Paradise Lost

Απλα [B][SIZE=“4”]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B]…:bow2: Τολμω να πω οτι κοντραρει ασχημα την αυθεντικη εκτελεση, πραγμα πολυ σπανιο… Μπραβο ο Nick…

Είναι κατα τα άλλα που, ειδικά ο Nick, είχαν αποκυρήξει το πρώτο άλμπουμ. :lol:
Λοιπόν απαιτώ επιστροφή στον ήχο των δύο πρώτων άλμπουμ.

σπανια οι επανεκτελεσεις ειναι καλες αλλα αυτη τα σπαει…

Καλά έχει πέσει και τρελή επεξεργασία όμως, μην το παραβλέπουμε.
Ακούστε τον και στα πρόσφατα live και είναι φανερό ότι δεν την παλεύει και τόσο πλέον.

Εμενα δεν μου αρεσει παντως. Φιλοτιμη προσπαθεια ωστοσο.

!!!

Το παίζουν πιο ψηλά βέβαια για να την παλέψει ο ψαράς, οπότε χάνει απ’ το σκοτάδι του αυθεντικού. Αλλά αν είναι να επιστρέψει το κομμάτι στις περιοδείες τους τα παραβλέπω όλα. Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΙΚ!

Και αναρωτιόμουν αν είμαι ο μόνος. Βασικά δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσει ή όχι, αλλά με το γεγονός πως ούτε με εξέπληξε, ούτε μου έδωσε κάτι καινούριο.

Ουαου!!! Σουπερ ήχος! Και τα φωνητικά τούμπανο!!! Α ρε Νικ τρέλα!
Παρόλα αυτα το πρωτότυπο είναι ανώτερο…:smiley:

φοβερη επανεκτελεση. επρεπε να γινει και με πιο καθαρο ηχο. δεν την εχει τη μαυριλα του αυθεντικου προφανως…

Συμφωνω οτι χανει στο σκοταδι σε συγκριση με το αυθεντικο αλλα ποσο μπομπα παραγωγη, ποσο?

Να και το Our Saviour!!! AAAAARRRRRGGGGGGHHHHH

Ψηφίστε PoS…γατάκια!!! :stuck_out_tongue:

Γενικά αξίζει το δισκάκι σαν σύνολο; Τα b-side τι λένε;

τα συγκεκριμένα δεν τα έχω ακούσει αλλά γενικά τα b-sides των Lost κρύβουν διαμάντια…

Εκτός από το Loneliness Remains που είναι καινούριο κομμάτι όλα τα άλλα τα έχω ακούσει και πραγματικά αξίζουν!

Σας δουλεύουν στα μούτρα σας θαρρώ οι κύριοι. Αλλάζουν στυλ έτσι αλλά φυσικά θα τα σπάει γιατί είναι Lost? Oh God!!

Ακριβώς αυτό…

Ποιος αλλαζει στυλ εντωμεταξυ?

Μην ασχολείσαι καν…τζάμπα συζήτηση θα ανοίξεις.

να και το καινούριο άσμα!!!

Περισσότερο ενθουσιάστηκα με τέτοιες διασκευές, [U]Never Take Me Alive[/U], παρά με το ξαφνικό γύρισμα στα χρόνια της νιότης.