Ευφυέστατο το σχόλιο και πάνω απ’ όλα αστείο.
Παράγονται και αλλού τέτοια ή έχουν προστατευόμενη ονομασία προέλευσης?
Αυτό έχεις να σχολιάσεις;
Σε χάλασε κάτι μήπως;
Προφανώς αυτό ήθελα να σχολιάσω, ναι.
Που ακριβώς αποσκοπούσε το σχόλιο περί πολυεθνικής επαναστατικότητας ή “επαναστατικότητας” αν θες.
Είναι αποκλειστικά εθνικό (ελληνικό) κεκτημένο?
Το σχόλιό μου είχε να κάνει με τη σύνθεση της συγκεκριμένης συμμορίας (για αυτό άλλωστε έβαλα τη λέξη σε εισαγωγικά), και ήταν απλά επισήμανση της γελοιότητας του όλου θέματος.
Τι σχέση έχει η επανάσταση με όλα αυτά…
Ωραια, για πες εσυ πως φανταζεσαι την επανασταση.
Συμμοριταλβανός είναι η λέξη που ψάχνεις
Καταθέτεις και στεφάνι στο Βίτσι κάθε χρόνο;
:lol:
E δεν νομίζω να έχω αποφύγει και ποτέ την “ανάληψη θέσης” εδώ μέσα αλλά αυτό μπορεί να γίνεται για συγκεκριμένα θέματα και όχι συνολικά. Περιμένεις ποστ-ιδεολογική διακήρυξη;
“Κολωνάκι”; :-s Tρομάρα… :p:lol:
Απάνω του ρε Δαμιανέ :!:
Όχι. Εσύ;
Αλλά τι να κάνουμε… τα πράγματα πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους. Συμμορία (άσχετα από ποιους οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε) ήταν οι δήθεν “επαναστάτες” πυρήνες φωτιάς κλπ, συμμορία και η - ουσιαστικά παράνομη - τωρινή κυβέρνηση, και η λίστα δεν έχει τελειωμό.
Αν εσύ θέλεις να θεωρείς τα παιδάκια αυτά ως “επαναστάτες”, δικαίωμά σου. Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες άλλωστε…
Υ.Γ. Και ήταν πολύ χυδαίο να συνδέεις κάποιους πραγματικούς αγωνιστές του παρελθόντος (του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ εννοώ φυσικά) με την έννοια “συμμορία”. Δείχνει σύγχυση, αλλά και τρόπο σκέψης…
Εγώ προτιμώ Μελιγαλά γιατί είμαι χυδαίος, εκεί που οι “πραγματικοί αγωνιστές του παρελθόντος” όπως τους λες εσύ και οι “κομμουνιστοσυμμορίτες” και “εαμοβούλγαροι” όπως τους έλεγαν οι αντίπαλοί τους (σου θυμίζουν κάτι οι χαρακτηρισμοί;) βρήκανε νέες χρήσεις για την πηγάδα και δεν περιορίζονταν μόνο στο να βάζουν ακίνδυνες βόμβες σαν κάτι φλωράκια από την Αλβανία που το παίζουν επαναστάτες.
Είσαι σίγουρος ότι τα έχεις ξεκαθαρισμένα στο μυαλό σου;
Εντάξει το καταλάβαμε ότι θεωρείς μερικά κωλοπαιδάκια ως “επαναστάτες”. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο επ’ αυτού, απλά διαφωνούμε πλήρως σε αυτό. Πάμε παρακάτω.
Εσυ που διαφωνεις με αυτους?
Εσύ ρε καλόπαιδο που τα λες όλα με το όνομά τους και όλο λες ότι ξέρεις τι πιστεύω θα μας πεις τι στον μπούτσο πιστεύεις εσύ;
Απάντα και σε τίποτα, τόσα σε έχουν ρωτήσει.
Όταν λες με αυτούς; Αν εννοείς τις οργανώσεις τύπου πυρήνες φωτιάς κλπ, διαφωνώ σε ΟΛΑ. Τι να αναλύσουμε εδώ; Δεν έχει νόημα νομίζω. Αλλιώς, καλύτερα να ανοίξουμε τη σχετική κουβέντα σε άλλο θέμα (γιατί θα πλατιάσουμε και θα είμαστε οφφ-τοπικ τελικά).
Απαντάω όταν και αν πρέπει. Σε επιθετικά ή/και ειρωνικά σχόλια δεν πρόκειται να απαντήσω. Επίσης, όταν βλέπω ότι με κάποιον διαφωνώ πλήρως σε ένα θέμα, δεν έχει νόημα καμία περαιτέρω συζήτηση για το θέμα. Κανείς δεν θα πείσει για τίποτα τον άλλον, οπότε ο καθένας ας μείνει με τις απόψεις του.
Και επειδή βλέπω να αναλωνόμαστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις που δεν ενδιαφέρουν κανέναν τελικά, καμία νέα είδηση από Ελλάδα δεν υπάρχει σήμερα; (για να είμαστε και ον-τοπικ)
Όντως, λάθος κάνουμε και προσπαθούμε να ανοίξουμε συζήτηση με σένα, ούτε ο ίδιος δεν θα μιλούσες στον εαυτό σου…
Καρβου αν ειμασταν στο διπλα τραπέζι και μου εκανες παρατηρηση επειδη καπνιζα ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ αλλά επειδη το λέει ο νόμος εγω θα σε εβριζα στα ίσια. Αν πάλι μου έλεγες ότι σε ενοχλεί ο καπνός και δεν θες να καπνίζω δίπλα σου θα το σεβόμουν και δεν θα το εκανα. Το να σεβαστώ τον δίπλα μου είναι αυτονόητο. Το να σεβαστώ ένα κράτος που μου φορολογεί μεν το τσιγάρο αλλά μου υποδεικνείει και που να το καπνίσω είναι τέρμα αναξιοπρεπες
Δεν παίζει να ξέρει καν τι ειναι το Βίτσι ρε, τι την ψάχνεις τωρα…
Σημαντική θεωρούν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση οι φοιτητές του πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς απηύθυναν πρόσκληση στην πορνοστάρ και συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας, Ηλέκτρα Γαλανού, να εμφανιστεί στο φεστιβάλ που διοργάνωσε η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α και να μιλήσει για τα…φετίχ!
Η συζήτηση με την πορνοστάρ διήρκησε περίπου 4 ώρες, με τους φοιτητές να την παρακινούν να μείνει περισσότερο, αλλά και να της ζητούν αυτόγραφα!
http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/320620.html
χαχαχα τί γαμάτο φεστιβάλ!!!
Αυτός ο παπάρας που έγραψε το άρθρο δηλαδή θεωρεί τις τσόντες της Τζούλιας και τη μ&%&α που βαράς -[I] αν βαράς[/I] - βλεπόντάς τις "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση;
Και στο κάτω κάτω τι ανάγκη έχουν οι εικοσάρηδες από σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
Υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν παρατήρηση για κάπνισμα ενώ δεν τούς ενοχλεί?