Η φράση “κολλημένος Κνίτης” δεν εμπεριέχει πλεονασμό; :-k
[SPOILER]Joking :p[/SPOILER]
Η φράση “κολλημένος Κνίτης” δεν εμπεριέχει πλεονασμό; :-k
[SPOILER]Joking :p[/SPOILER]
Very, fuckin’ funny.
Floydized καμία γενίκευση δεν έκανε ο otinane, ίσα ίσα που τα πε μια χαρά σωστά και ψύχραιμα.
Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος και να μου πει τι στο μπούτσο είναι αυτό το event που λένε ότι θα πάνε όλοι αύριο στο σύνταγμα και γενικά σε πολλές πόλεις της Ελλάδας? Ποιες συλλογικότητες καλούν? Κάτι άκουσα ότι καλούν πολλοί δεξιοί (με μεγάλη επιφύλαξη αυτό).
Κάτι άκουσα και εγώ ότι καλούν πολλοί αριστεροί (και αυτό με μεγάλη επιφύλαξη όπως και το δικό σου). Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε νομίζω…τραγικέ
Θιχτηκες?
Εγώ διάβασα τα info των 300 στο facebook και μου φάνηκαν συντηρητικούρες που έδιναν μια έμφαση στο ΕΛΛ(-άδα/ηνες/ικο) την οποία δεν την πολυκαταλαβαίνω [SPOILER]είμαι πράκτορας των οβραίων όμως μη δίνετε σημασία [/SPOILER]
Απότι έχω καταλάβει οι 300 δεν ταυτίζονται με τους "αγανακτισμένους"¨που καλούν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Όπως και να χει ψήνομαι να πάω στη μάζωξη να δω από μόνος μου περί τίνος πρόκειται.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ προσωπικα δεν έχω και πολλα κοινά με υποστηρικτές της Σπίθας ή ανάλογες ομάδες…Το δικό μου το πρόβλημα είναι ότι μια ελίτ που αποτελείται από λίγους γαμάει τις ζωές όλων των άλλων. Δεν με αφορά αν αυτή η ελίτ είναι ελληνική , πολυεθνική, εβραΪκή ή εξωγήινη.
Τέλος, ελπίζω να μην αρχίσει το παραμύθι περί εθνικής ενότητας
Για όποιον ήταν στις 5 Μάη, η προβοκάτσια μυρίζει από δω μέχρι το σύνταγμα. Τέλοσπάντων, δεν αποκλείεται η κινητοποίηση να χτυπηθεί άγρια από το κράτος, ανάλογα με τις διαστάσεις και το χαρακτήρα που θα πάρει.
δεν έχω παρακολουθήσει αν το έχετε συζητήσει, αλλά για σήμερα πως την κόβεται τη φάση??? θα μαζέψει κόσμο??? τι λένε οι κύκλοι?
εγώ πήγα το πρωί να δώ τι παίζει.6-7 άτομα ήταν μονο
Δεν νομίζω να μαζέψει κόσμο.Κατ’αρχάς δεν υπάρχει καμία αντιπρόταση απλά είναι ένα κίνημα ενάντια στο μνημόνιο.Δεν υπάρχει υποστήριξη απο τα σωματία ούτε γνωρίζουν αυτοί που είναι εκεί τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν.Προβλέπεται λίγο φιάσκο η υπόθεση.
Η συνθηματολογία στα πανώ περιορίζεται στο δεν πληρώνουμε ή στο ότι οι βουλευτές είναι άχρηστοι.
όταν λες πήγες να δεις το πρωί εννοείς σύνταγμα?? γιατί από ότι μου είπαν από τις 6 και μετά θα μαζευτεί ο κόσμος.
ναι το πρωί πήγα στο σύνταγμα.Κοίτα δεν διευκρίνησαν ώρα όποτε δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.Αλλα δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι ιδιέταιρο εφόσον όσοι ήταν εκεί το έχουν δεί χαλαρά το θέμα και δεν έχουν ακριβείς θέσεις.Έτσι μου φάνηκε δηλάδη.Μακάρι να μαζευτεί κόσμος,αλλα δεν το βλέπω
θα σας πω αύριο
λέω μόλις σχολάσω να πάω μια βόλτα να δω τι παίζει.
επίσης, λίγο οφ τοπιξ αλλά πραγματικη τέχνη:
http://www.genop.gr/images/stories/files/110521_prosklisi.pdf
ο σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο :lol:
Αφού για τις 6 το απόγευμα λένε και γράφουν όλοι!
Πρωί λογικό να μην δεις κανέναν (εκτός ίσως από εκείνους τους “300” ? που δεν έχουν σχέση με το κίνημα (?) των αγανακτισμένων).
Το βράδυ θα φανεί τι και πως.
θα δείξει st.anger
εγώ απλά για να ενημερωθώ πήγα.Δεν έχω fb το έχω σβήσει οπότε δεν είχα ενημερωθεί για την ώρα
Από ότι φαίνεται θα έχει πάρα πολύ κόσμο! Και από τις συμμετοχές στα facebook κτλ αλλά και από τις συζητήσεις που γίνοντε στο κέντρο κτλ κτλ! Εκεί γύρω δουλεύω και μου έχει πει πολύς και διαφορετικός κόσμος οτι θα παρεβρεθεί!
6 ξεκινάει χωρίς να έχει όρια κτλ! Όποτε θες πας, φεύγεις κτλ!
Ντάξει μωρέ, υπερβολές.Γιατί δεν πας σε ένα ιδιωτικό??? Και αν πεινάσεις να φας παντεσπάνι
Ποσο κοντα ειμαστε λετε στην καταργηση της δωρεαν παιδειας?
Mην βιαζεσαι,το κανουμε σταθερα με αργα βηματα και προπαντων για να μη νιωσετε τιποτα…Παντως μετα το καλοκαιρι πολλα θα εχουν αλλαξει.
πέρασα απο το κέντρο της λαρισας…ειχε συγκέντρωση φίλων του facebook…είχε κοριτσάκια με σορτσάκια…και όλο τον τρεντυ κόσμο…πουλούσαν και μαλλί της γριάς…
τι ωραία…
αααα,να μην ξεχάσω…είχε και ενα χαρτόνι που έγραφε this is sparta.!
*τόσος κόσμος και το μόνο που άκουγες είναι που να πάμε μετά για καφέ…#-o