Εγώ νομίζω πως η υπερπροβολη που βλέπουμε κάποιες φορές είναι κάτι θετικό, είναι δυστυχώς ακόμα κοινωνικό θέμα και υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία, για αυτό και η υπερπροβολη. Αν δεν υπήρχε ομοφοβία, δεν θα υπήρχε ανάγκη και για τόση έκθεση. Λειτουργεί θεωρώ διαλεκτικά η κοινωνία σε αυτό το θέμα, συζητώντας με τον εαυτό της και προοδευοντας (ελπίζω).
Όπως επίσης και κάποιοι γκεη που έχουν τραβήξει την προσοχή και για αυτή την ιδιότητα (πχ μου ήρθε στο νου ο Γιώργος Μαρίνος επειδή ήταν από τους πρώτους ανοιχτά γκεη στην ελληνική τηλεόραση) θεωρώ ότι έχουν ανοίξει το μυαλό μας, ώστε να μην έχουμε μόνο την αντίθετη εικόνα για αυτούς (βλ ομοφοβικους μπάρμπαδες με υποτιμητικα για τους γκεη σχόλια). Ή ο δικός μας metal God.
Όταν εκλείψει η ομοφοβία, δεν θα υπάρχει ανάγκη ούτε για γκεη πραηντ ούτε υπερπροβολη ούτε για σημαίες με το ουράνιο τόξο. Ως τότε όμως είναι κοινωνικά χρήσιμα.
Οκ. Πάντως, για να μην με πάρει η μπάλα ενώ δεν πρέπει (όχι ότι με νοιάζει κιόλας, αλλά πραγματικά δεν το θέλω):
Συμφωνώ με τα όσα έγραψε ο Q πριν. Άλλα μνμ σου σε άλλα νήματα δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει, οπότε δεν θα σε πω ούτε φασίστα, ούτε ρατιστή, ούτε άπλυτο αναρχοαυτόνομα, ούτε τπτ γιατί δεν μπορώ να κρίνω.
Όμως φαίνεται ότι είσαι ομοφοβικούλης, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία (oops, see what i did) από εμάς είναι. Μέσα κι εγώ. Το θέμα είναι πώς το διαχειριζόμαστε.
Επειδή όμως εγώ δεν είμαι επιστήμονας και δεν παίρνω τα γράμματα, να κάνω μία ηλίθια ερώτηση; Αυτά τα δύο πώς συνδυάζονται;
Αν βαριέσαι, μην απαντάς καν. Είμαι απλώς περίεργος.
o Sean Reinert (RIP) και ο Masvidal από Cynic, η Dee Palmer τρανς γυναίκα, έπαιζε στους Jethro Tull πλήκτρα στα '70s, τότε λεγόταν David Palmer, o Robert John Godfrey από τους Enid, o Dug Pinnick των King’s X είναι ορισμένα ονόματα που μου έχονται
Δεν θα σε αφήσω με την περιέργεια…
Το 1ο ξεκίνησε από κάτι φαινομενικά άσχετο (αυτά με το euro και την uefa).
Το 2ο είναι τρολάρισμα τον αντι-μεταλλικα που το παίζει μεϊντενάκιας.
Ως Γονέας 2 (μάλλον 2 είμαι, δεν το κόβω για 1 και φοβάμαι να ρωτήσω τον μικρό γιατί τη βλέπω τη χυλόπιτα να μου γνέφει από μακριά, σαν τον τύπο στη διαφήμιση του Μαρτίνι με τη Θερόν) νομίζω ότι είναι εξαιρετική σαν νομοθετική πρωτοβουλία και αποκαθιστά εως ένα βαθμό τις διακρίσεις εις βάρος LGBTQI+ γονέων. Μη μου πεις ότι δεν συμφωνείς, θα πέσω από τα σύννεφα!