Το οποιο φυσικα δεν σημαινει οτι με χαλαει οτι ψηφιζουν. Απλως, συνηθως η κυριαρχια “περιοριζει” και βαζει σε καλουπια τα οποια κινηματα προκυπτουν μεσω πολυ συγκεκριμενων αιτηματων που “χωνευονται” ευκολα λογω της μερικοτητας τους.
A άλλη κουβέντα αυτή αγαπητέ.
Απλά εγώ θέλω να πω πόσο λεπτό θέμα είναι αυτό,και δεν ξέρω με τέτοιου είδους “παρελάσεις” τι μπορεί να επιτευχθεί,πέρα από χαβαλέ,διαφήμιση κτλ.Για αυτό και ανέφερα το παράδειγμα της νομοθεσίας όπου πολλές φορές νόμοι οι οποίοι θεσπίζονται με σκοπό την “υπεράσπιση μειοψηφιών” γενικότερα,γυρίζουν μπούμερανγκ.
δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να θέλεις να κάνεις παρέλαση για να πείς οτι είσαι ομοφυλόφιλος.όπως ειπώθηκε πιο πάνω το τί κάνει καποιος στο κρεβάτι του είναι προσωπικό δεδομένο και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τους άλλους.
ίσα ίσα αν κάποιος διαδηλώνει για να πει οτι είναι ομοφυλόφιλος ποιο πολύ δείχνει οτι μπορεί να έχει κάποιο κόμπλεξ για την ομοφυλοφιλία του.είναι βέβαια αποδεκτή η διαμαρτυρία αν δεν αναγνωρίζονται κάποια δικαιώματα ή υπάρχει έλλειψη σεβασμού στους ομοφυλόφιλους.
ας κάνουν οτι θέλουν κατα την γνώμη μου ουτε κρύο ούτε ζέστη,άνθρωποι είναι σαν και εμάς.μην μου το διαφημίζουν όμως σαν να είναι και κάποιο τεράστιο event.
κατα τα άλλα ο timeous ευαγγελίζεται οτι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν διαφορετικοί οι ομοφυλόφιλοι και μου κότσαρε στην πρόταση του το “διαφορετικοί άνθρωποι…”
ειλικρινά πιστεύεις οτί πλέον μιλάμε για ρατσισμό και ανισότητα στους gay???
το μόνο που έχει μείνει είνα που τις λέμε αδεφές. κατά τα άλλα μια χαρά είναι σε όλα.
και προβολή full και “απενοχοποίηση” κα ωςι πρότυπα επιτυχίας πλασάρωνται. δεν βλέπω ρατσισμό ιδιαίτερο στις μέρες μας. ίσα ίσα που βλέπω οτί πολλοί επειδί το παίζουν πολλοί cool αλέξης θεωρούν οτί είναι gay μαγκιά να μιλάνε σαν τις γκόμενες από το sex and the city και να έχουν προκλητικότατες συμπερηφορές/. κι αυτή η παρέλαση είναι απλά μία “πρόκληση”. να βγεις να πεις τι??? οτί σαρέσει το ίδιο φύλο??? ε και??? να κάνουμε μία big tits parade μετά να βγούμε όλοι οι βυζάκηδες να παρελάσουμε. θεωρείτε πχ αυτό σοβαρό??? εν κατακλείδι θσ πω οτί όπως ξενερώνω να ακούω τυπάδες να λένε για το πόσο γαμιάδες είναι και τι άντρακλες είναι και τους κράζω έτσι κάνω αντοίστιχα με gay που λένε πόσο καλές πίπες παίρνουν απλά για να προκαλέσουν. ανάξια συζήτησης και τα δύο “μοντέλα”.
Kαλα, γαμησε τα, σε κατι τετοια θεματα ειναι ο,τι χειροτερο. Μη πεις για γυναικα θα σε πουνε σεξιστη, μη μεις “μουνι” σεξιστης, ειπες κατι για καμια αδερφη, εισαι ομοφοβικος.
Κολλημενα μυαλα.
