Μακαρι να βρουνε την ανθρωπινη κουραδα που το εκανε.
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια του φίλου σου και της μητέρας του και για τους ανθρώπους τους πίσω που είναι απαρηγόρητοι.
Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την έλλειψη οδικής παιδείας στην κοινωνία μας, το βλέπουμε κάθε μέρα μέχρι να μας “αγγίξει” πιο άμεσα, δυστυχώς, ν’ αφυπνιστούμε για λίγο και μετά να ξαναπέσουμε σε λήθαργο.
πραγματικα εχω κουραστει ψυχολογικα με το να διαβαζω καθε μερα εδω και πολυ καιρο, ασχημες ειδησεις…σε τι ηλιθιο κοσμο ζουμε ρε γμτ…
Για κάποιο λόγο όσες φορές έπεφτα σε αυτή την είδηση χθες γύριζα κανάλι μην θέλοντας να την ακούσω και μου χαλάσει η διάθεση. Και σήμερα βλέπω αυτό το ποστ. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Κουράγιο @g0dslayer
Fixed. Η οδική παιδεία είναι προέκταση του “κάνω ότι γουστάρω και κοιτάω μόνο την πάρτη μου” που αυξάνεται, δυστυχώς, στην κοινωνία μας.
@g0dslayer συλλυπητήρια φίλε.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και αναφερόμουν συγκεκριμένα σ’ αυτό το πρόβλημα.
Ο δρομος ειναι μεγαλος καθρεφτης της γενικοτερης νοοτροπιας. Εδω παρκαρουν στις ραμπες, τι να λεμε τωρα.
αυτο με τις ραμπες ειναι κατι που βλεπω δυστυχως πολυ συχνα…
τις προαλλες ειχα την μικρη με το καροτσακι και περναω απο διαβασεις…και ερχεται παππους και παρκαρει ακριβως μπροστα μου πανω στην ραμπα…εφαγε ενα γαμωσταυριδι ολο δικο του…
απο οτι εχω παρατηρησει οι περισσοτεροι αγενεις στην οδικη τους συμπεριφορα ειναι μεγαλυτερης ηλικιας…
Εγω μολις βλεπω αμαξι στις ραμπες παιρνω κατευθειαν αστυνομια χωρις δευτερη σκεψη.
Εμείς σε αντίστοιχη περίπτωση τη γλιτώσαμε, οδηγούσε η μητέρα μου, εγώ συνοδηγός και πίσω ο μικρός μου αδερφός (σε ηλικίες 18 και 9) και μια θείτσα αποφασίζει να κάνει αναστροφή χωρίς να δει αν έρχεται αμάξι (ενώ ο δρόμος είχε νησίδα κανονικά εκτός απ’τα σημεία που έρχονται τα κάθετα στενά), προλαβαίνει και τη βλέπει η μάνα μου, το κόβει δεξιά, πετυχαίνουμε αριστερό φτερό με δεξί της και σκάμε στα παρκαρισμένα αμάξια δεξιά.
Εγώ ήμουν ο μόνος που φορούσε ζώνη και μου 'κοψε να βάλω το χέρι μου προς το τιμόνι, όπου ταυτόχρονα χτύπησε το κεφάλι της πάνω στο χέρι μου η μητέρα μου και μείωσε το χτύπημα και ο μικρός πίσω βρήκε στο τρικέφαλο μου. Πάλι καλά δεν έγινε καμία ζημιά, εκτός απ’το αμάξι (και ήταν και μια alfa romeo 159 ρε πούστη, περίμενα σα μλκας να βγάλω δίπλωμα να το οδηγήσω και τελικά έμεινα με το atos).
Απ’το πουθενά δηλαδή, απλά πετάχτηκε και μετά μας έλεγε ότι ερχόμασταν γρήγορα και ότι τα είχε υπολογίσει, της έριξα κάτι γαμωσταυρίδια, ήρθε ο γιος της μετά 35-40 χρονών άνθρωπος, είχα πάρει φορά αλλά με ηρέμησε μόλις κατάλαβε τι έγινε και ότι είμαστε όλοι καλά.
