Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Παντελη, nnnkkk, focus please: όταν γράφω μεγάλα κείμενα, καταλαβαίνω τη διαγώνια ανάγνωση. Στα μικρά ποστ όμως;

Περίληψη του παραπάνω: Έγραψα ότι φυσικά και θέλω να μάθω. Το “αυθαίρετα” είναι αυθαίρετο. Ζω σε μία κοινωνία που έχει αυτούς τους ταγούς. Εγώ τους σιχαίνομαι, όχι η κοινωνία όμως. Δεν μπορώ να κάνω “ό,τι μου αρέσει”. Δυστυχώς.

Αλλά θα αρχίσουμε πάλι από την αρχή έτσι… Πάω για τρέξιμο, τα λέμε.

1 Like

Δεν παρακολουθω και από πολύ κοντά τα τεκταινόμενα οπότε παίζει και να το έμαθα τελευταίος αλλά επιδότηση στην εκκλησία γαμωτημπαναγια?

3 Likes

Βγάζεις το αυτοκίνητο βόλτα;

4 Likes

Και πάλι δεν εξηγείς γιατί δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Οι άλλοι κάνουν, εσύ γιατί όχι?

Όχι ρε τρελέ, μόλις έκλεισα 6,4Κ πόρτα με πόρτα :partying_face:

Αν πραγματικά χρειάζεται να σου εξηγήσω, αποτελείς μέρος του προβλήματος. Ή ζεις σε σπηλιά. Η (κοινή) λογική μου μου υπαγορεύει να μην σου εξηγήσω, συγγνώμη γι’ αυτό. Ας το κάνει κάποιος άλλος, αν έχει τη διάθεση.

1 Like

Εγώ πάντως έκανα το Moderna πριν μια ώρα, δεύτερη δόση στις 29 Απριλίου, και ξεμπερδεύουμε από αυτόν τον διάολο. Λογικά Ελλάδα το καλοκαίρι μετά από 2.5 χρόνια. Νομίζω η πρώτη φορά που θα μπω στο νερό του Αιγαίου θα συνοδευθει από δάκρυα χαράς

14 Likes

Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «εκτίμησή μας είναι ότι η ανάκαμψη της οικονομίας όταν απομακρυνθεί η βεβαιότητα και ο φόβος του Covid θα είναι πολύ δυναμική. Και ως προς τον κλάδο της εστίασης εκτιμούμε ότι σχετικά γρήγορα θα επανέλθει ο τζίρος, ενδεχομένως και να ξεπεράσει τα επίπεδα της περασμένης χρονιάς. Διότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη του κόσμου προφανώς να βγει έξω, να περάσει καλά, να φάει, να πιει κι ένα ποτό παραπάνω. Αλλά αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο υπό τις συνθήκες ασφάλειας που θα μας υποδείξουν οι ειδικοί».

3 Likes

Εν τω μεταξυ, τι σοϊ κουμαντο να κανεις με τις προμηθειες στην εστιαση; Τι θα εχουν πεταξει ολοι αυτοι, δε θα λεγεται. Και αντε να κανουν προγραμματισμο τωρα.

1 Like

@nnnkkk με εχεις κανει να γελασω 3 φορες ηδη μεσα σε 2 ωρες σημερα, γελαω τοσο πολυ με το τζιφακι και την χρηση του

Ανεξέλεγκτος μυικός σπασμός πέριξ του στόματος, το έγραφε στις αντενδείξεις ή πήρες απ’τα καλά??

1 Like

Οχι, απλα το 2021 με εχει παει εξαιρετικα ως τωρα, και δη ο Μαρτιος, και ειμαι γενικα πολυ χαρουμενος αρα γελαω πιο ευκολα (που ουτως ή αλλως γελαω ευκολα)

2 Likes

Μοίρασε φάπες πρωινιάτικα η Αναστασία Γιάμαλη :star_struck:

14 Likes

Απίστευτα πράγματα, δεν το περίμενε κανείς :eggplant: :eggplant: :eggplant:

5 Likes

Αναμένω εναγωνίως την επίσημη τοποθέτηση των κάφρων. Συγγνώμη, λάθος ή κάτι παρόμοιο. Δεν πα να λέει ο Χάπυ Τράβελερ πως μπήκαμε σε καραντίνα το Γενάρη (κι όχι το Φλεβάρη), χίλιες φορές να λέει τέτοιες χαριτωμενιές, παρά αυτά εδώ. Πηγαίντε τώρα σπίτια σας, κοιταχτείτε στον καθρέφτη, πείτε πόσο γαμάτοι είμαστε σε ακατάληπτα πιθηκίσια, αυτοθαυμαστείτε και ψάξτε για λίγη τσίπα.

6 Likes

Εντωμεταξύ Θεσσαλονικη,Πατρα και Αθηνα δεν ανοίγουν τα καταστηματα.Αθηνα που γινεται πανικος,ολα κομπλε.Μλκ δεν αντεχω αλλο…

4 Likes

Σας γλεντάμε οι Αθηνέζοι ρε, στείλτε 6 και πάρτε κτελ για ψώνια :clown_face: :clown_face: :clown_face: :clown_face:

Ο επόμενος μήνας θα είναι απίστευτα ικανοποιητικός από το το “ξύλο” που θα φάνε τα καθίκια. Προσέχτε την υγείας σας πάνω απ’όλα, αλλά δεν έχει μείνει ούτε ένα χαρτί που να παίξει η κυβέρνηση. Ούτε λεφτά να δώσει, ούτε να βγάλει μπάτσους στο δρόμο όπως πριν 2 βδομάδες, ούτε να πει lockdown και να πείσει, ούτε χρέη να σβήσει, ούτε να μαζέψει το κύμα, ούτε να ανοίξει εστίαση ή σχολεία, ούτε τίποτα. Όλα οριακά, ό,τι κίνηση κι αν κάνουν είναι λάθος

6 Likes

Θα γινει ΕΔΕ.

2 Likes

Αυτο κανουμε. Οποιος πεσει στην αναγκη νοσοκομειου αυτη την περιοδο, απλα τη γαμησε. Αντιμετωπισα ενα θεμα υγειας με δικο μου ανθρωπο προσφατα και ενω η πρωτη λυση υπο κανονικες συνθηκες θα ηταν η αμεση μεταφορα σε εφημερευον νοσοκομειο, δοκιμασαμε ολα τα υπολοιπα. Κανεις δεν ηθελε να παμε στο νοσοκομειο.

Παρεμπιπτοντως, για ολη την Αθηνα εφημερευε ΕΝΑ νοσοκομειο για παθολογικα περιστατικα.

4 Likes

Ουτε Δημο αλλαζουμε εμείς ρε :laughing:

1 Like

Αντιπρόεδρος κυβέρνησης…Υπουργός…Από τύχη ζούμε !!!

https://www.youtube.com/watch?v=khTSz0d6xo4

2 Likes