Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΜΑΛ…ΚΙΑΣ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Μιλάμε για το ανώτατο στάδιο της ΠΑΣΟΚικής ξεφτίλας. Κυβερνητικά παπαγαλάκια διέδιδαν μέχρι πριν από λίγο (όχι φυσικά επισήμως) ότι ο άτυχος 53χρονος πήγε για να πιει καφέ στο Ζάππειο(!) και δεν είχε σχέση με τους διαδηλωτές! Υπολόγιζαν βέβαια χωρίς τον…
ξενοδόχο. Ο νεκρός ήταν στέλεχος του ΠΑΜΕ, και είχε συνδικαλιστική θέση. Οικοδόμος στο επάγγελμα, πήγε προς το Ζάππειο γιατί αισθανόταν δυσφορία από τα χημικά…

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ Καταπέλτης ο γιατρός που συμμετείχε στην προσπάθεια των γιατρών να σώσουν τον άτυχο διαδηλωτή. Διαβεβαίωσε ότι ο διαδηλωτής ήταν απόλυτα υγιής και από την εξέταση που έκανε ως καρδιολόγος προκύπτει ότι πέθανε από διακρυγόνο που έσκασε ακριβώς δίπλα του! Τα…
όσα είπε ο καρδιολόγος στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega αποτελούν κόλαφο για τη διορισμένη διοίκηση του νοσοκομείου από το ΠΑΣΟΚ…

πισω στο καβουκι σου

το ποιος γινεται ρομπα φαινεται εδω και ωρα

Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη. Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!

Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».

http://www.youtube.com/watch?v=1Dq-JujDkMg

δειτε μαλακισμενα με ποιους συμπρατετε
ζωα

Θα συνιστούσα μερικοί να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και γράφετε.

Ρε ηλίθιε εσύ πριν δεν απέδιδες τον θάνατο του ανθρώπου σε ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ;

Ή μήπως θες να πεις οτι οι φίλοι σας στα ΜΑΤ δεν πετάνε δακρυγόνα σε συγκεντρώσεις δίχως ξύλο; (πριν απαντήσεις, αν δεν έχεις μόνο σκατά στο κεφάλι σου αλλά και κάποιο εγκεφαλικό κύτταρο, θυμίσου τι γινόταν το καλοκαίρι)

Ρε χαζουλη, τελευταιο post δεν ειχες πει; Γιατι το συνεχιζεις; Αφου σου λενε καμια δεκαρια ατομα οτι δεν το ‘χεις, ασ’ το, πηγαινε στο off- topic.

Αν ησουν κανας αλλος θα σε ρωταγα ποιες ειναι οι πηγες και τι σχεση εχει το post σου με τις αποριες που εξεφρασα στο δικο μου, αλλα δε θελω να μιλαω μαζι σου γιατι μου φαινεσαι μαλακας και δε θα εχει κανενα νοημα.

Επειδή ήμουν σε εκείνο το μετά τις 3 (και έξω από το μπλοκ του ΠΑΜΕ :p) δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο.
Γενικά η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ ήταν ψύχραιμη και δεν απαντούσε σε προκλήσεις.
Και μπράβο τους γιατί είχαν ήδη δεχθεί μία δολοφονική επίθεση που άλλους χώρους είτε θα τους έκανε να δρουν ανεξέλεγκτα, είτε θα την είχαν κοπανήσει από την πρώτη στιγμή. Τώρα ο κόσμος που έβριζε το ΠΑΜΕ, είναι κάτι πολύ γενικό…
Κόσμος που κατεβαίνει έχοντας και μία συνείδηση το έκανε, γιατί θεώρησε τη στάση του ΠΑΜΕ εχθρική προς το κίνημα… Το έκαναν και εθνικισταράδες… Το κάνανε και κάτι παλικάρια που δηλώνανε πολιτικά… οπαδοί του Ολυμπιακού…

Μου αρεσει η επισημη γραμμη παντως:

Ερωτηση δημοσιογραφου πριν λιγο στο SKAI στον εκπροσωπο τυπου του Κ.Κ.Ε:

-Ως τι περιφρουρουσε τη βουλη το Κ.Κ.Ε. σημερα; (η απορια που υπαρχει στα μυαλα ολων μας)

Απαντηση:

-Το Κ.Κ.Ε. δεν περιφρουρουσε τη βουλη. Το Κ.Κ.Ε. περιφρουρουσε την πορεια ΤΟΥ. Το λαικο κινημα.

Oh, OK.

Aυτό.
Έκανε και παρέμβαση ο Μαίλης στο Μέγκα επειδή λέει αναφέρθηκε πως “Το ΚΚΕ περιφρούρησε την Δημοκρατία και την βουλή” καθώς το ΚΚΕ “Έχει άλλη αντίληψη για την δημοκρατία”.

