Το τρολάρισμα πάντως συνεχίζεται στον Κυριάκο
Ξεκάθαρα κακός υπουργός ο Αρσένης. Αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμετική τριάδα Κοντογιαννόπουλος - Διαμαντοπούλου - Κεραμέως
Τον Κοντογιαννόπουλο τον έμαθα πριν κάποιους μήνες από συζήτηση εδώ στο φόρουμ γιατί δεν τον είχα προλάβει λόγω ηλικίας. Από αυτά που διάβασα μετά (το έψαξα) μεγάλο σίχαμα.
@samis Λολ! Αρκεί να σου πω ότι εδώ και 2 μέρες τρεντάρει στο twitter το #Μητσοτάκη γαμιέσαι
Εχει πάτο το βαρέλι που λέγεται Ελλάδα;
Εντάξει, δεν έχουμε γίνει και Βενεζουέλα, σύμφωνα με τη υφυπουργό εργασίας, αρμόδια και για θέματα ισότητας.
Υπαρχει ενα θετικο παντως. Δεν ειναι οτι τωρα αυτα γινονται με μεγαλυτερη συχνοτητα, παντα ετσι ηταν η κατασταση αλλα ηταν normalized, ξερετε τωρα “εγκλημα παθους”, “την σκοτωσε γιατι την αγαπουσε”, “υπερβολικη ζηλια” κτλ κτλ. Πλεον τα λεμε με το ονομα τους (γυναικοκτονια) γι’αυτο χτυπανε τοσο πολυ, και εδω φαινεται η πολυ μεγαλη πρακτικη χρησιμοτητα και ο λογος για τον οποιον πρεπει να εχουμε μια κατηγοριοποιηση για ολα αυτα τα εγκληματα.
Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο. Παντοτε γινονταν τετοια εγκληματα, αλλα μου φαινεται οτι ο ρυθμος εχει αυξηθει. Το οτι δεν τα ξεπλενουμε πλεον ειναι σιγουρα θετικο, αλλα διαφωνω στο οτι δεν γινονται με μεγαλυτερη συχνοτητα.
Προσέχετε τις βαριές ή σημαντικές συσκευές μη σας καούν (pc, ac, ψυγεία κλπ), Γλυφάδα που είμαι δεν υπάρχει σταθερότητα και το ρεύμα τρεμοπαιζει, πιθανώς λόγω της φωτιάς στην Βαρυμπομπη.
“ο άντρας είναι Ανατολίτης” όπως έλεγαν παλιά - δηλαδή ένα ζηλόφθονο κάθαρμα που θα ήθελε τη γυναίκα με μπούργκα και να περπατάει 3 βήματα πίσω του.
Και σε μένα το ίδιο, νομίζω παντού στην Αθήνα τρεμοπαίζει το ρεύμα.
Οι Ζαίοι έχουν ανάψει κλιματιστικά, φούρνους, γενικώς όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι (μέχρι και το θερμοσίφωνα) για να γίνει μπλακ άουτ και να ρίξουν το Μητσοτάκη! Δγαδώστε !!!
Καίγονται σπίτια στην Βαρυμπόμπη. Πολύ άσχημη η κατάσταση.
Λόγω της υπερβολικής ζέστης κάθε πεταμένο γυαλί κάνει ζημια πιστεύω. Όλα να είναι εμπρησμοί ειναι λίγο too much. Εκτός κι αν είναι όλα ανθρώπινα λάθη (γελάμε)
Γενικώς δεν πάμε καλά
και στη λαρισα μπουκαρε στο καφενειο και πυροβολησε τη γυναικα του ενας αλλος.
να’ναι καλα ο μπαλακσκας, εδωσε ιδεες σε τρελους αντοι να τον πανε μεσα.
η φωτια κατεβαινει μεταμορφωση. κουραγιο σε ολους σας. τι να πω, απο την υπερβολικη ζεστη και καταναλωση σκασανε τα μηχανηματα της δεη τελικα και απο κει ξεκινησαν ολα.
Ευτυχώς ο Μπακογιάννης κατέχει την τέχνη της προοικονομίας και έβαλε chief heating officer. Όταν το να δροσιστείς στη χαβούζα γίνεται μόνο μέσα από κλιματιστικά λογικά είναι τέτοια φαινόμενα και να υπάρχει μεγάλη ζήτηση. 0 πράσινο, ασταμάτητοι ρύποι, το μικροκλίμα της Αθήνας είναι γτπ, καλά θα πάνε τα επόμενα χρόνια γενικά.
Το δίκτυο της ΔΕΗ είναι ο βασικός υπεύθυνος για τις φωτιές όλα αυτά τα χρόνια.
20/11/20 100 νέες μοτοσυκλέτες στην αστυνομία(και 778 νέα οχήματα συνολικά από την αρχή του '20)
24/2 45 νέα οχήματα στην αστυνομία
16/3 53 νέα φορτηγά στην αστυνομία
14/4 141 νέα οχήματα στην αστυνομία
27/5 64 νέα οχήματα στην αστυνομία
Αποτέλεσμα:
Όσο το Πυροσβεστικό Σώμα φώναζε ότι δεν είχε προσωπικό, λέγανε ‘‘δεν είναι αντιπυρική περίοδος’’… Σε προάστιο της πρωτεύουσας πάνε 500 πυροσβέστες, ενώ καίγονται σπίτια και ζώα. Ενδεικτικά, στις 17 Νοέμβρη του '20, στην Αθήνα υπήρχαν 5.000 αστυνομικοί. (Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη 17η Νοεμβρίου – Αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το Πολυτεχνείο (video) - ertnews.gr)
Η φωτιά εξαπλώθηκε με 2 Μποφόρ, σε περίοδο που υποτίθεται πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα. Και αν θυμάστε τον υπεύθυνο για την τραγωδία στο Μάτι, κο Κολοκούρη, αντιπύραρχο το '18, με την παρούσα κυβέρνηση έγινε αρχηγός της Πυροσβεστικής. Τόσο πολύ αποδόθηκαν οι ευθύνες, όπως έλεγαν…
Το τι παναγιες χριστους και καρκινους εχω ριξει σημερα, δεν περιγραφεται.
Αν ειχαμε αποικισει αλλον πλανητη και μπορουσα να παω να ζησω με καμια 100αρια ομο-ιδεατες ανθρωπους και να μην επιστρεψω ποτε στην Γη, θα το εκανα διχως δευτερη σκεψη.