Δεν αντιλεγω και προς θεου δε μου αρεσε που εγινα πικροχολος, αλλα δειτε τις αποφασεις των PL τα τελευταια χρονια, δειτε και το μαρκετινγκ που εκαναν για αυτη τη μπαντα γιατι το ολο στησιμο μου βγαζει τιγκα εμπορευματοποιηση. Σ ευχαριστω shadowking που το ευχεσαι, αλλα να πω την αληθεια αυτος ηταν ο λογος που εβγαλα χολη. Γιατι καπως ετσι τους παρουσιασαν στην αρχη, μου θυμισε λιγο Ghost η φαση και τωρα ξερωγω. Μακαρι να ειμαι υπερβολικος, αλλα μου καθεται καπως σε συνολικες εντυπωσεις.
Ναι, αλλα κραζεις τους PL και τον Γκρεγκ και κατα ποσο ενιωσε οσα ειπε για τον πατερα του, λογω μιας ανακοινωσης που εβγαλε η Century Media για τη νεα κυκλοφορια την οποια υπογραφει. Ξερεις κι απο μονος σου οτι οι εταιριες θα κανουν και θα πουν οτιδηποτε χρειαστει για να πουλησουν οσο περισσοτερο γινεται ετσι? Και ξερεις επισης οτι και η Draconian Tour ηταν 100% πρωτοβουλια της εταιριας?
Μεγα λαθος, δεν εννοησα αυτο σε καμια περιπτωση. Απλα πιστευω πως ειναι ενα θεμα ευαισθητο για καθε ανθρωπο που δεν το βγαζεις ετσι προς τα εξω το καιρο που προωθεις το νεο σου σχημα, λεγοντας οτι ‘‘να αυτος ηταν ο λογος που το εκανα’’. Ενιγουεη, ομως, ισως ειμαι υπερβολικος και πολλες φορες πεφτω στη παγιδα αυτη καθοτι αυτο που πιστευω πλεον ειναι οτι δε χρειαζεται να παιρνουμε τα παντα και τοσο τοις μετρητοις. Με τις αγαπημενες μου μπαντες ομως εξακολουθω να ειμαι αυστηρος ρε γμτ και μαλλον δεν πρεπει.
Kαταλαβάινω τι λέει ο Angmar αλλά εμένα από την άλλη μου αρέσει να βγαίνει ο καλλιτέχνης-είδωλο μου και να είναι γήινος. Άλλωστε να θυμίσω ότι όταν είχε βγει το Host είχε χάσει τον πατέρα του ο Nick και έλεγε ότι στίχοι του βγήκαν πολύ πιο προσωπικοί.
στη συνεντευξη στο χαμερ(φοβερη και αρκετα μεγαλη btw) ο γκρεγκ ειπε οτι ο νεος λοστ δισκος εχει σχεδον τελειωσει και συντομα ξεκιναει η ηχογραφηση και πιθανοτατα θα τον εχουμε τον μαρτιο.win:D