Και ο Πρετεντέρης να έχει μείνει και να λέει “Μα εγώ για καλό το είπα…”:lol::lol:

Ιδεολογική ξεφτίλα και σαπίλα σήμερα.Ντροπή.

ρε παιδια στο βιντεο που εγινε ποστ πριν απο λιγο
που αναφερει οτι φαινεται ενα καλωδιο ενδοσυννενοησης
το ειδε κανεις???

Μαλακιες λεει μωρε.
Μαλλον ‘‘ειδε’’ ως καλωδιο το λαστιχο απο την μασκα ιατρειου που εχει κατω απο το σαγονι του ενα ατομο.

lol δηλαδη

Ο εμφύλιος της ντροπής. Αίσχος.
Κάτω από άλλες συνθήκες, η δολοφονία διαδηλωτή θα αντιμετωπιζόταν με κόσμο-χείμαρρο να προσπαθεί να σαρώσει τα πάντα μες στην οργή του, κάτι που δεν έγινε, όσο βαρύ και αν φανεί σε μερικούς αυτό.
Κουράγια ιδιαίτερα δεν έχω, ούτε και διάθεση. Το 1ο ποστ του λέπερ με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό.
Θλίψη για τον άνθρωπο που πέθανε, θλίψη και για τα χάλια.

ντροπή

εντιτ
σ’ αυτό το ποστ αναφέρομαι
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1241747&postcount=5221

Ανακοινώσεις 20/10/2011

Για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ
Ανακοίνωση

Για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ

Εκ μέρους του ΠΑΜΕ, εκατοντάδων συνδικάτων και δεκάδων χιλιάδων εργαζόμενων εκφράζουμε στην οικογένεια του νεκρού συναδέλφου μας, οικοδόμου, γραμματέα του παραρτήματος Βύρωνα του Συνδικάτου Οικοδόμων τα θερμά μας συλλυπητήρια. Υποσχόμαστε ότι ακόμα πιο αποφασιστικά θα συνεχίσουμετους αγώνες για τα οράματα που μαζί του παλεύαμε.

Εργαζόμενοι,εργαζόμενες,

Δώσαμε μια μάχη δυναμική, σκληρή, στους τόπους δουλειάς, στις πλατείες και στους δρόμους, απάντηση στην εργοδοσία, την κυβέρνηση, τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Όμως η ταξική πάλη έχει και μια άλλη πλευρά. Δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς υπάρχει και ένας άλλος μηχανισμός, στον οποίο συνυπάρχουν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι.

Όλοι αυτοί επιχείρησαν να χτυπήσουν τη συγκέντρωση μας. Χάρις στην οργάνωση,την ψυχραιμία, την αποφασιστικότητα των δυνάμεων του ΠΑΜΕ οι μηχανισμοί αυτοί αναχαιτίστηκαν και αντιμετωπίστηκαν.

Οι παραπάνω δυνάμεις εμφανίστηκαν πίσω και μέσα στο λεγόμενο κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Από αυτή τη δολοφονική επίθεση είχαμε το νεκρό συνάδελφό μας, οικοδόμο, γραμματέα του παραρτήματος Οικοδόμων Βύρωνα και τραυματίες.

Καταγγέλλουμε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης πουεπιχειρούν να χρεώσουν στο ΠΑΜΕ ευθύνες για τα επεισόδια. Αυτά τα ΜΜΕ είναι τα ίδια που το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να συκοφαντήσουν με όλους τους τρόπους το ΠΑΜΕ και τους αγώνες των εργαζομένων. Να χτυπήσουν την πόρτα και να απευθυνθούν στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και σε εκείνες τις δυνάμεις που θεωρούν αντίπαλο το ΠΑΜΕ και μέσα στις γραμμές τους υποθάλπονται και αναπτύσσονται προβοκατόρικα και εγκληματικά στοιχεία, καθώς και στην κυβέρνηση που επί χρόνια υποθάλπει αυτά τα στοιχεία.

Ο αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν ξεμπερδεύει κανείς με αυτή την πολιτική με ένα ντου ή με την καταψήφιση ενός άρθρου του πολυνομοσχέδιου.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, αύριο να ενημερώσουν τους εργαζόμενους γι? αυτή την δολοφονική επίθεση για να καταλάβουν οι εργαζόμενοι ότι εκτός από την εργοδοσία έχουν εχθρούς και όλες αυτές τις παραπάνω δυνάμεις.

Δε διάβασα όλες τις απόψεις - σχόλια, που γράφτηκαν εδώ μέσα. Θεωρώ, ωστόσο, ότι είναι τελείως βλακώδες γενικά να εναντιωνόμαστε προς τη μία πλευρά και να απαλλάσουμε των ευθυνών της την άλλη. Δεν έδωσα το παρόν σήμερα στη συγκέντρωση, για αυτόν τον λόγο δε θα πάρω θέση στην κόντρα σας, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πώς στον διάολο γίνεται να τα βάζετε οι μεν εξ ολοκλήρου με τους παμίτες και οι παμίτες με τη σειρά τους να βρίζουν τους αντιεξουσιαστές, αριστερούς, αναρχικούς και λοιπούς “εξοργισμένους πολίτες”. Δεν φτάνει, δηλαδή, που ένας άνθρωπος πέθανε εξ αιτίας της απερισκεψίας και της ανευθυνότητας κάποιων ηλιθίων, που με τη συμπεριφορά τους “καταστρέψαν” τη διαδήλωση και εν τέλει έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα; Εγώ άκουσα από ανθρώπους, που ήταν στη διαδήλωση, ότι μέχρι εκείνην τη στιγμή ο κόσμος ήταν ήρεμος και ότι ξαφνικά ξέσπασαν εντάσεις και συγκρούσεις από το πουθενά, ενώ ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποιός ξεκίνησε τα επεισόδια. Πάντως, μου ακούγεται παράλογο, οι ταραξίες να ήταν κάποια μειοψηφία των διαδηλωτών, που έδωσαν το παρόν για να εναντιωθούν ειρηνικά και [U]αναίμακτα[/U] κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Εν πάση περιπτώσει, δεν ξέρω ποιός κρυβόταν πίσω από τις κουκούλες και τις μάσκες, αν και στο μυαλό μου θεωρώ ότι μπορεί να ήταν από αντιεξουσιαστές ή “εξοργισμένα παιδάκια” που το παίζουν επαναστάτες μέχρι και ασφαλίτες και μπάτσοι - αυτό το δεύτερο προσωπικά μου ακούγεται πιο “πιθανό σενάριο” - αλλά δε με νοιάζει κιόλας και δε νομίζω ότι μετά απ’όλα όσα επακολούθησαν να νοιάζει και κανέναν. Το αποτέλεσμα μετράει. Αυτό που θέλω να πω μ’ αυτό είναι ότι είναι ανόητο και “παιδιάστικο” να αναζητάτε ευθύνες και οι μεν και οι δε. Ορίστε, λοιπόν, που οδήγεισαι για άλλη μία φορά η κόντρα σας. Ο απολογισμός: ένας νεκρός διαδηλωτής και καμιά σαρανταριά (:wink: τραυματίες. Θα πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθούμε το κοινό μας συμφέρον και να καταλάβουμε ότι αυτά που μας ενώνουν τελικά είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Τέλος, εξίσου φασιστικό - με την ίδια λογική - είναι όταν μία μικρή μερίδα ανθρώπων επεμβαίνει και καταστρατηγεί τα συμφέροντα των πολλών - εν προκειμένω, των διαδηλωτών - που δεν τους συνέφερε στην παρούσα φάση να μπουκάρουν μέσα στη Βουλή, που ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, ας μη γελιόμαστε, και να τα κάνουν όλα “γυαλιά καρφιά” !

Ξεχάσατε τους σωματέμπορους

ρε παιδιά, σόρυ κιόλας, εγώ είδα με τα μάτια μου τους δήθεν αναρχικούς να πετούν χειροβομβίδες κρότου λάμψης, αυτό δεν σας βάζει σε σκέψη;;;

και τους crimson glory!

χώρια από όλα αυτά που μας/σας/τους χωρίζουν, έγινε κάτι το οποίο πρέπει να μας/σας/τους ενώσει. έφυγε ένας άνθρωπος. δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. ο εχθρός είναι κοινός. αυτή είναι η πραγματικότητα. κι όσο υπάρχει αυτή η φαγωμάρα δε θα γίνει τίποτα και θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί. αναλογιστείτε όλοι τις διαφωνίες που υπάρχουν κι αν αυτές είναι σημαντικότερες απο τη ζωή που χάθηκε κι από το μέλλον μας που χάνεται καθημερινά.μελοδραματικός ίσως, i know.

μελοδραματικός ίσως, ολόσωστος σίγουρα

Ακριβώς αυτό Έλρικ, μέσα σε λίγες σειρές με κάλυψες απόλυτα… Όταν τους ακούω να τσακώνονται ακόμα και τώρα θέλω να τους αρχίσω στα μπινελίκια. Για μία φορά, ας κοιτάξουμε τα γεγονότα και τις συνέπειες απαλλαγμένοι από ιδεολογίες, πολιτικές θέσεις “πιστέυω” και λοιπά…