Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

έχουν αιτίες

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Δεν ντρεπεστε, ρε;

Ολα τα ιατρικα ανακοινωθεντα λενε για ανακοπη καρδιας (που ισως να μην εχει καν σχεση με τα δακρυγονα) και 'σεις επιμενετε οτι δολοφονηθηκε;

Βγειτε και διαψευστε τα, ρε. Πειτε τη δικη σας εκδοχη. Οτι χτυπηθηκε απο πετρα. Η απο κροτου- λαμψης η ο,τι αλλη μπουρδα θα ακουσουμε αποψε.

Αλλα δεν το κανετε. Κρυβεστε πισω απο ενα ομιχλωδες ‘‘δολοφονηθηκε’’.

Ντροπη, ρε, δεν υπαρχει ουτε ενας στο σιναφι σας που να σας ειπε να ειστε πιο σεμνοι;

εγω θα κανω το τελευταιο ποστ μου (το υποσχομαι) και θα προσπαθησω να ειναι νηφαλιο και χωρις χαρακτηρισμους. οποιος θελει απανταει αλλα δεν προκειται ν απαντησω

διαβασαμε λοιπον σημερα οτι εμποδισε το παμε το λαο να μπει μεσα στη Βουλη.
Ειλικρινα πιστευει κανεις οτι αν ο λαος και συγκεκριμενα οι 70 χιλιαδες που ηταν σημερα ηθελαν να μπουν μεσα στη Βουλη θα τους σταματουσε η περιφρουρηση του ΠΑΜΕ;; χθες που δεν ειχε κανει αλυσιδα το ΠΑΜΕ και που εφτασε ο κοσμος σε μια φαση μεχρι τον αγνωστο στρατιωτη γιατι δεν προσπαθησε να μπει μεσα στη Βουλη;;

διαβασαμε οτι το ΠΑΜΕ πηγε να καπελωσει τη συγκεντρωση. εγω ρωταω τι σας φαινεται πιο λογικο
να καπελωθει μια συγκεντρωση απο το ΚΚΕ που καλως κακως εκπροσωπει 500 χιλιαδες κοσμο απο πισω ή να καπελωθει και εν τελει να διαλυθει αυτη η συγκεντρωση απο 200 ατομα που εκπροσωπουν τι ακριβως;; την αναρχια;; την ελας;; τα ΒΠ;;

τελικα ποιος ακριβως ειναι εναντια στους εργαζομενους;; αυτος που σε ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μεγαλη συγκεντρωση και πορεια δινει την αφορμη της διαλυσης της με βιαιη καταστολη απο τα ΜΑΤ ή αυτος που εκπροσωπει χιλιαδες εργαζομενους σε ολη τη χωρα

και πως ειναι δυνατον καποιος που θελει να λεει οτι εκπροσωπει το λαο να ξεκιναει δολοφονικη επιθεση εναντιον του με πετρες και μολοτοφ

το χειρότερο είναι ότι είναι τέτοια ή φύση του μπουρδέλου σας που και να θες να εκτιμήσεις κάποιον ειναι αδύνατο.

Όταν θα νικηθεί ο εσωτερικός εχθρός (γιατί πλέον προσωπικά μιλάω για εχθρό) τότε και μονο οποιαδηποτε ανατροπη του συστηματος θα έχει στοιχειωδή βάση. Μεχρι τότε ειμαστε καταδικασμενοι να κολυμπαμε σε σκατα.

