Αυτό ναι και το ξέρουμε όλοι, απλά δεν έχουμε δείγμα για αυτό που είπε ο @St_Anger γιατί δεν έχει ξαναμειωθεί. Βασικά η θητεία έιναι 24 μήνες εδώ και πολλά χρόνια, αλλά με κάποιον τρόπο αποφασίζεται απ’την κυβέρνηση το που θα κάτσει.
Εμένα το 19 μου έκατσε κουτί αυτή η τακτική, θα έκανα 8μηνο ως 2ο αγόρι από πολύτεκνη οικογένεια, και ξαφνικά ένα πρωί του Μαίου με φωνάζουν 1ο γραφείο και μου λένε απολύεσαι σε 6 μέρες έγινες 6μηνος, φχαριστώ πολύ φιλάκια
Όποιος είχε και μια πολύ μικρή αμφιβολία ότι είναι χούντα, έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής πλέον. Είναι η χειρότερη κυβέρνηση και πιο σιχαμερή που έχω δει στη ζωή μου
Ίσως είσαι πιο νέος και δεν πρόλαβες κυβέρνηση Μητσοτάκη πρεσβύτερου (1990-1993) και μην ξεχνάμε και συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Απλά η σημερινή κυβέρνηση περνάει όλα τα αντιδραστικά και αντιλαϊκά μέτρα με ένα περιτύλιγμα εκσυγχρονισμού (εντάξει, αδυνατώ να δω και πολύ αυτό το περιτύλιγμα, αλλά λέμε τώρα). Τώρα που ανέφερα τον εκσυγχρονισμό, θυμήθηκα τον Σημίτη…
αρα επιτρεπονται συναθροισεις 99 ατομων με μεγαλες αποστασεις ε? θα καθονται και θα μετρανε αυτοι που δεν ξερουν αριθμητικη, θα βλεπουν οτι θελουν και θα τσουβαλιαζουν…
Ναι όντως ήμουνα πολύ πιτσιρικάς για να θυμάμαι κυβέρνηση Μητσοτάκη πρεσβύτερου. Βέβαια από αυτά που διάβασα αργότερα, ήταν ελεεινός και τρισάθλιος. Από αυτόν πήρε ο Κούλης, το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.
Έμαθα πρόσφατα ας πούμε για τα πεπραγμένα του υπουργού παιδείας που είχε τότε, τον Κοντογιαννόπουλο. Τραγικός απλά. Είχε ποστάρει μια χαρακτηριστική εικόνα κάποιος εδώ πριν λίγο καιρό με τα πεπραγμένα του.
Τώρα για τον εκσυγχρονιστή (λολ) Σημίτη, πριν 2 μήνες έγραψε άρθρο στα Νέα υπέρ του κατάπτυστου σχεδίου Πισσαρίδη. Άλλος καραγκιόζης αυτός. Το μόνο καλό που έκανε ήταν η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες.
Το 99 για τον covid είναι ότι το αίμα αρνιού στην πόρτα στην τελευταία πληγή του Φαραώ… μόλις δει 99 άτομα ο κοβιντάκος προσπερνάει και λέει “πω ρε πούστη μου την έπαιξαν, από μακριά φάνηκε ότι ήταν 100”
δεν διαφωνω καθολου, αλλα στο τι θεωρει συναθροιση ενας μπατσος με εναν απλο ανθρωπο απεχει μιλια φωτος.
αν δηλαδη κατεβουν 99 σε απεργια οκ δεν θα μετρησει καν μολις δει πανο.
κοβιντακος ναι, δεν χαριζει, αλλα μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις, οχι τυπου συναυλια slayer στο London Astoria…
Το πιο έντονο που θυμάμαι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη Sr. - όντας 7 ετών όταν εξελέγη - είναι η ιδιωτικοποίηση της τότε ΕΑΣ (αστικά λεωφορεία Αθήνας) που επιχείρησε και το χάος που προκάλεσε για αρκετές ημέρες με αντιδράσεις των υπαλλήλων που έφταναν μέχρι και σε φωτιές σε αμαξοστάσια και στα γραφεία της ΕΑΣ που ήταν τότε στην περιοχή μου στα Κάτω Πατήσια.
Έβλεπα πολλή τηλεόραση. Πραγματικά γινόταν μάχη στο σπίτι για να ξεκολλήσω από το κουτί
Εκτός αυτού, όπως είπα τα γραφεία της ΕΑΣ ήταν στην Αχαρνών στα Κάτω Πατήσια που ήταν η περιοχή μου.