Ότι εκείνη του είπε ‘‘Έλα μωρέ Κυριάκοοοοοο, μόνο μερικά χιλιαρικάκιαααααααα…’’ όλο νάζι, κι εκείνος έπρεπε να της το διευκρινίσει ότι δεν θα πάρει λεφτά του δημοσίου;
έχει αρχίσει να βουηζει ο τόπος ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν στα γλυκά νερά είναι ο σύζυγος ε; Ή έστω άμεσος συνεργός
Το στομάχι μου
Ας είναι κάποιο τρικ του ανθρωποκτονιών για αποπροσανατολισμό γιατί δεν χωνεύεται με τίποτα . Όχι ότι είναι κάτι πρωτάκουστο και αυτό δυστυχώς , αλλά δεν παύει να είναι αχωνευτο
Κάτι δεν πήγαινε καλά εξαρχής με τον τύπο.
Απ’ οτι φαίνεται αυτός είναι.
Η λεπτομερεια που θα αποτελεσει το κερασακι στην τουρτα ετσι και ειναι αυτος, ειναι το κρεμασμα του σκυλου.
Ομολόγησε το καθίκι.
Αυτός είναι.
Ρε το παλιοαρχιδι. Για συνεργους ειπε;
Όποιος είχε δει την πρώτη του συνέντευξη το είχε μυριστεί. Κρέμασμα.
Επειδή αυτά τα καθίκια είναι γαμημένοι μισάνθρωποι, δε σημαίνει ότι πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδο τους. Ο δολοφόνος του Ιάσωνα ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη για να μην ξεχνιόμαστε
στο δίνω ένα δίκιο , ήταν ατάραχος το μουνόπανο
κακό ψόφο στο σίχαμα , το δίποδο έκτρωμα
Μια ακόμη γυναικοκτονία φέτος, ο τύπος σκότωσε το σκυλί του, ενώ διαβάζω πως ήταν “μαζί” με την κοπέλα από τα 14 της, πράγμα που τον κάνει και παιδεραστή
Και καλό θα είναι γενικά να μην ποστάρουμε ότι μαλακία και αηδία γράψει η κάθε σκρόφα…
Έχει γίνει η Λατινοπούλου σταρ εδώ μέσα…
Εδώ θα μαστε. Δεν πέφτουμε σε κανένα επίπεδό τους, υπενθυμίζουμε απλά τον γαμημένο μισανθρωπισμό τους, όπως πολύ σωστά είπες.
Ναι ρε συ, δεν ακούστηκε καλά όπως το είπα σόρι, προχωράμε
Έπαιζε κακό θέατρο βασικά. Τεσπα, μακάρι όλα τα μακάρι
Έχω την εντύπωση ότι το γνώριζαν από καιρό οι μπάτσοι ότι είναι αυτός. Περίμεναν απλά να δέσει η ιστορία και να μην υπάρχει η δυνατότητα ελιγμού.
Κακό θέατρο και έλλειψη στοιχείων για όλα όσα έλεγε.
Πως τα φέρνει η γλώσσα καμιά φορά…
Για να δούμε, θα βγει ο πρωθυπουργός ή υπουργός προστασίας του πολίτη να πει κάτι?
Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει σταρ. Όταν πόσταρα εγώ Λατινοπούλου η μόνη που την ήξερε ήταν η @Sh_Wo_f (ίσως και κανένας ακόμα).
εγώ , πάντως θα το πω και ζμπουτσαμ αν με κράξετε επειδή είναι μπάτσοι . Άριστοι στο ανθρωποκτονιών 10/10 για την λεπτομερέστατη έρευνα . Είμαι σίγουρος τον είχαν καταλάβει με το που βγήκαν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια και τον έπαιζαν μπάλα να νομίζουν όλοι ότι κυνηγάνε συμμορία
Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα , δίποδο σκουπίδι