Πραγματικα εχω παει να τσακωθω με ατομο, επειδη εκανα σχολια για μια ωραια επιτηρητρια που ειχαμε. #-o
Ναι ρε εννοω παιζει αρκετα, αλλα δεν ειναι τοσο γιγαντωμενο οσο παρουσιαστηκε
Απο την αλλη βεβαια, και μια χαρα σεξιστες παιζουν, και ανδρες και γυναικες.
Το κακό ξεκινάει όταν ο καθένας περιμένει από κάποιον άλλον να ξεστομίσει κάτι “πολιτικά μη ορθό” για να αρχίσει να ανασύρει μέχρι και τον Χίτλερ ξέρω γω και να αρχίσει τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τις παρελάσεις.
Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο έχουμε δεχτεί τους ομοφυλόφιλους. Γιατί άλλο πράγμα είναι η αποδοχή της “διαφορετικότητας” (μην φοβάστε τις λέξεις επιτέλους) και άλλο απλά να τους ανέχεσαι. Αυτό το [I]“εγώ δεν έχω πρόβλημα με του ομοφυλόφιλους”[/I] sorry αλλά 9/10 φορές που το βλέπω μάλλον στα αντίθετα αποτελέσματα καταλήγω. Έχω διαβάσει τέρατα σε διάφορα φόρουμ ανά το ιντερνετ από υποτίθεται πολιτισμένους ανθρώπους που κάνουν αναφορά για λάθη της φύσης, μη φυσιολογικούς ανθρώπους και άλλα χειρότερα χαριτωμένα.
Από την άλλη το να νευριάσεις με κάποιον gay και να τον αποκαλέσεις “πούστρα” π.χ. δεν μου λέει τίποτα. Δεν έχει διαφορά από το να νευριάσεις με έναν φαλακρό και να το αποκαλέσεις “γλόμπο” δεν σε κάνει μια τέτοια κίνηση ρατσιστή ομοβοφικό η και γω δεν ξέρω τι άλλο, απλή αντίδραση της στιγμής σε κάποιον που σου σπάει τα αρχίδια είναι.
Τα gay parade ούτε εμένα μου αρέσουν, βασικά δεν βρίσκω το νόημα. Την πραγματική αποδοχή δεν πρόκειται να την βρουν ποτέ μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις και στην πραγματικότητα το ξέρουν. Πιστεύω γίνονται από αντίδραση και μόνο σε αυτό που έγραφα παραπάνω. Ξέρουν πως οι περισσότεροι απλά τους ανέχονται και δεν τους αποδέχονται. Δηλαδή έλεος εδώ μέχρι και ο μπουμπουκος βγήκε και είπε “εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους gay έχω και μερικούς φίλους που είναι έτσι” και την άλλη μέρα βουλευτής του ΛΑΟΣ (με την υποστήριξη του μπουμπουκου) κινεί τις διαδικασίες για να σχηματίσει δικογραφία εναντίον δημάρχου νησιού στην Ελλάδα που τελούσε γάμους ομοφυλοφίλων.
Πάντως η συχνότητα της απάντησης “θα τον σκότωνα”,“θα τον έδιωχνα”,“ίσως να τον δεχόμουν,αλλά να πήγαινε αλλού να έκανε σεξ” στην ερώτηση “τι θα έκανες αν ο γιος σου ερχόταν και σου έλεγε ότι είναι γκέυ?” δείχνει ότι ακόμα πρόβλημα με τους γκέυ υπάρχει και μάλιστα χοντρό.Ακόμα δεν έχουν πετύχει την ισότητα και πρέπει να παλεύουν γι’αυτή.Ο τρόπος που το κάνουν με πούπουλα και φρου φρου στο γκέυ πράιντ τον βρίσκω λάθος,μιας και δηλώνει μία διαστρεβλωμένη έννοια της θηλυκότητας την οποια εκφράζει ένα μέρος των γκέυ.Μπορούν να υπάρχουν πορείες με γκέυ αλλά με σοβαρό περιεχόμενο και αιτήματα και όχι βγάζοντας μία διαστρεβλωμένη εικόνα τους…
Αυτό βασικά. Έτυχε τελευταία να έχω ανάλογη κουβέντα με έναν πατέρα που αφόριζε τους gay γιατί αποτελούν άσχημα πρότυπα στα παιδιά. Ανησυχούσε πως όλο αυτό θα περάσει μια μέρα ως κάτι το φυσιολογικό και φοβόταν μην επηρεαστεί ο μικρός ακόμα γιος του με όλα αυτά και “το δω μια μέρα με γόβες”.
