Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

[U]Στο σημείο αυτό αμφισβητήθηκαν τα λεγόμενα του νεαρού 17χρονου. Τα δύο επόμενα tweets είναι τα πλέον πολύτιμα:
[/U]

Φίλη μου την προηγουμενη βδομάδα βρισκόταν σε λεωφορείο που περνούσε απο γωνία Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβριου. Στην εκει στάση οι Χρυσαυγίτες έκαναν ντου στο λεωφορείο και κατέβασαν κόσμο και τον σαπισαν στο ξυλο, μετανάστες προφανώς αλλά και όσους Ελληνες αντέδρασαν. Η φίλη μου δεν έχει ξανατρομάξει τόσο πολύ στη ζωή της.

Χτες 100.000 κόσμος στο Σύνταγμα, λένε οι υπολογισμοί. Και στην Ομόνοια οι φασίστες να δέρνουν Έλληνες και μετανάστες στην Ομόνοια, με την ανοχή, αν όχι συνεργασία, της ΕΛ.ΑΣ.

[B][U]Η πολιτοφυλακή των «αγανακτισμένων» και οι αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες?[/U][/B]

Σύλληψη μετανάστη, ο οποίος αφαίρεσε την τσάντα μιας νεαρής γυναίκας, πραγματοποιήθηκε στις 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πλατεία Συντάγματος από πολιτοφυλακή «αγανακτισμένων». Ένα μέρος αυτού του περιστατικού εκτυλίχθηκε μπροστά μου και έχω την διάθεση να το μοιραστώ μαζί σας.

Καθισμένος με κάποιους φίλους σε ένα πεζούλι της πλ. Συντάγματος από την πλευρά της Όθωνος στο ύψος της Eurobank είδα να περνάει ένα τσούρμο 10-15 ανθρώπων περίπου με πολύ γρήγορα βήμα. Σηκώθηκα για να δω τι συμβαίνει και παρατήρησα ότι δύο απ? αυτούς είχαν αγκαζέ ένα άτομο και σαν ασπίδα γύρω τους υπήρχαν άλλοι 5-6, ενώ επίσης ακολουθούσαν σε κοντινή απόσταση 4-5 άτομα ακόμη, από τους οποίους ο ένας άκουσα να διαμαρτύρεται λέγοντας: «αφήστε τον θα τον απελάσουν». Η απάντηση που πήρε ήταν: «η πολιτεία θα αποφασίσει γι? αυτόν». Τελικά κατευθύνθηκαν προς την Βουλή και συγκεκριμένα απευθύνθηκαν σε διμοιρία των ΥΜΕΤ στην οποία και παρέδωσαν τον μετανάστη ,που όπως έμαθα είχε αφαιρέσει την τσάντα από μια κοπέλα.

http://tiny.cc/ayqx1

Το μέγκα δεν έδειξε τίποτα χτες; Περίεργο… ίσως άρχισε να ενοχλεί ή κάτι άλλο;

Αυτό στην Ομόνοια που ακριβώς έγινε; Μέσα στο μετρό;;; Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε εθελοντική περιφρούρηση για προστασία από χρυσαυγίτες και λοιπά κατακάθια.

Όσον αφορά την “πολιτοφυλακή” στο Σύνταγμα που αναφέρθηκε παραπάνω, αν όντως έγινε όπως περιγράφεται (δηλ. πιάσανε κάποιον τσαντάκια, μετανάστη ή μη, δεν έχει σημασία), καλώς έγινε όπως περιγράφεται τουλάχιστον. Αν έγινε έτσι φυσικά.

μάλλον δεν έδειξε στο δελτίο των 8…γιατι στο μεταμεσονύχτιο έδειξε … λίγο

Ρε εχω λογαριασμο ρε στο ταμιευτηριο!!Τα λεφτα ρεεε…Τα λεφτα του ερασμους!!!

Ο Πεταλωτής “αδειάζει” Πάγκαλο και “φλερτάρει” Αγανακτισμένους
[I]Εκ διαμέτρου αντίθετη θέση πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλο για τους Αγανακτισμένους ο οποίος έκανε λόγο για “μόδα των τεχνολογιών” και “ανώδυνη εκτόνωση”[/I]

Σαν σωστός Πασόκος που είμαι ας το βάλω

δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά ένας φίλος που περιμένε να πάρει φράγκα από το μετοχικό ταμείο στρατού πήρε τελικά τα @@ μου…Όπως και να χει, μην σε παίρνει από κάτω, τα χειρότερα έρχονται :stuck_out_tongue:

κάποια σχόλια είναι επικά πάντως

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΤΤΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΣΑΣ

http://www.facebook.com/tvmega

Να κατέβει ο πρετεντέρης στη συνέλευση στο σύνταγμα, να διαβάσει κανά κείμενο του. Αφού και αυτός αγανακτισμένος είναι :slight_smile:

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

κρεμάλες για τον καπιταλισμό χρειάζεται,και όχι για τα παράγωγα του

http://www.soccerplus.gr/article/maxairomenos-opados-se-epeisodia
[-X[-X[-X[-X[-X

70% μειώθηκαν τα έσοδα της Βιανέξ του Γιαννακόπουλου :expressionless:

Πραγματικά, πρέπει το υπουργείο υγείας να τους χάριζε πολύ περισσότερα λεφτά από ότι περίμενα…

Η οπαδική καφρίλα δεν έχει όρια…άλλο το να πειράζουμε τους φίλους μας αντίπαλους και άλλο να μαχαιρώνουμε για ομάδες…έλεος:(

Ακριβως φιλε μου η κατασταση δυστηχως εχει ξεφυγει παρα πολυ

Δεν πιστεύω να έγινε κανένας τόσο φοβερός εξορθολογισμός στο Υγείας, περισσότερο έχει να κάνει με τον τρόπο που καθορίζονται πλέον οι τιμές των φαρμάκων. Εκεί που έπαιρναν ως σημείο αναφοράς τις 3 χαμηλότερες της “Ευρώπης των 15”, τώρα παίρνουν της “Ευρώπης των 27” με Βουλγαρίες, Ρουμανίες, Βαλτικές κλπ. μέσα. :wink:

Βασικά ρώτησα και έμαθα. Το ΔΝΤ αναγκάζει το υπουργείο υγείας να εξοφλεί μέσα σε 45 μέρες τις φαρμακευτικές και όχι τα 3-8 χρόνια που ήταν ως τώρα. Έτσι αναγκάζει και τους φαρμακοβιομήχανους να ζητούν λογικές τιμές κι όχι τις αστρονομικές που ζητούσαν ως τώρα…

Aυτό που γράφεις το έχω ακούσει και για το Παιδείας, που υποχρεώθηκε νε εξοφλεί νωρίτερα τους εκδότες των πανεπιστημιακών βιβλίων.
Παρ’ όλα αυτά τους χρωστάει ακόμα και κάποια στιγμή βγήκε μία φήμη πως θα τους πληρώσει με ομόλογα του δημοσίου… :smiley:
Όπου προέκυψε το εύλογο ερώτημα: Face value ή discounted τιμή στη δευτερογενή αγορά; :roll:

χαχχααχχαχ!

τσκ τσκ τσκ. ακραιες αποψεις!
απλα πρεπει να ερθουν καλυτεροι πολιτικοι να μας σωσουν,εστω ενας μικις