Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Δημόσιο λόγο; :-s
Aν εννοείς τα ποστς σε ένα μουσικό φόρουμ, ΟΚ, πίστεψε με, δουλεύω, κάνω φορολογική δήλωση πολλά χρόνια, μία γαμωσύνδεση μπορώ να την δικαιολογήσω! :stuck_out_tongue:
Αν είχα site αντίστοιχης επιδραστικότητας με το indymedia όμως και ταυτόχρονα δήλωνα πως δεν δουλέυω από ιδεολογία, φαντάζομαι πως αρκετός κόσμος θα ήθελε να ξέρει ποιός πληρώνει και για μένα και για το site μου! :-k

Έλα τώρα, δεν είναι αυτό απάντηση αλλά συνθηματολογία και το καταλαβαίνεις. :wink:
Είμαι περισσότερο σίγουρος πως το “κάτι” που κάνουν αυτοί που λες είναι λάθος παρά για την δική μου επιβίωση την οποία και δεν συναρτώ από την ιδεολογία. Δεν αρκεί επειδή πιστεύεις σε κάτι που θεωρείς σωστό, όταν ξέρεις πως δεν είναι πιθανό να υλοποιηθεί σύντομα να βασίζεις σε αυτό τις ελπίδες σου για επιβίωση.

Δεν είναι μόνο το ντου στον 85ρη, είναι πολλά τα περιστατικά και τα γνωρίζεις καλά: Mόνος σου τα έγραφες χθες για Μανδραβέλη, Τριανταφύλλου, θα προσθέσω και εγώ Πανούση, Σημίτη, ο κατάλογος είναι μακρύς πλέον.
Κατά τα άλλα μη γράφεις για εμφύλιο εκτός και αν είσαι βαλτός του Πάγκαλου! :lol::lol:

Δεν έχω εμμονές, ξαναγράφω πως πρόκειται για σημειολογική παρατήρηση που πάντως ισχύει για αυτό και δεν την απορρίπτεις απλά λες -σωστά- πως “θέλει κάτι παραπάνω”. Ναι, ο κατήφορος έχει πολλά σκαλοπάτια, δεν βλέπω κάτι όμως που να τον σταματά.

:-s

Oι κανόνες του φόρουμ επιτρέπουν τα κυριλλικά στο podium; :-s

Γιατί του Κρισπ στα αθλητικά του τα είχαν σβήσει… :roll:

:lol::lol::lol:
Σόρρυ για το διπλό ποστ! :roll:

Ποιος δεν δουλεύει από ιδεολογία; Ένα site είναι το indymedia όπως όλα τα άλλα. Εσείς έχετε κολήσει για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τον server του Πανεπιστημίου.
Τι σχέση έχουν οι φορολογικές δηλώσεις;

Εδώ είναι η βασική διαφορά, διότι οι υπόλοιποι τη συναρτούν με την ιδεολογία. Κυρίως την επιβίωση των άλλων και όχι του εαυτού τους.

Αν αυτό είναι το μόνο που σε ενοχλεί στις παρεμβάσεις είμαστε καλά.
Του Τσίπρα είμαι :stuck_out_tongue:

Φυσικά και σηκώνει κριτική αυτή η συμπεριφορά, όμως σημασία έχει η προσέγγιση. Αν το βλέπεις με φίλια αισθήματα ως κάτι το οποίο πρέπει να εξαλειφθεί ή αν περιμένεις πώς και πώς να διογκωθεί για να μπορέσεις να το ταυτίσεις με συμπεριφορές του αντίθετου πολιτικού φάσματος. Πάνω εκεί γίνεται η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων.

“Ευχαριστώ σύντροφε (για τη διόρθωση)” σημαίνει. Εσωτερικά ζητήματα, μην ασχολείστε…

Τα μέλη της συντακτικής ομάδας του (ψιλοαπαραδεκτου κατα τα άλλα) indymedia βάζουν απο κάνα 20ευρω το μήνα ο καθένας για τα λειτουργικά έξοδα του site. Συνεχίστε.

ευτυχώς που με τα μέτρα του ΔΝΤ θα έπεφτε το έλλειμα της ελλάδας…

http://www.gazzetta.gr/more-news/item/1054712305-«Εσκασε»-η-λυπητερή

[SIZE=“4”]Ξυλοδαρμός εργαζόμενης για το δώρο του Πάσχα[/SIZE]

Απαίτησε από τη Μεγάλη Εβδομάδα την καταβολή του δώρου, το οποίο της όφειλε η επιχείρηση όπου εργάζεται.
Την Τρίτη του Πάσχα, ωστόσο, αντί για το δώρο η εργαζόμενη κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων με τραύματα αφού την ξυλοφόρτωσε ο εργοδότης της, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Κορνίλιος» στην περιοχή της Χαλκηδόνας, o oποίος συνελήφθη με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφίας και αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=299636&cid=4

O εργασιακός “μεσαίωνας” πιο κυριολεκτικός από ποτέ…

Σε διαφορετικό τόνο,

Χμμμμμμμμμμ

Mη λαϊκίζεις eNick…
Θα με αναγκάσεις να επαναλάβω τα λόγια του Σιράκ όταν ο Μιτεράν του είχε πεί κάτι ανάλογο στα debates πριν τις Γαλλικές προεδρικές εκλογές του '88: “Δεν έχετε το μονοπώλιο της καρδιάς”

Σε διαβεβαιώνω πως δεν περιμένω πως και πως, οι αφορμές μου έρχονται με συνεχή ροή και δεν μπορώ παρά να τις επισημαίνω. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να προβληματίζει εσένα και όποιον άλλο διαφοροποιείται από αυτές τις τάσεις, ανεξάρτητα από το αν τις επισημαίνω εγώ ή κάποιος με “φίλια αισθήματα”. Στο κάτω-κάτω, η πιό πρόσφατη αφορμή ήταν μία διαμαρτυρία κατά των ρατσιστικών θέσεων ενός γερο-επιστήμονα. Δεν φαντάζομαι να απέχουμε και πολύ στην καταδίκη του ρατσισμού. Κάποιοι όμως κατάφεραν να στρέψουν την προσοχή από την καταδίκη του ρατσισμού σε αυτή του τραμπουκισμού μέσα σε χώρο πανπιστημίου, ελεύθερης -υποτίθεται- διακίνησης ιδεών κλπ.