Έφτασε σε ακραίες συμπεριφορές για το θέμα παραληρώντας μάλιστα όταν προσπάθησα να του εξηγήσω απλά πως δεν είναι δυνατόν να γίνει κάποιος gay επειδή μερικοί κάνουν παρέλαση στα πρωινάδικα.
Πάντως όσο αυξάνεται ο όγκος των συγκεντρώσεων του “κινήματος” άλλο τόσο μεγαλώνει η στήριξη που απολαμβάνει από τα αστικά ΜΜΕ. Σχετικά χρήσιμο αυτό, γιατί έτσι ξέρουμε πότε θα εξαντληθεί η υπομονή του συστήματος και θα περάσουμε στην καταστολή: όταν δώσει το σύνθημα είτε το Μέγκα, είτε ο Αλαφούζος.
Για πείτε λοιπόν, έτσι κουβέντα να γίνεται, πόσο καιρό δίνετε ακόμα στο “κίνημα”;
Θα ειναι και χρησιμο αυτο, καθως πολλοι ανθρωποι θα καταλαβουν επιτελους απο πρωτο χερι οτι οι ‘‘εργαζομενοι αστυνομικοι’’ δερνουν και χωρις να υπαρχει προκληση απο τη μερια των διαδηλωτων. Και να πω την αμαρτια μου, ισως θα χαιρομαι και λιγο με τις γκλοπιες που θα πεφτουν στους εκπληκτους πρωην καναπεδακηδες.
εξαρτάται και από το τι όρεξη έχουν όσοι είναι κάθε φορά εκεί.
πχ σήμερα ακούστηκε το ηρωικό “θα μπούμε μέσα”. αν, λέμε τώρα, η συχνότητα και η ένταση του σύνθηματος πολλαπλασιαστεί (βλέποντας οτί υπάρχει κι ένας αναβρασμός του κόσμου) θα σκάσουν πιο γρήγορα οι ματατζήδες να κοπανήσουν . αν απλά συνεχίσουν να κάθονται όλοι εκεί ακούγωντας τύμπανα και χειροκροτώντας ξυλοπόδαρους δε νομίζω να ενοχληθούν τόσο σε σημείο να το κυνηγήσουν σύντομα.
Είναι σίγουρο ότι οι κινητοποιήσεις αυτές, σε λίγες μέρες θα δεχτούν άγρια καταστολή εκ μέρους του κράτους. Προς το παρόν η κυβερνηση συμπεριφέρεται σε όλο αυτόν τον κόσμο σαν ένας τυπικός γονιός προς τα καπρίτσια του παιδιού του.
“Εντάξει Γιαννάκη, κράτα την αναπνοή σου όσο θες.”
“Έλα Γιαννάκη κόψε τώρα τις μπούρδες, αφού το ξέρεις ότι το δικό μου θα περάσει”.
“Γιαννάκη!!! Γιαννακηηηηηη… Φααααααααααπ. Βγάλε τον σκασμό τώρα κακομαθημένο.”
H στάση που κράτησαν και κρατούν τα ΜΜΕ για την δράση του ΠΑΜΕ, για τα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις στις 28 ΜΑΗ είναι ενδεικτική για το πιο κίνημα φοβάται η αστική τάξη και τα παπαγαλάκια της πολιτικής της.
Σκατουλες χρησιμο ειναι…Θα το κανουν οταν οι α και ου θα αναπαυονται και στη πλατεια θα ναι μονο οι συνελευσακιδες που ετσι και αλλιως ξερουν τι ειναι καταστολη…Και να δειτε που θα ναι με προφαση κατι τετοιους… http://wp.me/p1pa1c-ao4
Οι οποιοι απο οτι φανηκε το χουν βαλει σκοπο…
Επισης χτες λεει επεσε ξυλο στη Βαρκελωνη και αρχισαν να τα σπανε και σημερα χημικα στο Παρισι.Αν εχει κανεις βιντεο ευπροσδεκτα.