Ξανα έγινε χαχα! Δεύτερη φορά! Ελπίζω και σε τρίτη, τέταρτη κτλ να γίνεται σε συνεχή βάση πλέον.
Εν τέλει ο εμβολιασμός είναι πολιτικό ζήτημα ή όχι; Και δεν μιλάω κομματικά, μιλάω πολιτικά… Χμμμ, όπως φαίνεται όσοι έκραζαν για ατομική ευθύνη, τώρα μιλάνε για κρατικό εξαναγκασμό… Πάλι χμμμμ
Το ΚΙΝΑΛ το γνωστό δεκανίκι της ΝΔ.
ειμαστε ολοι σιγουροι οτι δεν θα το αφησει ετσι ο λουδοβικ
πλακα πλακα αναμενουμε δεξιοσαιτ/τουιτ να κραζουν που πηγε μυκονο, ετσι?
Βέβαια δεν πήγε καν στο πειθαρχικό του κόμματος, όπως είχε πει κ ο Βαρουφ περίμενε την τοποθέτησή της πριν να βγει τελική ανακοίνωση.
Και φυσικά θα κρατήσει και την έδρα.
Δε θα εκπλαγώ να τη δω να μεταπηδά σε κάποιο άλλο κόμμα.
Γελάει ο κόσμος με το ρεζιλικι της ΕΡΤ και του Ζούλα…και αντί να το βουλώσουν και να ζητήσουν συγγνώμη, βρήκαν ηλιθιες δικαιολογίες ότι για όλα φταίνε οι Ιάπωνες που δεν έδειξαν τον Πετρούνια.
Ναι ρε, βγαινουνε και απο πανω και καλα. Αντι να ζητησουνε συγγνωμη που τον παιξανε και απλα δε ζητησανε το feed του Πετρουνια.
Απο την αλλη, δεν περιμενα και καποια καλυτερη αντιδραση. Δεν εχουν ακριβως δειξει οτι ξερουν τι θα πει “ντροπη”.
Γραμμένο στο πόδι είναι το κείμενο
Μια χαρά κείμενο είναι.
Λογικά τον τελικό θα τον δείξουν από 54 διαφορετικές κάμερες
Φυλακή και δήμευση περιουσίας για παραδειγματισμό…
Λίγο έως πολύ, ήταν γνωστά εδώ και χρόνια αυτά, ήταν μια μεγάλη κλίκα τα μουνόπανα.
Δε θα τους κάνουν τίποτα, δυστυχώς.
Το πρωί του Σαββάτου βγήκα για μερικές δουλειές με το αμάξι και άκουσα στο ραδιόφωνο την παραπάνω είδηση… Εξαιτίας ενός ηλίθιου που έκανε αναστροφή χωρίς να ελέγξει τίποτα και ενός τρελού που έτρεχε με τη μηχανή είχαμε 3 νεκρούς από τους οποίους ο ένας ήταν ο οδηγός της μηχανής και οι άλλοι 2 απλά περίμεναν στο πεζοδρόμιο να μπουν στο μαγαζί που θα γινόταν το γλέντι του γάμου. Το αμάξι πέταξε τη μηχανή μακριά και αυτή με τη σειρά της παρέσυρε τους πεζούς!
Το 2006 γνώρισα ένα παιδί κοντά στην ηλικία μου σε τεχνολογικό forum, με το οποίο δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά, αλλά από τότε μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα γιατί είχαμε σχεδόν ίδια ενδιαφέροντα στα θέματα τεχνολογίας αλλά είχαμε και παρόμοια πορεία σε άλλα θέματα όπως γάμος, παιδιά κλπ. Παίζει να είναι το μοναδικό άτομο που έχω μεγαλύτερο ιστορικό συνομιλιών από αυτό με τη γυναίκα μου. Πραγματικός φίλος και σπάνιος χαρακτήρας…
Σήμερα λοιπόν του στέλνω στο viber και μετά από αρκετή ώρα μου απαντάει η γυναίκα του (απορώ πως βρήκε την διάθεση) για να μου πει ότι οι 2 πεζοί που περίμεναν απέξω ήταν ο άντρας της και η μητέρα του…
Ίσως η πρώτη φορά που είμαι πραγματικά θυμωμένος και στεναχωρημένος ταυτόχρονα. Εξαιτίας ενός ηλίθιου και ενός παλαβού ξεκληρίστηκε μια οικογένεια… η γυναίκα του έμεινε μόνη της με 2 παιδιά, το ένα 2 ετών και το άλλο δεν έχει κλείσει ούτε μήνα.
