Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

1 Like

Διαστροφη

Ευνουχισμό.

1 Like

τι τυπος.

τη μιση αγνοια/αυτοπεποιθηση του να ειχα, πιστευω θα ημουν προεδρος του κοσμου.

ως ψυχολογος του πληκτρολογιου, η ανεση με την οποια λεει οτι λεει φανερωνουν αρκετες διαταραχες (περα απο την παιδοφιλια)

5 Likes

Τώρα live στην ενημέρωση η τύπισσα λοιμωξιολόγος λέει πως τα ενεργά κρούσματα είναι 6000 σε όλη την επικράτεια, αλλά σίγουρα είναι περισσότερα αφού δεν μπορούμε να βρούμε τους ασυμπτωματικούς.

1 χρόνο ρε μλκ. 1 χρόνο και ακόμα δεν έχουν βρει τρόπο να ξέρουν τι γίνεται και παίρνουν μέτρα στον αέρα.

7 Likes

Αναρωτιεμαι ποση ωρα του πηρε να κατασκευασει ολο αυτο το σεναριο προκειμενου να δικαιολογησει τη θεση του!

Τι ψαχνεις και εσυ να βρεις τωρα!
Ας περασει ο καιρος σιγα σιγα να ερθουμε ξανα σε καποια κανονικοτητα.

1 Like

Επιτέλους κάτι σπουδαίο στην πολιτική σκηνή αδέρφια!

8 Likes

ο μπερνι ειναι αυτος απο πισω του κατω δεξια;

5 Likes

Φανατικός ΝΔ είναι ο Φουρθιώτης, με Κούλη θα κατέβει προφανώς.

Ακούγονται σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο.

1 Like

Ειχε ακουστει για το Μαιο αλλα χλωμο, ειναι πολυ νωρις

2 Likes

:face_vomiting: :rage:

2 Likes

Τωρα αν τον καψει καποιος αυτον ζωντανο θα φταιει?

3 Likes

Καθόλου.

Η μόνη πραγματική τιμωρία: Τον αλοίφεις με βενζίνη και μετά σπίρτο αναμμένο να λαμπαδιάσει.

2 Likes

Καλά πάμε… Όχι πως αυτό σαν μέτρο είναι πολύ περισσότερο άσχημο από το monitor που παρακολουθεί την δραστηριότητά σου στο ίντερνετ, αλλά έστω…

Για Ρωσία έχουμε κάποια γνώμη;

1 Like

Με αύξηση θητείας (από 9 σε 12) χλωμό να γίνουν εκλογές την ίδια χρονιά. Τουλάχιστον έτσι ακούγεται, αφού ποτέ στο παρελθόν (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό) δεν είχαν γίνει εκλογές σε χρονιά αύξησης θητείας. Θα δείξει βέβαια.

@pantelis79

1 Like

Υπάρχει κάποια σύνδεση? Γιατί μου ακούγεται αρκετά random, δεν μιλάμε για επιστράτευση ή κάτι τέτοιο

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αύξηση θητείας? :stuck_out_tongue:

Αυτοί που το ισχυρίζονται, το συνδέουν με αρνητική ενέργεια προεκλογικά, άρα απώλεια ψήφων.

Δεν έχω ιδέα :nerd_face:

Έτσι πρέπει να είναι, μεταπολεμικά τουλάχιστον δεν νομίζω να έγινε ποτέ αύξηση σε περίοδο ειρήνης.

Αντίθετα, η μείωση της θητείας και η ευνοϊκή μετάθεση του “παιδιού” (το ευκολότερο ρουσφέτι) είχαν την τιμητική τους, ειδικά μεταπολιτευτικά, σαν ένας “ανέξοδος” τρόπος να έχεις την εκλογική πελατεία ικανοποιημένη ή με προσδοκίες, προκειμένου να σε (ξανα)ψηφίσει!