Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Βάλανε τέτοιο θέμα στις πανελλαδικές??!!!
Εντάξει για Νίκη Κεραμεως μιλάμε εντύπωση δεν έπρεπε να μου κάνει, αλλά τψρμ…

Κάντο 300άρι ρε τσίπη:

8 Likes

Οπότε σε αυτούς που βρίζει, κυνηγάει, χτυπάει εδώ και έναν χρόνο τους δίνει και € 150 ;;; Χαχαχαχαχαχα

4 Likes

Σε ποιους να δωσει, στους γερους; Αυτοι τον ψηφιζουν ετσι κι αλλιως.

3 Likes

Ξεκάθαρη ψηφοθηρία από…τα lidl!

2 Likes

Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα. Τους ευχαριστησε λεει για την υπομονη τους. Μιλαμε οτι ο τυπος πρεπει να αρχισει να τρωει κλωτσιδι απο την Κομοτηνη και να φτασει μπαλα μεχρι τη Νεαπολη Λακωνιας. Εκει τον πετας στη θαλασσα κι οπου τον βγαλει.

13 Likes

Θυμάμαι μια ψυχή που έλεγε για προπληρωμένες κάρτες σε ευάλωτα νοικοκυριά ή με τον κορονοιό για όλο τον κόσμο, αλλά αυτά τα πράγματα δε γίνονται, μόνο τα logistics να σκεφτείς δηλαδή.

4 Likes

Με PS5 πάντως ξαναεμβολιάζομαι !!!

3 Likes

Και τι να τους έδινε δλδ; Ρεπό;
:stuck_out_tongue:

5 Likes

Θα μπορούσε για όσους είναι φοιτητές να μπορούν να επιλέξουν ένα μάθημα να το περάσουν χωρίς εξετάσεις με 10. Όποιο μάθημα θέλουν

Θα μπορούσε να δώσει απεριόριστα GB για ένα χρόνο.

Μόρια για το δημόσιο.

:laughing:

6 Likes

Καταρχάς, θα έπρεπε βάσει πλάνου της ΝΔ εδώ και μία δεκαετία να έχουμε όλοι δωρεάν Wifi, οπότε τα MB τι να τα κάνουμε;

Η αλήθεια είναι ότι από το Μητσοτάκη μπορώ να το ερμηνεύσω έτσι… Αλλά από την άλλη, τα προνόμια για τον εμβολιασμό είναι ένα σωστό μέτρο νομίζω, αλλά όχι όταν τα βάζεις απλή κόπια από το σχεδιασμό άλλων χωρών, ενώ μέχρι τώρα η ρητορική σου ήταν αποκλειστικά στη δημιουργία εσωτερικών εχθρών…

3 Likes

Μάλλον για αυτό μοιράζει δωροεπιταγές.

2 Likes

5 Likes

Fixed. Το αφηγημα δεν τσουλαει με τπτ, αυτα τα ερπετα που λεγονται πολιτικοι κανουν κωλοτουμπα χωρις καν να τη δεις, ακομη κι αν δεν παρεις τα ματια σου απο πανω τους. Οι εμβολιασμοι δεν τσουλανε, ειμαστε 1-2 μηνες πισω απο το εξωτερικο αλλα αυτο ειναι κακο διοτι ολοι βλεπουμε οτι και οι εξω ειναι γτπκ, δεν ξερουν τι κανουν και τι τους γινεται.

Στην ουσια εχει παιχτει πολλαπλο πολιτικο παιχνιδι στην πλατη των λαων, με τις σχεσεις ΕΕ-Αγγλιας, ΕΕ-Ρωσιας, λιγο ΕΕ-ΗΠΑ, ΗΠΑ-Ρωσιας, με τα οικονομικα συμφεροντα των φαρμακευτικων λομπι κλπ κλπ. Αντι να πουν “παμε να τελειωνουμε, να γινουν τα εμβολια και να δουμε τι θα κανουμε”, παιζουν παιχνιδι “Αστραζενκα vs the world” ξερωγω, αφου προσπαθουν να χτυπησουν το ΗΒ και το μπρεξιτ.

Και εμεις εχουμε κατι ζωα για να μας καθοδηγουν, ανιδεους, ανικανους, ανεπαγγελτους οπορτουνιστες. Περιμενουμε προκοπη, yeah right.

4 Likes

Γαμημενη κυβέρνηση απλά εμετός.

Ένα ντονατ δώρο έπρεπε να δίνει και πολύ τους είναι.

3 Likes

Αν είχαν αρχιδια έπρεπε να λέγανε πως θα διαπραγματευτεί ο καθένας ατομικά για το ποσό που θα πάρει.

Άκουσα το πρωί στο ΣΚΑΙ τυχαία τον Γεωργιάδη να λέει “εγώ είμαι πολύ φιλελεύθερος”. Σκουπίδια

6 Likes

Εσυ θα το παρεις μωρη κουφαλα το χαρτζιλικι του Κουλη;

2 Likes

Ακόμη και να με έπιανε ηλικιακά δε θα το έπαιρνα

3 Likes

Βάλε ρε μλκ κουλη ένα καλό μπουκάλι ουίσκι για τους άνω των 40 να γίνει χαμός

3 Likes

208105070_4357195737653628_138549376540802719_n

6 Likes