Αυτό είναι μάλλον δεδομένο. Όταν το πολιτικό και καλλιτεχνικό σκυλολόι που είχε για παρέα του τον έριξε στα σκυλιά, προφανώς και τελείωσε οριστικά. Όμως το “δεδομένο” ή το “αυτονόητο” δεν μου αρκεί. Η τιμωρία, πάντοτε αν υπάρχουν αποδείξεις, είναι η ουσία. Δεν θέλω να περιμένω από τον νόμο, θέλω να εφαρμοστεί ο νόμος αν υπάρχουν οι αποδείξεις.
Πάντως χτες σε όλα τα Αρσάκεια στους εκπαιδευτικούς έστειλαν απειλιτικα να να βγάλουν όλα ψέματα. κάποιος να μην κολωσει και θα γίνει χαμός. Αεί σιχτιρ
Στη Λυκόβρυση επί της Βενιζέλου έχει στο τοίχο Μητσοτάκη ψοφα. Να στείλουν περίπολα και να βάψουν γρήγορα το τοίχο. επίσης αυτό που κρατάει ο Μητσοτάκης το βρήκε το ροκιν. Εγώ το ποσταρα
Προφανώς και θέλουν να ελέγξουν και τα social. Είπαμε λογοκρισία σε άλλο επίπεδο ο Μαρινάκης… Ε ο Μητσοτάκης ηθελα να πω
Τι λέει το κάθαρμα ρε;
Ότι του ειπανε να πει
Για τον βιασμό πριν 1 χρόνο τι ακλόνητες αποδείξεις μπορούν να βρεθούν; Για τον βιασμό πριν 1 μήνα; Πριν 1 μέρα; Νομίζω ότι η εύρεση αποδείξεων είναι σχεδόν αδύνατη στην περίπτωση του βιασμού, που είναι μια πράξη που συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Είναι ο λόγος του ενός απέναντι στον λόγο του άλλου. Μπορώ να σκεφτώ μόνο μηνύματα σε κινητά και λοιπά μέσα επικοινωνίας, τα οποία όμως δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να θεωρηθούν αποδείξεις. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τα θύματα πολύ σπάνια κυνηγάνε τους θύτες.
Στην μια μέρα, γενετικό υλικό, στα υπόλοιπα, τίποτα.
Το γενετικο υλικο μπορει να αποδειξει την επαφη, οχι τον βιασμο.
Στη μια μέρα ή και λιγότερο μπορούν να βρεθούν από ιατροδικαστή σημάδια βίας που μπορούν να προέρχονται από βιασμό. Τώρα αν βρεθεί και DNA δένεται καλύτερα.
Μετά από χρόνια όντως δυσκολεύει αλλά το θέμα είναι ότι είναι πολλές οι υποθέσεις και υπάρχουν και μάρτυρες (μια γυναίκα του περιβάλλοντος του κατηγορούμενου).
Δεν πιστεύω ότι θα επιβληθεί κάποια ποινή στο Λιγνάδη αντάξια των πράξεών του.
Λίγο-πολύ, ό,τι είπαν οι συμφορουμίτες πιο πάνω και φυσικά ό,τι έγραψες εσύ. Καμία διαφωνία κι αυτό είναι το πρόβλημα: ο λόγος του ενός εναντίον του άλλου. Ο λόγος μίας/ενός πρώην βουλευτή για έναν “καθωσπρέπει θεατράνθρωπο” εναντίον των “περιθωριακών”. Αυτό κάνει ο κοντός τώρα. Παλιά του τέχνη κόσκινο.
@karvou αυτή είναι μια απόφαση που πάρθηκε σίγουρα μετά από ενδελεχή έρευνα της διασποράς και των αιτιών της, όπως και πέρσι το καλοκαίρι
κάνω κούοουτ τον εαυτό μου για να απαντήσω σε αυτά που λέω εκεί. Έκανα μια συζήτηση με άτομα που προφανώς στηρίζουν ΜεΡΑ25 και τους είπα τον προβληματισμό μου περί προσωποπαγούς. Ο αντίλογος είναι ότι στη Βουλή όλοι οι βουλευτές συμμετέχουν, και σε επίπεδο εκπροσώπησης μιλάνε σε τοπικούς ρ/τ σταθμούς. Το ίδιο πράγμα που μου απάντησε και ο nnnkkk δηλαδή, αλλά δεν επέμεινε.
Δεν ξέρω αν ισχύει, διότι δεν παρακολουθώ Βουλή, ούτε το κανάλι στο ΥΤ του κόμματος. Πάντως αν θέλει κάποιος να το ψάξει, και για να υπάρχει και ο αντίλογος σ’αυτά που ανέφερα, με παρέπεμψαν στο κανάλι τους στο ΥΤ. Αυτά
Τα πάντα αλλάζουν με τον χρόνο. Καλά κάνουν και το ανακοινώνουν τώρα ώστε οι Άγγλοι να κλείσουν διακοπές και πρόβλημα τους αν έχουν κρούσματα τον Μάιο και τους κλείσουμε. Αλλά για την ώρα έχουν ήδη εμβολιάσει κάμποσα εκατομύρια κόσμο (διαβάζω 18 Μ) και θα έχουν εμβολιάσει αρκετούς ακόμη ως το καλοκαίρι. Πιθανότατα αυτοί και οι Σαουδάραβες θα είναι οι πιο ασφαλείς τουρίστες που μπορούμε να έχουμε και οι οποίου θα αφήσουν κανένα € στην οικονομία μας.
Μα δε μιλάμε για τους Άγγλους, μιλάμε για εμάς που μας έχουν μαντρωμένους για να έρθουν οι Άγγλοι και οι κάθε Άγγλοι
Πολυ καλη ομιλια. Το κακο ειναι οτι υπαρχει τετοια ασυλια και ελεγχος της κοινης γνωμης που δεν υπαρχει καμια αναγκη να απαντησουν σε οτι τους προσαπτει.
Από τσατ κατά την κλήρωση του europa league:
-έφυγε η Young Boys
-την πήρε ο Λιγνάδης
δε θα πρεπε να γελασω, αλλα γελασα δυνατα