Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

that’s what she said…

11 Likes

office

Quintom κλαίω ρε :joy: :joy: :joy:

επίσης προσθέτω
b99

11 Likes

Touche :stuck_out_tongue:

4 Likes

copy paste απο fb group σορυ για τα caps

ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Ο ΝΕΚΡΟΜΠΟΥΤΣΕΡ ΤΩΝ ΜΙΕΧΙΕΜ, Ο ΣΑΤΥΡ ΤΩΝ ΣΑΤΥΡΙΚΩΝ, Ο ΒΑΡΓΚ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΖΟΥΜ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΟΛΗΣ. ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ, ΜΛΚΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΜΠΟΥΤΣΕΡ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΝΤΕΝΤ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑΚΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ, ΡΕΝΙΓΚΤΟΝ 31 ΤΟΥ 1967, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΤΥΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΝΕΜΕΣΙΣ ΝΤΙΒΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΘΥΛΗΚΟ, ΠΙΣ ΟΦ ΚΕΗΚ ΛΕΕΙ Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΥΡ. Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΑΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΝ, ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΟ ΣΚΠΔΙ. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΚΑΡΟ, ΡΩΤΑ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΙΣΟΝ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΞΑΔΑ ΡΟΥΜΙ, ΜΙΛΑ ΣΟΥΜΠΟΥΛΕ ΣΕΠΤΑ, ΤΙ ΚΟΝΤΡΑ, ΤΙ ΑΝΤΕ; ΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΝΟΥΜΦΑ ΜΗ ΝΕΝΣΙ, ΠΕΣΤΕ ΛΑΖΕ, ΣΑΜ Ε ΚΟΥΛΠΕ, ΝΟΝ ΣΕΡΒΙΑΜ !!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, Ο ΣΑΚΑΡΟΣ ΕΖΗΣΕ, ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ 16168Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.

:rofl:

8 Likes

Εντωμεταξυ μόνο εγώ όταν βλέπω ΚΙΑ στο δρόμο σκέφτομαι ΧΕΗΛ ΕΝΤ ΚΙΛ και λοιπά άσματα (σαν Λ είναι το Α στο λογότυπο) ή είμαστε πολλοί?

Μόνο εγώ νόμιζα μέχρι τα 16 μου ότι λέγεται Κιλ και όχι Κια; :joy:

4 Likes

Κανονίζεται τιτανομαχία για Κυριακή 15/5, όσοι πιστοί προσέλθετε

Πόσο κάνει το εισιτήριο τελικά για ensiferum dark tranquillity πάνω από τριάντα βλέπω σε ένα σάιτ και σε άλλα άλλο τι φάση;

Τελικά φταίει η έλλειψη βιταμίνης ντε
Πολύ πιθανό
Μιλάμε τραγικά χαμηλή
Ξεκίνησα συμπληρώματα
Ελέγξτε και σεις D3 kai B12

Εχω έναν φίλο διάνοια στην ρομποτική καθηγητής σε βόρεια χωρα με μεγάλες διακρίσεις στον τομέα του τον οποίο έχω “κατηγορήσει” εν μέσω αλκοολ πάντα ότι ευθύνεται η επιστήμη του για χαμένες θέσεις εργασίας που τις αντικαθιστουν αυτόματα συστήματα/ρομπότ.
Σημερα με περηφάνια παρουσιάζω μια εργασία που κανένα ρομπότ δεν μπορεί να εκτελέσει.

11 Likes

Εχει κανεις προτασεις για που να φαω ωραια στη Βουδαπεστη (ή και πραματα να κανω, αλλα κυριως φαι)

φενκς

Για τοπική κουζίνα, θυμάμαι ότι είχα φάει πολύ καλά εδώ (προ επταετίας):

1 Like

Ρώμη ή Βιέννη?

μπαρδον μανταμ;

Εγώ στη θέση σου θα εμπιστευόμουν το tripadvisor. Ρωτάω για διακοπές.

Ρωμη 1 εκατομμυριο φορες αν θελεις να νιωσεις τι σημαινει “περπαταω κυριολεκτικα πανω στην Ιστορια”. Επισης, θελει απιστευτο περπατημα, αλλα αξιζει εως εκει που δεν παει. Ολα αυτα ομως αν μιλαμε για καλο καιρο. Αν θελεις να κλεισεις για χειμωνα, θα επαιζα το χαρτι της Βιεννης με μεγαλη ανεση.

2 Likes

ε απαντησες στην ερωτηση μου σα να ρωταγες αν παω στη Βουδαπεστη της Ρωμης ή της Βιεννης :expressionless:

2 Likes

Είναι παραπλανητικό ορισμένες φορές το tripadvisor.
Σϊγουρα όσο αυξάνονται οι κριτικές/βαθμολογήσεις τόσο αυξάνεται η αξιοπιστία αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που ευνοούνται τα τουριστικά σημεία σε βάρος άλλων.

Δεν έχω πάει Ρώμη (και δύσκολα θα πάω, μετά την Μπολόνια προ διετίας μου έχει κάτσει στραβά η Ιταλία), έχω πάει Βιέννη και έχει φυσικά όλα αυτά που θα περίμενε κανείς σε μια κεντροευρωπαϊκή χώρα (μουσεία, εκκλησίες, αψβούργικα παλάτια κτλ κτλ), έχει και τα ιστορικά καφέ της με την αύρα του μεσοπολέμου (αλλά τιμές υπερσύγχρονες!) αλλά στο τέλος της μέρας μου φάνηκε μια αρκετά βαρετή πόλη (οκ, δεν ήταν και Κοπεγχάγη).

Οπότε πήγαινε Ρώμη :exclamation:

1 Like

Εχω ρόδες. :joy: :rofl:

1 Like

Άντε μωρέ με τους κρυόκωλους τους αυστριακούς φρου φρου και αρώματα… Εχουν και μια όπερα εκεί πέρα σιγά το πράγμα :stuck_out_tongue:

Πλάκα κάνω προφανώς αλλά Ρώμη δαγκωτο. Ωραίος κόσμος, ζωντάνια και ιστορικά να βλέπεις μέχρι του χρόνου. Και πιο φθηνή που το πας αυτό;

Νταξ Βιέννη δεν έχω πάει αλλά το σκέφτομαι όταν με το καλό φτάσω 50 για διακοπές σε πιο χαλαρούς ρυθμούς :grin:

1 Like