Τόσο συχνή επικοινωνία, τόσα μηνύματα καθημερινά, τόσα σχόλια για διάφορα θέματα, τόσες συζητήσεις για το τι θα κάνει ο καθένας στη ζωή του, αμέτρητες αναλύσεις για το τι αμάξι θα πάρουμε, τα σχέδιά του για το νέο του σπίτι… και τώρα κόπηκαν μαχαίρι όλα και πρέπει να τα σβήσω σα να μην έγιναν.
Είναι πολύ άχαρο. Μεγάλη απόσταση, δεν ξέρω κανέναν άλλον δικό του, απλά διάβασα μια είδηση, μια ανακοίνωση για την κηδεία και μία απάντηση από τη γυναίκα του
τι σκατά ρε πούστη μου;; ήταν απλά 2 άτομα που περίμεναν στο πεζοδρόμιο
Κουράγιο και υπομονή και ένα σωρό άλλα κλισέ περί χρόνου γιατρού που όμως τελικά είναι αναπόφευκτα. Γράφε εδώ και σε αλλα τοπικς αυτές τις μέρες και θα είμαστε όλη εδώ η κοινότητα του φόρουμ μια καλή παρεούλα ώστε να τα βγάλεις από μέσα σου.
Τώρα τελευταία με απασχολεί πολύ το θέμα του πόσο εύθραυστη είναι η ανθρώπινη ζωή. ΜΙΑ μαλακια αρκεί για να χαθεί μία ή και περισσότερες ζωές άδικα. Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό σε περιπτώσεις όπως αυτή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χαιρόμαστε τις καλές αναμνήσεις, να τιμούμε τον άνθρωπο που έφυγε με το να τον θυμόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας όσο πιο γεμάτα μπορούμε.
Μόνο αγάπη και στοργή από όλους μας, θα με αναγκασεις να τελειώσω το μπλακ άλμπουμ να έχεις να διαβάζεις μαλακιες να ξεχνιέσαι
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που οδηγάνε επικίνδυνα , είτε αυτό λέγεται επικίνδυνη αναστροφή είτε επικίνδυνη προσπέραση είτε να πηγαίνουν με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα κτλ κτλ.
Δεν συνειδητοποιούν πόσα πολλά ρισκάρουν και για τους ίδιους και για συνανθρώπους μας απλά για να κάνουν τη μαγκιά τους ή για να φτάσουν στον προορισμό τους λίγο νωρίτερα.
Προσπαθωντας να καταλάβω είχα ρωτήσει μια φορά ένα γνωστό μου καγκουρα που έχει μια bmw από αυτές με τα 2500 κυβικά και τα 666 άλογα και ξέρω πως έχει το μικρόβιο της (υπερβολικά πολύ) γρήγορης οδήγησης. Τον ρωτησα λοιπόν γιατί δεν μπορεί να πιάσει πχ μεσαία λωρίδα και μια νορμάλ ταχυτητα στις μετακινήσεις του, και μου είπε πως δεν την παλεύει να το κάνει αυτό, βαριέται αφόρητα. Εννοείται πως τον εκραξα, παρόλο που ήξερα πως μάλλον μια τρύπα στο νερό κάνω.
Είναι πολύ κρίμα… @g0dslayer τα συλλυπητήρια μου μαν… δύσκολες καταστάσεις Ειναι κλισε, αλλα με τον χρονο επουλωνεται το 90% αυτης της πληγης. Το υπολοιπο 10% δεν επουλωνεται ποτε, εχω χασει κολλητο φιλο οταν ειμασταν 23 χρονων και το ξερω, αλλα μαθαινεις να ζεις με αυτο… Το πιο σημαντικο ειναι να χαιρομαστε και να αγαπαμε τους δικους μας ανθρωπους οσο ειναι και ειμαστε ζωντανοι και να τους το δειχνουμε.
Η αφορμή ήταν βέβαια εξόχως δυσάρεστη, όμως κάποια σχόλια παραπάνω ανέδειξαν την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν την κοινότητα αυτού του forum.
Μπράβο παιδιά, την αγάπη μου σε όλους και ειδικά στον @g0dslayer.
Οδηγάω μηχανάκι 6 χρόνια νομίζω και με έχουν χτυπήσει 6 φορές! Ευτυχώς δεν έχω πέσει ποτέ και δεν έχει υπάρξει και καμιά σοβαρή ζημιά.