Ναι ρε, το κατάλαβα, ψιλοδιαβάζω κυριλλικά, το σχόλιο μου πήγαινε σε σχέση με παλιότερο ποστ του Κρισπ στα αθλητικά, αν το είχες δεί θα το έπιανες το αστείο.

Εννοείς τα λόγια που είπε ο Ντ’ Εστέν στον Μιτεράν στις εκλογές του '74 :slight_smile:

Σωστός ο νέος! :slight_smile:

Mea Culpa (Κικέρων και Οβίδιος mode on πάλι :p), λάθος Γάλλος πρόεδρος! #-o
Το '88 ο Μιτεράν (πρόεδρος πλέον ο ίδιος) είχε χρησιμοποιήσει ξανά τη φράση για να αντεπιτεθεί στον Σιράκ!
Την ουσία της απάντησης μου την αντιλαμβάνεσαι πάντως. :lol:

υπερλολ,μεγαλο κατορθωμα που σε 1/50 καφετεριες απαγορευεται το καπνισμα

για τη σταθερή αντικαπνιστική του στάση

=D>=D>=D>=D>

βασικα οχι,το αμεσως επομενο

και την υιοθέτηση [I][B]αυστηρής[/B][/I] σχετικής νομοθεσίας

Η νομοθεσία αυστηρή είναι :country:

Στην εφαρμογή υπάρχουν κάποια θεματάκια,ψιλοπράγματα όμως μωρέ!

Να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη όμως, μόνο ο ΓΑΠ κυνηγάει την απαγόρευση του τσιγάρου στην Ελλάδα. Εμείς στον πούτσο μας. Άρα λογικό που εφαρμόζεται στο 1/50 των μαγαζιών. Μπήκα σε μαγαζί στην Αθήνα που διαφήμιζε στην είσοδο :!: πως υποστηρίζει το κάπνισμα και εκεί μέσα ο κόσμος επιτρέπεται να καπνίζει κόντρα στον κόσμο! Και όταν εγώ έκανα παρατηρήσεις σε παρέα για το τσιγάρο, μόνο που δε με έβρισαν (που θα με έβρισαν, αλλά μεταξύ τους)

Τέλος πάντων, αυτό με το τσιγάρο είναι μια υπόθεση που μόνο άσχημα συμπεράσματα βγάζει για την Ελλάδα.

E ο ΓΑΠ θα την κυνηγήσει.Ποιος άλλος έχει την εξουσία να το κάνει??

Δυστυχώς με τον Έλληνα,ο νόμος θα του αλλάξει νοοτροπία,όχι η νοοτροπία τον νόμο.

Και το θέμα με της μικτής παρέας (καπνιστές-αντικαπνιστές) και γενικά της μικτής πελατείας είναι λεπτό.Πιστεύω μόνο η εφαρμογή του νόμου μπορεί να λύσει το θέμα.

Ναι, αλλά στο χρωστούσα :stuck_out_tongue:
Σε αντιλαμβάνομαι, αλλά πρέπει να κάνουμε και ανάληψη θέσης για να συνεχιστεί η κουβέντα.
Προφανώς ο λαϊκισμός, όπως και η καρδιά, δεν είναι προνόμιο καμιάς πολιτικής ιδεολογίας.
“Όλοι έχουμε καρδιά, λαός και κολωνάκι” :wink:

Η συνύπαρξη στις φυλακές Δομοκού του καταδικασμένου για την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου Επαμεινώνδα Κορκονέα με τον προφυλακισμένο ως μέλος της οργάνωσης “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” Νταμιάνο Μπολάνο, έχει εξελιχθεί σε άγρια βεντέτα.

Ένα μήνα μετά τον ξυλοδαρμό του Κορκονέα από τον συγκρατούμενό του στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής, ο νεαρός αντιεξουσιαστής ξυλοκόπησε εκ νέου στο προαύλιο τον βαρυποινίτη.

Ο νέος διαπληκτισμός των δυο συγκρατουμένων έληξε με την παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, ωστόσο είναι πλέον φανερό πως είναι αδύνατο να συνυπάρξουν στην ίδια φυλακή.

Την προηγούμενη φορά, ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος είχε τιμωρηθεί με πειθαρχική ποινή αποχής 12 μηνών από τα μεροκάματα της φυλακής για την επίθεση στον πρώην ειδικό φρουρό, αλλά αυτό δε φαίνεται να τον πτόησε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, κατά την επίσημη εκδίκαση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα των φυλακών είχε αρνηθεί να απολογηθεί και δήλωσε μόνο ότι “ως αναρχικός επαναστάτης, είχε καθήκον να σαπίσει στο ξύλο τον δολοφόνο ενός συντρόφου”

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/320413.html

Πολυεθνική δύναμη οι “επαναστάτες” :lol:
Για σφαλιάρες και οι 2 τους!

Αυτό ακριβώς.

Πάρτονέναν βάρατάλλον τα καμάρια