Διαστροφη
Ευνουχισμό.
τι τυπος.
τη μιση αγνοια/αυτοπεποιθηση του να ειχα, πιστευω θα ημουν προεδρος του κοσμου.
ως ψυχολογος του πληκτρολογιου, η ανεση με την οποια λεει οτι λεει φανερωνουν αρκετες διαταραχες (περα απο την παιδοφιλια)
Τώρα live στην ενημέρωση η τύπισσα λοιμωξιολόγος λέει πως τα ενεργά κρούσματα είναι 6000 σε όλη την επικράτεια, αλλά σίγουρα είναι περισσότερα αφού δεν μπορούμε να βρούμε τους ασυμπτωματικούς.
1 χρόνο ρε μλκ. 1 χρόνο και ακόμα δεν έχουν βρει τρόπο να ξέρουν τι γίνεται και παίρνουν μέτρα στον αέρα.
Αναρωτιεμαι ποση ωρα του πηρε να κατασκευασει ολο αυτο το σεναριο προκειμενου να δικαιολογησει τη θεση του!
Τι ψαχνεις και εσυ να βρεις τωρα!
Ας περασει ο καιρος σιγα σιγα να ερθουμε ξανα σε καποια κανονικοτητα.
ο μπερνι ειναι αυτος απο πισω του κατω δεξια;
Φανατικός ΝΔ είναι ο Φουρθιώτης, με Κούλη θα κατέβει προφανώς.
Ακούγονται σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο.
Ειχε ακουστει για το Μαιο αλλα χλωμο, ειναι πολυ νωρις
Τωρα αν τον καψει καποιος αυτον ζωντανο θα φταιει?
Καθόλου.
Η μόνη πραγματική τιμωρία: Τον αλοίφεις με βενζίνη και μετά σπίρτο αναμμένο να λαμπαδιάσει.
Καλά πάμε… Όχι πως αυτό σαν μέτρο είναι πολύ περισσότερο άσχημο από το monitor που παρακολουθεί την δραστηριότητά σου στο ίντερνετ, αλλά έστω…
Για Ρωσία έχουμε κάποια γνώμη;
Με αύξηση θητείας (από 9 σε 12) χλωμό να γίνουν εκλογές την ίδια χρονιά. Τουλάχιστον έτσι ακούγεται, αφού ποτέ στο παρελθόν (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό) δεν είχαν γίνει εκλογές σε χρονιά αύξησης θητείας. Θα δείξει βέβαια.
Υπάρχει κάποια σύνδεση? Γιατί μου ακούγεται αρκετά random, δεν μιλάμε για επιστράτευση ή κάτι τέτοιο
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αύξηση θητείας?
Αυτοί που το ισχυρίζονται, το συνδέουν με αρνητική ενέργεια προεκλογικά, άρα απώλεια ψήφων.
Δεν έχω ιδέα
Έτσι πρέπει να είναι, μεταπολεμικά τουλάχιστον δεν νομίζω να έγινε ποτέ αύξηση σε περίοδο ειρήνης.
Αντίθετα, η μείωση της θητείας και η ευνοϊκή μετάθεση του “παιδιού” (το ευκολότερο ρουσφέτι) είχαν την τιμητική τους, ειδικά μεταπολιτευτικά, σαν ένας “ανέξοδος” τρόπος να έχεις την εκλογική πελατεία ικανοποιημένη ή με προσδοκίες, προκειμένου να σε (ξανα)ψηφίσει!