Δυστυχώς δεν ξέρεις από που μπορεί να σου έρθει… μπορεί να οδηγείς προσεκτικά και να έρθει ένας μαλάκας που θα παραβιάσει τον μισό ΚΟΚ και δεν ξέρεις αν θα προλάβεις να αντιδράσεις.
Άπειρα παραδείγματα σαν το παραπάνω, είναι να μη γίνει το κακό!
Εγώ αυτό το κάνω όταν βλέπω ανήλικους στα φανάρια. Δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου, δεν το πολυπιστεύω, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να μην το κάνω.
Η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω ξερω αν βοηθαει. Απλα δεν εχω αλλη λυση.
Θα ήταν μια πολύ καλή διαπίστωση αυτή αφού σε λίγο καιρό που αυτοι θα πεθάνουν οι δρόμοι θα ηρεμήσουν κ θα σταματήσουν τ άσχημα νέα όπως αυτά που διαβάσαμε από τον φίλο παραπάνω. Αν ίσχυε. Που δεν ισχύει. Δεν κάθομαι να ξοδέψω άλλη κινητική ενέργεια να επιχειρηματολογησω γιαυτο, όλοι είμαστε εκεί έξω, οδηγούμε κ βλέπουμε.
Ούτε τον Γκιώνη στο πιγκ - πογκ έδειξαν. Όσο δείχνουν Σάκκαρη όλα καλά.
Στις 3 τα ξημερώματα στην Άνδρο
Εχω ήδη προσπαθήσει να του στείλω 5-6 φορές σα να μη συμβαίνει τπτ, να του πω μια μαλακία να γελάσουμε επειδή πάει μόνο του το χέρι… γαμημένη συνήθεια…
δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι στην οικογένειά του…
Λυπάμαι για την ιστορία που διάβασα στα τελευταία ποστ. Μόλις σήμερα, γυρίζοντας από μίνι-διακοπές, στην ευθεία από τη γέφυρα του Γαλαξιδίου προς Ιτέα, ένας γαμημενος καριολης θεώρησε λογικό να κάνει αναστροφή επειδή έτσι. Σε σημείο όπου τα 100-120 είναι η νόρμα. Ευτυχώς ψυλιάστηκα ότι είναι μαλάκα με πατέντα και είδα από μακριά ότι πάει να γίνει μλκ, με αποτέλεσμα να κόψω ταχύτητα από νωρίς και απλώς να τον γαμοσταυρίσω όπως αρμόζει, αλλά μετά σκέφτηκα ότι τα ζώα δεν καταλαβαίνουν την ανθρώπινη γλώσσα και χάλασα σάλιο κι οξυγόνο. Προχωράμε, καλή δύναμη @g0dslayer
Όταν διαβάζω για νέους ανθρώπους που χάνονται ετσι σε τροχαία με πιάνει ένα απίστευτο μίσος, ίσως επειδή κινούμαι αποκλειστικά με δίκυκλο και νοιωθω ότι πραγματικά η ζωή μου εξαρτάται από το αν ο κάθε ανθυποκαγκουρας θα αποφασίσει να κάψει το επόμενο φανάρι η να μου βγει στο αντίθετο ρεύμα σε τυφλή στροφή σε κάνα βουνό. Δεν μπορώ ειλικρινά, όταν βλέπω τέτοια πιστεύω ότι κάποια στιγμή απλά θα πάω φυλακή γιατί θα σκοτώσω κάποιον, με πιάνει απίστευτη οργή δεν μπορώ να διανοηθω πως θα διαχειρίζομουν το μίσος μου αν έχανα έτσι κάποιον δικό μου άνθρωπο.
Τα συλλυπητήρια μου g0dslayer…