Παντως Θεσσαλονίκη γινεται χαμος απο κοσμο καθε μερα στην παραλια…Οι μισοι πλεον δεν φοράνε καν μασκα…Με τοσες γελοιες αποφασεις που εχουν παρει, δεν τους παιρνει κανενας στα σοβαρα…
Καλα γιατι να φορεσει καποιος μασκα στην παραλια?
Μαλλον δεν καταλαβα κατι καλα?
Χαχα, το έβλεπα τις προάλλες! Ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής ζωής του τόπου, τα έχουμε ξαναπεί.
Ναι, κατι δεν καταλαβες καλα. Οτι δεν πανε στην παραλια για μπανιο, δε μιλαει για αμμουδια αλλα για τον παραλιακο δρομο της Θεσσαλονικης
η λεγομενη νεα παραλία…ειναι αρκετα χιλιομετρα αποσταση…
Μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες ατομα ταυτοχρονα…
κλαιω οκ
Μλκ φαντασου να ερθεις Ελλαδα να βουτηξεις στα νερα του Αιγαιου για μπανιο και να εχει βγει νομος που να σου επιβαλλει τη χρηση μασκας ακομα και μεσα στη θαλασσα . Δεν εχει και 0% πιθανοτητα
Θα την φορεσει σαν τον Μπορατ για να ριξει γκομενες
Γελάμε, γελάμε αλλά η μάσκα είναι single use plastic και ήδη βγαίνουν έρευνες πως έχουμε ΓΑΜΗΣΕΙ once again τα πάντα γύρω μας. Εμείς να 'μαστε καλά μωρέ…
Ήδη κάποιοι το έχουν κάνει από πέρσι αυτό και χωρίς να υπάρξει νόμος. Η κυρία στο άρθρο δεν είναι η μόνη περίπτωση.
Μιλας με γριφους γεροντα
Θεσσαλονικη, Κοζανη και Αχαϊα εννοει
Αυτο…απο τα νευρα δεν το πρόσεξα…
Το φανταστηκα, αλλα ειχε πλακα
Ναι, αλλά τουλάχιστον στην παραλία μπορείς να βολτάρεις. Καλημερα
If you were planning a trip to Costa del Sol after lockdown, you might want to reconsider. Spain has just passed a law that makes mask-wearing mandatory in public places at ALL times, even on the beach. Like avoiding tan lines from sunglasses wasn’t hard enough!
The only people exempt from the rule are children under six, plus children over six and adults who have illnesses that could cause them breathing difficulties. The new order removes powers from local authorities and is country-wide, also covering the Balearics.
Πφφφφ οι θάλασσες εκεί δεν μου είπαν τπτ, λογικά δεν βρέθηκα στις τοπ από αυτές βέβαια, αλλά οι παραλίες είναι εντυπωσιακές. Μιλάμε για παραλίες που έχουν 50 και 100 μέτρα πλάτος.
Μερικές φορές τα νερά είναι τόσο παγωμένα, που απλώς κάθεσαι στην παραλία (εκτός αν είσαι ο Sam από το Nottigham που δεν έχει δει ποτέ θάλασσα και είσαι αποφασισμένος να κολυμπήσεις ακόμη και με πιγκουίνους). Αν πρέπει να φοράς μάσκα, μπορείς να καθίσεις και στο aircon του σπιτιού σου. Η τεράστια διαφορά βέβαια είναι ο ήλιος, ο καθαρός αέρας και το αεράκι, αλλά και πάλι…
Να δούμε πώς θα πάει αυτό. Έχουν Χρυσοχουντίδη στη Μαδρίτη; Δεν θυμάμαι.
Καμπουράκη είσαι για γιαουρτια
“Τι συζητάμε, έγιναν κάποια λάθη αλλά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Κόστισε λιγότερα από 800δις του πρώτου εξαμήνου του 15? Αυτό μετράει”
Επιβεβαιωνω,το εχω δει ζωντανα με τα ματια μου οχι μονο μια φορα…και οχι στα χανια,αιγαιο πλευρα…και ενω εκανα παρεα σε δικο μου ανθρωπο(χειμερινο κολυμβητη)…μιλαμε…να τριβεις τα ματια σου…ενταξει δηλαδη…γιατι ετσι ωρε?