι και τον θάνατό του, στις 2 Δεκέμβρη. Το επόμενο διάστημα η θλίψη έγινε τόσο έντονη, σε βαθμό αυτοκαταστοφικό, έτσι αποφάσισα να την ξορκίσω με κάτι δημιουργικό. Να τιμήσω τον άνθρωπο που μας οδηγούσε μέχρι τους συναυλιακούς χώρους, επειδή κανένας μας δεν ήξερε να οδηγάει. Τον μοναδικό μπαμπά που ήξερα να ακούει το “Peel Sessions” των Bolt Thrower στο ράδιο. Τον άνθρωπο που μου πήρε το πρώτο μου βιβλίο με παρτιτούρες. Έτσι αποφάσισα να κοιτάξω πίσω στην αρχή, στiς ρίζες μου, στο death, το crust και το doom. Το album λέγεται “A Fragile King”, μια αναφορά στη μάχη του πατέρα μου με τον καρκίνο”.

Σε νιώθω απόλυτα Greg…ανατρίχιασα και μόνο στο διάβασμα.

Ενταξει κι εγω fanboys ειμαι με Lost αλλα τα δυο κομματια (εστω και μισα που υπαρχουν στο νετ) ειναι για τα πανηγυρια. Το μονο καλο πραγμα πραγματικα ειναι τα φωνητικα, τα οποια, οκ, ενα πεταλι να εχεις κανεις θαυματα. Και συγνωμη που θα το πω, αλλα δεν πιστευω λεξη απο τα αποπανω ειδικα σε αυτη την εποχη που το black / death φοριεται τοσο πολυ.

Μακαρι να βγω λαθος, αλλα πιστευω οτι ο καιρος που θα διαλυσουν οι Lost δεν ειναι καθολου μακρια.

Αλήθεια σου εύχομαι να μην ζήσεις ποτέ αυτό το συναίσθημα που λέει ο Greg, το αν θα είναι καλός ο δίσκος ή όχι δεν με νοιάζει καν. Με νοιάζει ότι ένας άνθρωπος που θαυμάζω εδώ και 15 χρόνια έχει ζήσει ίδια κατάσταση με μένα.

Γιατι τοση αχρειαστη χολη? Μικρη μπαντα εμπορικα οι Lost, ακομα μικροτεροι οι Vallenfyre, δε νομιζω πως εχει καμια βαση κατι απο τα παραπανω.