Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Παντως αθηνα
http://www.star.gr/ellada_kosmos/93174/
εχει μπολικο…Βεβαια το μονο που ακουγεται ειναι Ελλαδα στους Ελληνες και τετοια…

ήταν που δεν θα είχε εθνικιστικό χαρακτήρα η διαδήλωση #-o

Ναι, και μετά θα μπουν στο φατσομπουκ και θα ποστάρουν φωτογραφίες και “ήμουν και γω εκεί” και like και μαλακίες.
Ούτε πολιτική συνείδηση, ούτε προσωπική συνείδηση. Όχλος και μάζα.
“Η ελλάδα στους έλληνες” ε; Α στα τσακίδια ρε μόμολα…

Χεχ, πέρασα κι εγώ μια βόλτα έτσι από περιέργεια.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχω δει ποτέ.
Αλλά τί να το κάμεις; Εντελώς ό,τι να ναι. Οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα για ποιόν ακριβώς λόγο είχαν κατέβει.
Από συνθήματα ελάχιστα πράγματα κι αυτά τραγικά (“κλέφτες κλέφτες”, “μαλάκες πολιτικοί”, “να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή” κτλ.), από πανώ μόνο ένα τεράστιο αλλά τραγικό σαν ισπανική σημαία που έγραφε στα ισπανικά “ξυπνήσαμε! τί ώρα είναι; ώρα να φύγουν!” (να πάνε αλλού, λολ) κι ένα άλλο με τη γνωστή ρήση του Καζαντζάκη - “δεν ελπίζω σε τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος” (ασχολίαστο), κάμποσες ελληνικές σημαίες, κάμποσες φορές να τραγουδιέται ο εθνικός ύμνος, κάποια στιγμή και το “Πότε θα κάνει ξαστεριά” (:wink: και γενικώς τέτοια πράγματα.
Τραγικές φιγούρες οι αρκετές γνωστές φάτσες αναρχικών/αριστεριστών/συριζαίων που λογικά κατέβηκαν για να “ενισχύσουν” (ή μήπως ακόμα και για να “παρέμβουν”:wink: και κοιτούσαν γύρω τους με μια αμηχανία που δε λέγεται. Σχεδόν τους λυπήθηκα.
Χειρότερα χαμένος χρόνος έβερ!

αν δείτε στο σκαι.gr δίπλα στο chat οοοοολοι οι εθνικιστές της Ελλάδος τα χώνουν.
απογοήτευση

Δηλαδή Γράχε δεν αξίζει να περάσω αύριο;
Ούτε για λίγο;

Λοοοοολ, απ’ ότι βλέπω τώρα είναι κάπου εκεί και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και - μαντέψτε! - μπροστά στους “αγανακτισμένους” οι Πασόκοι φαντάζουν περίπου ως μπολσεβίκοι ή κάτι τέτοιο.
Τραγικόοοοοο!

έντιτ
Ξέρω γω ρε συ μεταλμιλίσια, αν δεν έχεις τί να κάνεις και θες να σκοτώσεις την ώρα σου, ε, κατέβα. =Ρ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=85&type=&mid=110
O τριανταφυλλοπουλος χαιρεται…
Οποιος εχει ωρα βαζει και ακουει τι λεει ο κοσμος…Οτινανισμος…:frowning:
Οπως και να χει εντυπωσιακο,θελω να δω τη συνεχεια…

Καλα, αναρχικός δεν παίζει να ήταν ούτε ενας όμως δεδομένου πως την ίδια ώρα έχει αντιφασιστική στην Βικτωρια λόγω των γεγονότων με τους φασιστες (δεν ξερω αν εχεις ακουστα).

Δεν το ξερα, όχι, αλλά μα την Παναγία, είδα τουλάχιστον τρία άτομα που ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι Α/Α, γιατί ήταν στη σχολή μου!

Εγώ κόβω το κεφάλι μου πως τα περισσότερα απο τα άτομα που φωνάζουν τώρα στο σύνταγμα θα ψηφίσουν ΝΔ και Πασόκ again and again και ας τους βρίζουν τώρα :lol:

Το μόνο βέβαιο.
Α, πολλοί θα “απέχουν” κιόλας.

Έλα ρε συ δεν ήξερες ότι η αποχή είναι η ριζοσπαστικότερη λύση;
Άσε που την υποστηρίζουν και τα ΜΜΕ :lol::lol:

Big deal.
Εδώ τα ΜΜΕ (Τριανταφυλλόπουλος, star κτλ.) στηρίζουν την αποψινή “επανάσταση”!

Mαλακες αηδιαζω με τριανταφυλλοπουλο…

ΜΗ βάλετε Τριανταφυλλόπουλο βασικά.

Καλά οι δημοσιογράφοι έχουν βρεί την ευκαιρία και πουλάνε φούμαρα ότι είναι κοντά στο λαό και τέτοια.
Πού είναι οι αντιπροτάσεις του κινήματος;
Πού είναι οι εκπροσώποι του λαού(ή έστω του κινήματος);

Τελικά ακόμα και στην Ισπανία ήταν πολύ πιο οργανωμένο το κίνημα

Δεν μπορω ρε ειμαι μαζοχας…
Λεει οτι,μα καλα δεν προπυλακισαν τους συνδικαλσιτες της ΔΕΗ?:?(οχι οτι θα με χαλαγε για τον Φωτοπουλο δηλαδη αλλα ελεος)

Στην Ισπανια ξεκινησε απο πορειες για την πραγματικη δημοκρατια ,οπου ειχαν κατεβει κυριως αριστεροι νεολαιοι οχι απο τους 300 Ελληνες…

Κι εγώ μαζόχας είμαι, τον ακούω… :lol::lol::stuck_out_tongue:

ρε βάλτε skai.gr να δείτε στο chat την αλήθεια :lol::lol:

Όταν βάζεις διαχωρισμούς Αριστεροί η Δεξιοί
Αν βάζεις διαχωρισμούς πολιτικούς και ψευτο ιδεολογικούς, όταν μας ΠΗΔΑΕΙ η Τροίκα και ο ΓΑΠ και ετοιμάζουν να μας βάλουν στο τάφο κυριολεκτικά
Τότε είσαι άξιος φίλε της Μοίρας σου…

Δεν αντέχουμε ούτε τα κόμματα, ούτε την δήθεν Αριστερά που έχει ισοπεδώσει και έχει καπελώσει το λαικό κίνημα.
Μην ξεχνάς ότι και οι αριστεροί συνδικαλιστές έχουν ΦΑΕΙ λεφτά…