Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Αν αυτή είναι η ερώτηση που χρειάζεται απάντηση για να λύσεις το πρόβλημα που λες, τότε ναι. Αν γίνει διαγραφή χρεών ή/και δοθεί οικονομική ρευστότητα στον κόσμο πολλά τέτοια φαινόμενα θα απαλειφθούν. Ο 72χρονος ξέφυγε για ένα φουσκωμένο λογαριασμό με τον τρόπο που επιλέγεις να το δεις.

Ο κύριος Καβούρης είχε πει στον Καλαμαρη(στα σωστά επεισόδια του Channel9) μια φράση που μου έχει μείνει ακόμη, “Και τι είναι το σήμερα παρά το αύριο του χθες?”

1 Like

tenor

6 Likes

Το νιώθετε τώρα κύριε Ρεμπελ?

3 Likes

Καλημέρα. Πολύ σύντομα:

Όμορφο, γλυκό, ουτοπικό. ΤΥΝ. Σε πραγμαιτκές συνθήκες, έχουμε κάτι που δεν είναι απλώς ευχή; Μην αρχίσουμε πάλι τα αντάρτικα, τα “δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρω την κατάσταση στα χέρια μου” και άλλα τέτοια.

Αρχίζει η δουλειά σε λίγο, καλημέρα σε όλους.

Όχι δε γίνεται, θα βγούμε με ψυχολογικά όλοι, με χρέη, αποχαυνωμένοι απ’τα κινητά, χωρίς ουσιαστικές σχέσεις ή διαλυμένες από την τριβή, με διευρυμένες ανισότητες, περιορισμένες ελευθερίες και καμιά ρεαλιστική προοπτική για βελτίωση σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο.

Έχεις δίκιο, τα έβαλα κάτω και είναι αναπόφευκτα όλα αυτά.

1 Like

Εγω πιστευω πως θα γυρισουμε περιπου εκει που ειμασταν, με καποιες αλλαγες ομως. Με μια ακομα οικονομικη κριση και με μια συνηθεια της χρησης μασκας που δεν θα εξαληφθει πληρως (στην Κινα δεν ηταν ασυνηθιστο φαινομενο πριν τον covid να βλεπεις στο μετρο ή αλλους δημοσιους χωρους ανθρωπους με μασκα- συνηθως τη φοραγαν οταν καποιος ηταν αρρωστος για να προφυλαξει τους υπολοιπους). Και με τις ηλεκτρονικες υπηρεσιες/ηλεκτρονικο εμποριο να εχουν κανει ενα αλμα, κατι που χωρις τον covid θα συνεβαινε πιο αργα.

Κατα τ’ αλλα η γη θα συνεχιζει να γυριζει, οι μαλακες θα συνεχισουν να υπαρχουν, το εγκλημα το ιδιο, θα ξαναβρεθουμε με τους φιλους και συγγενεις μας, η μπυρα θα ρεει αφθονη και τα ριφ απο τις κιθαρες στις συναυλιες θα ξυριζουν :rofl:

5 Likes

Υπερβολη το οτι αυτα τα περιστατικα ειναι σε τοσο μεγαλη εξαρση που να μιλαμε για επιπεδα οπου εχουμε “ξεφυγει”

Υπηρχαν και παλιοτερα τετοιες καφριλες που συγκλονιζουν το πανελληνιο, και οι σατανιστες στα 90ς, και ο Δουρης, και ο Σοριν Ματει, και πολλες αλλες περιπτωσεις φονικων που συνεβησαν σε λιγοτερο “εμπορικο” πλαισιο (ο Σατανισμος , ο Ρουμανος τρομοκρατης κτλ πουλουσαν περισσοτερο).

Προφανως υπαρχει στατιστικα αυξηση του εγκληματος και των ψυχολογικων επιπτωσεων μιας πανδημιας και μιας πολυ δυσκολης δεκαετιας στην Ελλαδα, αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να μιλαμε για καποια εξωφρενικη πραγματικοτητα.

5 Likes

Συμφωνω απολυτα, εγω προσωπικα δεν βλεπω καμια τρομερη εξαρση αποκτηνωσης εσχατως, οταν μιλαμε για εγκληματικοτητα, νομιζω η κουβεντα ξεκιναει απο ενα υπερβολικο συμπερασμα.

Τα ιδια λεγαμε και 5-6 χρονια πριν (η κριση μας αποκτηνωσε, που παει η κοινωνια), τα ιδια λεγαν και πιο πριν, γενικα δεν ειμαι πολυ φαν των “σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας” συζητησεων, αλλα εινα προσωπικο μου κολλημα αυτο. Σκατα ηταν ο κοσμος, σκατα ειναι και σκατα θα ειναι και στο μελλον χωρις τρομερες διακυμανσεις.

5 Likes

Και μέσα σε όλα αυτά χωράει κι ο Βρυώνης, αφεντικό του Μένιου Φουρθιώτη. Μικρός ο κόσμος τελικά…

3 Likes

Πριν λίγο στην Εφημερίδα των Συντακτών:

O ασθενής που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 76χρονο φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του άτυχου άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ με κορονοϊό στο κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο θόρυβος που έκανε το μηχάνημα του αναπνευστήρα ενοχλούσε τον δεύτερο νοσηλευόμενο, ο οποίο επίσης ασθενεί με κορονοϊό, με αποτέλεσμα να το αποσυνδέσει.

Σκότωσε έναν άνθρωπο για € 143 !!! Για ζήτημα τιμής !!! Ο @$!@#$#@γερος !!!

2 Likes

λες και ο υπαλληλος τον χρεωσε…δεν υπαρχει η παραμικρη δικαιολογια ή ελαφρυντικο…του ευχομαι τα χειροτερα για το υπολοιπο της ζωης του…

2 Likes

τι διαβάζουμε ΓΤΧΜ !!!

BlandAngelicCurlew-max-14mb

2 Likes

Κοίτα ρε τον κωλόγερο… πυροβόλησε έναν που θα μπορούσε να ήταν παιδί του για έναν λογαριασμό

Για τον 72χρονο ευχες ε

1 Like

Πες τα ρε Ζάβαλε με το βλάκα που μπλέξαμε.

2 Likes

Ας πλησιασουμε λιγο ακομα το 1950. Πηγαινετε να εμβολιασετε τα παιδια σας βρε αχαρακτηριστοι. Κανετε καμια καμπανια απο τα πετσωμενα μεσα βρε αχαρακτηριστοι (διαφορετικοι αχαρακτηριστοι). Να καταλαβουν οι γονεις την κρισιμοτητα του ζητηματος και να μην το αμελησουν.

5 Likes
1 Like