Αρνούμαι να πιστέψω ότι η είδηση που άκουσα στο ραδιόφωνο και στην αρχή μου φάνηκε σαν απλό στατιστικό (3 νεκροί + 3 τραυματίες) στην άλλη άκρη της Ελλάδας, ήταν τελικά για ένα άτομο που ήταν για μένα ένα σπάνιο είδος παρέας. Και μόνο που το περιγράφω έτσι σιχαίνομαι τον εαυτό μου, δεν χρειάζεται να ξέρεις κάποιον για να σε πειράξει… δυστυχώς πρέπει να φτάσει κοντά σου ένα τέτοιο περιστατικό για να σε ξυπνήσει και να σου θυμίσει ότι το “πήξιμο στη δουλειά” και οι “πολλές υποχρεώσεις” δεν είναι λόγος για να σκας…
Συγνώμη για το σεντόνι, είμαι πολύ εκνευρισμένος… είναι άτιμο και εξευτελιστικό να χάνεις έτσι τη ζωή σου… ένιωσα ότι ο συνδυασμός της κακιάς στιγμής και της ανθρώπινης μαλακίας συμπεριφέρθηκε σε αυτόν τον άνθρωπο λες και ήταν ένα τίποτα.
Συγνώμη επίσης σε όσους έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο και τους το θυμίζω
Οχι,μην ζητας συγνωμη…θυμομαστε τους ανθρωπους μας,ειναι σημαντικο…ειμαστε ολοι τοσο διαφορετικοι,τοσο σημαντικοι και τοσο δυστυχως δεδομενοι…τοσο ευκολοι να ευχηθουμε ουρανο ή τα ταρταρα προς στους συνανθρωπους μας…ελπιζω να μαθουμε καποια στιγμη να εκτιμαμε το τωρα,κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε ομως και απλα ελπιζουμε να αρκει αυτο,με ευγνωμοσυνη…δεν εχει σημασια η μορφωση,η ικανοτητα,η στιγμη εχει σημασια ομως…και καποιες στιγμες δεν εξηγουνται με το καλοπροαιρετο η κακοπροαιρετο νου μας…κανουμε ομως οτι μπορουμε…αγκαλιαστε τους δικους σας ανθρωπους,μιληστε τους,εστω και με τα ματια,εστω με μια πραξη…
Λυπαμαι για το χαμο των ανθρωπων και του φιλου σου(μου πυροδοτησες συναισθηματα)…μια σκεψη και μια στιγμη,για αυτους που εφυγαν και για την οικογενεια τους
(ποτε μην δισταζετε να συνεχιζετε,ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μας ως το μη νοητο νημα)
Σας ευχαριστω για την παρεα,για αλλο λογο γραφτηκα εδω,οταν τα βαζω στο ζυγι,μαλλον καλα κανω που εμεινα, παρεα με πολλους διαφορετικους συνανθρωπους,μα ειμαστε τοσο κοντα τελικα
Λυπάμαι πολύ. Ακούγεται πραγματικά ακατανόητο, αλλά στις μέρες μας υπάρχουν φιλίες και άνθρωποι που δένονται μαζί μας με τρόπο ανορθόδοξο, αλλά όχι λιγότερο αυθεντικό. Σας ευχαριστώ και γω για την παρέα, παιδιά, και καλημέρες.
Λυπαμαι πολυ για την απωλεια του φιλου σου. Οταν ειχα διαβασει για το δυστυχημα, δεν ειχα δει λεπτομερειες. Ειχα καταλαβει οτι σκοτωθηκαν ο οδηγος της μηχανης και οδηγος/συνοδηγος απο το αυτοκινητο. Αυτο που περιεγραψες ειναι πραγματικα εξοργιστικο. Ανθρωποι που δε φταιγανε σε τιποτα, φυγανε απο τη ζωη ΤΣΑΜΠΑ. Το ακομα πιο εξοργιστικο, δυστυχως, ειναι οτι αυτος που εκανε την αναστροφη πιθανοτατα δε θα πληρωσει ποτε πραγματικα για το εγκλημα του. Που δεν υπαρχει “δικαιη πληρωμη” για τις ζωες που χανονται ετσι, αλλα λεμε τωρα.
Λυπηθηκα πολυ, ασχημο νεο. Α, και εννοειται οτι μπορουν να υπαρχουν δυνατες φιλιες και χωρις να βρισκεσαι απο κοντα με καποιον.