γήγορα ξεσπάσματα και blast beats λέει, άντε να αρχίσουν οι ομηρικές διαφωνίες για το ποιο ύφος τους πάει καλύτερα …
Ομότιτλο και Disappear:!: Κάπου τα βρίσκουμε τελικά 8)
+Lydia…
αυτο.
mercy και dissapear, αν και όλα κομματάρες είναι
Αυτό.
Πλέον είναι ο αγαπημένος μου δίσκος μετά το προφανές.
Δύσκολο να ξεχωρίσεις…ακόμα και το I Despair(Bonus Track στην digipack έκδοση) είναι κομματάρα!
υπάρχουν τα μισά τραγούδια που ειναι πιο κομματάρες από τα υπόλοιπα μισά…και υπάρχει και το soul courageous, που είναι αυτό που ξεχώρισα αμέσως από τοτε που κυκλοφόρησε! goth n roll ρε!
Αν επρεπε να διαλεξω μονο ενα, τοτε και εγω Disappear.
Κι έλεγα, δεν θα το πει κανείς;
Έξι-εφτά απαντήσεις ως τώρα, και πουθενά τα χιτάκια One Second, Say Just Words… Αλλά, για κάποιον λόγο, οι Lost επιμένουν να παίζουν μονίμως αυτά στα λάιβ… Όχι οτι δεν είναι κομματάρες φυσικά - απλά δε γίνεται επιτέλους από μια δισκάρα όπως το One Second (από τους καλύτερους crosover δίσκους των '90ς, ανεξαρτήτως συγκροτήματος) να έχεις απεμπολίσει τόσες και τόσες κομματάρες από το σετλιστ σου…
Τέλος πάντων, πολύ δύσκολο να επιλέξω αγαπημένα από τον αγαπημένο μου δίσκο ενός εκ των αγαπημένων μου συγκροτημάτων. Θα ήθελα πάντως σαν τρελός να άκουγα λάιβ κάποτε Lydia & This Cold Life.
αχ το one second:roll:
πολυαγαπημενο τα lydia,dissapear και φυσικα το one second που οσες φορες και να το ακουσω με αγγιζει το ιδιο.ειδικα στο σημειο που λεει “…they fall alone” και μπαινει η σολαρα του μακιντος.πονος.
οριστε τωρα τι κανατε αλητες!παω να το ακουσω.
χαχ τωρα ειδα.εχουν ανεβασει μια φωτογραφια στο φεισμπουκ με τον νικ και τον αντριαν αγκαλια,μετα απο τον σκοτωμο για την κατευθυνση του αλμπουμ.χαχαχα.παλι κουρευτηκε αυτος ο χολμς.παρτα ολα μωρε και φτιαξτε κανα one second παλι!
[SIZE=“4”][B][U][COLOR=“DarkRed”]Tragic Idol
[/COLOR][/U][/B][/SIZE]
April 24, 2012, Century Media Records.
Commented [B]Gregor Mackintosh: [/B]“The [new CD] will again be produced by Jens Bogren and is influenced by classic doom metal and classic metal. I would say it is more melodic than the last record whilst retaining the heaviness. There are lots of guitar solos and melodies. The album will contain such track titles as [B]‘Honesty in Death’, Theories from Another World’, ‘In this We Dwell’ and the title track, ‘Tragic Idol’.”[/B]
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=166589
ωραία πράγματα 8)
μακάρι να γίνουν όσο πιο κλάψες μπορούνε
έτσι τους λατρεύουμε 8)8)
ααααααααααααααα:bounce::bounce::bounce:
χαχα δεν την παλευουν
http://www.youtube.com/watch?v=jr2Nd3h4v_4&feature=player_embedded
Τι μαλακες ειναι χαχαχαχχαχα
Xαχαχα θα γαμάει λέμε, αυτό το teaser τα λέει όλα!!
Πάντως τα βήματα προς τα πίσω συνεχίζονται, αυτές οι επιρροές από doom και κλασικό μεταλ φέρνουν στο μυαλό Shades of God…για να δούμε.
Draconian times καθαρά γιατί αυτό άκουσα πρώτο και αυτό με στιγμάτισε, όχι οτι υπερτερεί κάποιου άλλου σε ποιότητα.
Χαχαχαχαχαχα, όσο μελαγχολία βγάζουν στη μουσική τους, τόσο cool είναι γενικότερα στη ζωή τους αυτοί.
Τι άτομα ρε! :lol::lol::lol: