Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ποια καθαρή νίκη;;;; Μην είστε αφελείς!

Και μια ακόμη πιο καθαρή νίκη στον Ψωμιάδη για να έχουμε κάτι να γελάμε τα επόμενα 4 δύσκολα χρόνια.

κακα τα ψεματα χωρις τον ψωμιαδη δεν γινεται δουλεια!!!:)ειμαι περηφανος που σαν θεσσαλονικιος με εκπροσωπει ενας μακεδονομαχος!!!

Ναι ρε γαμώτο, ΟΚ, αλλά τον Ψωμιάδη τον ξέρουμε πια, είναι ένας από μας. Η μαλακία είναι ότι χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε εδώ πέρα περιφερειάρχη τον Κικίλια. Δηλαδή πάλι μόνο η Θεσσαλονίκη θα έχει μασκότ; :frowning:

βγήκε ξανά ο τζανακουλης…
με 119 ψήφους διάφορα…
τρομερό πολίτικο επίπεδο…
παίρνει ενας συνεργάτης του το μικρόφωνο και λέει [B]τους σκισαμεεεε…!!![/B] και λιποθυμάει…χχαχαχα #-o

+1000

Nα σκεφτείς , έψαχνα εις μάτην στο youtube μήπως είχαν ανεβάσει μια εμφάνιση του στο δελτίο του Μega , για να γελάσουμε με κάτι φίλους …

Πάντως , έβλεπα χθες ενημερωτικό φυλλαδιάκι του … και χάσαμε μεταξύ άλλων :

[ul]
[li]Ποδηλατόδρομους απο Περιστέρι μέχρι Γλυφάδα
[/li][li]Κατασκευή νέας γραμμής μετρό
[/li][li]147 ( μπράβο ακρίβεια !! ) βρεφονηπιακούς σταθμούς κλπ
[/li][/ul]

:frowning:

:lol::lol::lol:

τραγικό…
θα σας βάλω και 1.873 παγκάκια…

μπράβο στους δυο σαπκα-τζανακουλη που είπαν εμείς δεν ακολουθούμε τους άσχημους χαρακτηρισμούς και οι δυο βρίζουν αβέρτα…

αν και ο σαπκας νομίζει οτι βγήκε…!!!

“Η μερα σβηνει,Αθηνα εισαι…Καμινη.”

Επισης να χαιρομαστε τον μεσαιωνα που θα εχουμε δω πανω για αλλα 4 χρονια.Ευγε λοβοτομημενοι συμπολιτες μου.

στα καναλια παντως γραφουν οτι ο σαπκας προηγειται:-s

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ! ΕΛΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ!

τα τελικά λένε οτι κέρδισε ο τζανακουλης με 110κατι ψήφους…
αλλά είναι σίγουρο οτι θα ζητήσουν επαναμετρηση

Κρίμα που δεν πρόλαβα να πάω Ικαρία μέχρι σήμερα.

ΠΟΥΤΑΝΑ θα τους το κάνουν το νησί και θα βγαινουν να κλαίνε αυτοί που τον ψήφισαν.

“Ανίερες συμμαχίες” σου λέει μετά…

Μπράβο συμμαχία ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΛΑΟΣ/ΣΥΝ, καταφέρατε να σπάσετε την κόκκινη δικτατορία της Ικαρίας! [I]κλαπ, κλαπ[/I]

Είμαι τρομερά σοκαρισμένος με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης… Μπράβο του που επιτέλους μετά από 25 χρόνια άλλαξε κάτι στην δημαρχία. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ο Μπουτάρης ή όχι αλλά οι άλλοι ήταν στην εξουσία 25 χρόνια. Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν…

Επίσης περιμένω αύριο το βράδυ τσόντα στο TV100… Οι υποσχέσεις δεν πρέπει να μένουν στα λόγια…:stuck_out_tongue:

Ζω για την στιγμή που ο Άνθιμος θα αναγκαστεί να ορκίσει τον Μπουτάρη δήμαρχο. Στην θέση του Μπουτάρη θα πήγαινα ντυμένος μουτζαχεντίν…

Καλά, εσύ με τον Μπουτάρη μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι ε.

Ωραία, σήμερα τέλειωσε το πανηγύρι.

Από αύριο ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Όπως είπα και πριν δεν λέω ότι τώρα η Θεσσαλονίκη θα γίνει πόλη πρότυπο και θα είναι όλα τέλεια…

Ο Παπαγεωργόπουλος όμως 12 χρόνια δεν έκανε τίποτα στην πόλη. Και αν δεις ποιοι είναι οι σύμβουλοι του Γκιουλέκα είναι οι ίδιοι που ήταν και πριν. Δεν θα άλλαζε τίποτα. Μόνο η βιτρίνα…
Μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κακό να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο… Ο καιρός θα δείξει αν η αλλαγή ήταν προς το καλύτερο ή όχι…

Το αιώνιο πρόσχημα του Έλληνα για να κάνει βόλτες μέσα στη φυλακή του δικομματισμού: “οκ ρε φίλε δε σου λέω ότι τον πάω, αλλά ο άλλος ήταν έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα, οπότε κάτσε να δοκιμάσουμε μπας και…”

Γράκχο απευθύνεσαι σε κάποιον που έχει νικ radical και χαίρεται για τον Πασόκο δήμαρχο. Κάφτονα.

Moνο 12?25 χρονια τα ιδια σκατα εχουμε δω πανω.Κουβελας-Κοσμοπουλος-Ατσαλακωτος και Ψωμαρχιδας.Ειμαι πολυ περιεργος για τον Μπουταρη…Περιμενω κλασικα το απολυτο τιποτα,οποτε ελπιζω να διαψευστω εστω και ελαφρως.

Α την επομενη 4ετια προτεινω Μαλαματινα.Τουμπα λιμπρε!