Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Μαλιστα…

3 Likes
1 Like

ποιος ξερει τι σκανδαλο θα εφερνε στο φως…μια ζωη σαπιλα αυτη η “χωρα”

2 Likes

Sorry αλλά προτιμάω αυτό :stuck_out_tongue:

ΖΝ σχολή σε ρεμπέτικο!

2 Likes

Μλκ τι φάση ;;

Κατά τη 13:00 που έτρωγα τον έβλεπα σε αυτή την εκπομπή με την Κουτσινελη

Κανάς συναγωνιστής των 534€ που μπήκαν σήμερα, μπας και είδε άλλο ποσό κατάθεσης στο λογαριασμό του;

εν τω μεταξύ σε 4 ημέρες , μόνο αυτή την εβδομάδα

• διπλό φονικό στη Μακρυνίτσα
  • Εκτέλεση εργαζομένου σε κατάστημα κιν. τηλ. από πελάτη
  • ασθενής πεθαίνει στον Ερυθρό Σταυρό όχι από τον κοβιντ , αλλά δολοφονείται από άλλον ασθενή που ενοχλούταν από το μηχάνημα
  • Εκτέλεση δημοσιογράφου

Πάμε μια χαρά …

3 Likes
2 Likes

αυτό επιβεβαιώνεται κάπως;

Ναι ρε, εχει ηδη συλληφθει κιολας, βρηκαν και αποτυπωματα νομιζω. Εβγαλε το μηχανημα απο την πριζα και επειδη αυτο συνεχισε να λειτουργει (εχει μπαταρια), αποσυνδεσε τον ασθενη απο το μηχανημα. Οι γιατροι το καταλαβαν οταν επαθε ανακοπη και τους βαρεσε συναγερμος.

3 Likes

Τωρα το ειδα αυτο. Δε θελω να εκφραστω ξανα για antivaxxers. Ειναι ο αποπατος των ψεκασμενων. Κριμα τα παιδακια τους, τιποτα αλλο. Αν αποστασιοποιηθουμε συναισθηματικα, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι για μια ακομα φορα, ο Δαρβινος θα φροντισει να μην συνεχιστει στο μελλον το DNA τους.

2 Likes

Δεν είναι θέμα antivaxxing το συγκεκριμένο πιστεύω, είναι θέμα ότι πολλοί λόγω πανδημίας το έχουν αμελήσει ή το έχουν βάλει σε δεύτερη προτεραιότητα, όπως εδώ που τα λέμε θα έκαναν οι περισσότεροι. Δηλαδή δεν πρόκειται κάποιος να πάει το παιδί του στον γιατρό μόνο και μόνο για να κάνει μια δόση εμβολίου ιλαράς ας πούμε, θα πει “άστο για αργότερα, δεν έγινε και τίποτα” και τελικά μπορεί να μην το κάνει και καθόλου. Γι’ αυτό και εδώ πέρα είναι μεγάλη και σημαντική η ευθύνη του κράτους με την ευρύτερή του έννοια και πρέπει να το υπενθυμίσει στους πολίτες και να τους σπρώξει ουσιαστικά να το κάνουν.

Εσύ να φανταστώ ότι φροντίζεις να κάνεις αναμνηστικό αντιτετανικό εμβόλιο στη δεκαετία :stuck_out_tongue:;

2 Likes

Οπως ξερεις απλα αποφευγω να κανω παρεα με σκουριασμενους μεταλλαδες, οποτε ειμαι ασφαλης :sunglasses:

3 Likes

Δεν παθαίνεις μόνο από εκεί, τράβα κάνε ρε σάπιε :stuck_out_tongue:

2 Likes

Aν όντως σκέφτεται ο κόσμος κάπως έτσι, την γαμήσαμε.

2 Likes

Το θεωρώ περίπου δεδομένο.

1 Like

Ωχαδερφισμος?! Στην Ελλαδα?! Αποκλειεται.

Είπαμε, δεν είναι αμιγώς ωχαδερφισμός. Είναι κάτι που διορθώνεται το συγκεκριμένο και έχει να κάνει με την κατάσταση με τον covid.

Ρε σεις δεν ειναι παραλογο αυτο που λεει ο Παντελης. Το να τρεχεις σε νοσοκομεια και Ιατρικα κεντρα για μη-επειγοντα ειναι κατι που ολοι το αποφευγουμε οσο μπορουμε αυτην την εποχη (και εγω θελω καιρο να παω σε εναν ΩΡΛ γιατι βουλωνουν τα αυτια μου και το αναβαλλω συνεχως), το εμβολιο μπορει να γινει και σε μερικους μηνες που θα ειναι λιγο καλυτερη η κατασταση, αμαν με το κουνημα του δαχτυλου και τις ευκολες κρισεις.

1 Like

Συνήθως με παιδιά πηγαίνεις σε ιδιώτη γιατρό.
Αφήνω το γεγονός του αν εμπιστεύεσαι το γιατρό που πηγαίνεις τα παιδιά σου, το βάζω στην άκρη.
Το να μην πας σε γιατρό, για το οποιοδήποτε θέμα, είναι τουλάχιστον χαζομάρα (να το πω ευγενικά). Οκ, μιλάω πάντα για ιδιώτη γιατρό και όχι να πας στο νοσοκομείο και να πείς “παιδιά θέλω να μου ξεβουλώσετε το αυτί”. Γενικά αν υπάρχει ένα θέμα, καλό είναι να το δείς στην ώρα του - για διάφορους λόγους.

Απ ότι έχω ακούσει, έχει παρατηρηθεί αύξηση σε διάφορους θανάτους για αυτόν τον λόγο, όπως και αύξηση των μη ιάσιμων καρκίνων.