Όλοι όσοι τους το έχω πει μου λένε “ε πρόσεχε περισσότερο, ε μη τρέχεις” κλπ αλλά πραγματικά και στις έξι έφταιγε 100% ο άλλος. Ούτε τρέχω ούτε σφήνες κάνω. Τις τρεις φορές ήμουν σταματημένος σε φανάρι. Όχι πορτοκάλι προς κόκκινο. Κανονικά σταματημένος και ένας μου είπε ότι τον τύφλωσε ο ήλιος.
Τέλος πάντων την τρίτη φορά που με χτύπησαν ήμουν σε έναν κάπως κεντρικό δρόμο στον οποίον ενώνονται δύο στενάκια με στοπ. Εγώ πρώτος σε προτεραιότητα, αυτός τρίτος. Όταν τον ρώτησα τι κάνει, μου είπε " ε μα καλά πόση ώρα θα περιμένω;" κι όταν με είδε να βγάζω φωτογραφίες μπήκε γρήγορα στο αμάξι και γκαζωσε να φύγει
@g0dslayer τα συλληπητηρια μου φιλε. δυστυχως ετσι ειναι οι δρομοι και οι κανονες στην ελλαδα, δηλαδη οτι να’ναι. η παιδεια του τιμονιου, οπως και γενικα η παιδεια ξεκιναει απο το σπιτι. και κει λογω του οτι ειμαστε ελληναρες, κοιταμε την παρτη μας. μιλαω γενικα οχι συγκεκριμενα. του ελληνα μη του θιξεις την βολεψια του οπως την εχει αυτος στο νου του, αν το κανεις, θα γινει ορκ. διαφορετικα μια κοτα σε ολα.
εχουμε φτασει εν ετει 2021 να θελουμε φυσιολογικα πραγματα.
οταν βλεπεις πεζο εισαι σουζα, στην ελλαδα του κορναρεις και του φωναζεις κι απο πανω. το αν παθει καρδια ή τρομαξει και γινει τπτ αλλο ειναι μια διαφοερετικη ιστορια. οταν εχεις φαναρι κοκκινο και περιμενεις μονος σου για να στριψεις, και ο απο πισω που ερχεται, δεν περιμενει πισω, αλλα ερχεται και σου χωνεται μπροστα, τι κερδιζει? χρονο? βιασυνη? ημαρτον.
πως να εχει παιδεια λοιπον, αυτος που κανει αναστροφες οπου να’ναι?
Σε αλλη χωρα φυσικα δεν θα τα κανανε ουτε με σφαιρες αυτα. στην ελλαδα βρισκουν και τα κανουν, αλλωστε δικη τους ειναι κουμαντο αυτοι κανουν…
Δεν είναι στην καμια. Θα βρει άκρη να μην πληρώσει την κλήση, να τη σβήσει η έστω να την μειώσει. Έλα τώρα συγχιστηκα κι εγω. Θυμήθηκα εκείνον που πήρε από το πλυντήριο το αμάξι του άλλου και τα κανε όλα λαμπογυαλο και καρφώθηκε στη στάση του λεωφορείου.
Ότι και να πεις, ότι και να γράψεις είναι πραγματικά λίγο. Διαβάζεις την είδηση και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις. Τρεις άνθρωποι νεκροί, οι δύο περίμεναν στην είσοδο απλά ακολουθώντας τα υγειονομικά μετρα και συνέβη αυτό που συνέβη.
Είναι από τις περιπτώσεις που σε κάνουν να σκέφτεσαι πόσο μικρή και απροβλεπτη πραγματικά είναι η ζωή και αν αξίζει τον κόπο να στεναχωριέσαι, να αγχώνεσαι, να χαλάς την διάθεση σου με πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν στην καθημερινότητα και εντέλει να μην έχουν τόση σημασία. Να μεγαλοποιούμε καταστάσεις που μπορούμε τελικά να επιλύσουμε και να πάμε μπροστά.
Τα συλλυπητήρια μου g0dslayer, λυπάμαι για την απώλεια του φίλου σου και της μητέρας του.
Όπως και για το παιδί στη μηχανή που και αυτός ήταν νέος άνθρωπος με μωρό.