Ρε συ λεπερ, κάνε μια καλή και βάλε λινκ, γιατί εγώ όσα άκουσα κάτω και κανα 2 δημοσιεύσεις που είδα όσο πρόλαβα να κοιτάξω μέχρι τώρα, σχετίζουν άμεσα το θάνατο με δακρυγόνο που έσκασε μπροστά του. Συγκεκριμένα τη μία ανακοίνωση την έκανε καρδιολόγος που τον εξέτασε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μηχανή του ΕΚΑΒ [B]εκκλήθη στην Αίγλη του Ζαππείου[/B], όπου υπήρχε πολίτης με συμπτώματα αδιαθεσίας. Μετά την επί τόπου εξέτασή του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν.Α. “Ευαγγελισμός”. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο 53χρονος πολίτης ήταν απνοϊκός, χωρίς σφυγμούς, με μυδρίαση και δεν έφερε κανένα τραύμα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του για 50 λεπτά από τους γιατρούς του νοσοκομείου, κατέληξε.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=102110&catid=3

Το link το ειχα βαλει παραπανω, ειναι το επισημο ιατρικο δελτιο, αυτο που quote- αρε και ο RedRum παραπανω. Δεν αναφερει τιποτε για χημικα/δακρυγονα. Γι’ αυτο και λεω να μη λεμε ετσι ευκολα τα ‘‘δολοφονια του κρατους’’.

Σε καθε περιπτωση, βεβαια, η ανακοινωνση του ΠΑ.ΜΕ. παραμενει συκοφαντικη και εμετικη.

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA o καρδιολόγος Ηλίας Σιώρας, που περιέθαλψε τον άτυχο 53χρονο, εξέφρασε την εκτίμηση του ότι ο διαδηλωτής υπέστη ανακοπή εξαιτίας των δακρυγόνων που εισέπνευσε.

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=28002260

εξελίσσεται το μεγκα

Τωρα αρχιζουμε και μιλαμε σωστα. :wink:

Διοτι τον ‘‘φανερο’’ εχθρο, τον ξερουμε. Τον βλεπουμε μπροστα μας, ξερουμε τις τακτικες και τη δυναμη του, και οργανωνομαστε αναλογως.

Τα καταστροφικα και τελειωτικα χτυπηματα ομως, στο καθε κοινωνικο κινημα που αναπτυσσεται, ειναι αυτα που γινονται υπουλα, εκ των εσω, λειτουργωντας ως ξαφνικο και απροβλεπτο σαμποταζ.

Οταν λοιπον καταλαβει μεχρι και ο τελευταιος ανθρωπος του ευρυτερου αριστερου, αναρχικου, μα πανω απ’ολα αγωνιστικου χωρου, οτι το ΚΚΕ ειναι [U]πολιτικος αντιπαλος[/U] και οχι απλα καποιοι που επιλεγουν τον δικο τους δρομο δρασης για να φτασουν στο επιθυμητο αποτελεσμα, τοτε και μονο τοτε θα μπορεσει να υπαρξει ρεαλιστικη προοπτικη συγκρουσης και ανατροπης.

Αλλιως παντα απο αλλου θα περιμενουμε το χτυπημα και απο αλλου θα ερχεται, πιανοντας μας απροετοιμαστους.
Και δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα που το συγκεκριμενο κομμα λειτουργει ετσι.

αστο φιλε…οι ελληνες κομμουνιστες θα μπορουσαν να γραψουν ξανα ιστορια σημερα σαν μπροσταρηδες ριχνοντας την κυβερνηση που πηρε τα ποιο αντιλαικα μετρα που εγιναν ποτε…εγω τουλαχιστον αυτο θα περιμενα…

αντι για αυτο ομως προτιμησαν να περιφρουρησουν την βουλη ακολουθωντας τις οδηγιες της ηγεσιας του ΚΚΕ…τι ξεφτιλα…για να μπορεσει να ψηφισει η αλεκα και για να δειξουν οτι εχουν τα κουμαντα στις κινητοποιησεις στο μελλον…

βεβαια δεν περιμενω κατι καλυτερο απο ενα κομμα που εχει αποκυρηξει τον μεγαλυτερο ηρωα του επειδη πηγε κοντρα σε μια αποφαση της ηγεσιας του που ιστορικα αποδειχτηκε λαθος…

Καπου αλλου διαβασα οτι επασχε απο κολπικη μαρμαρυγη.Αμα οντως ισχυει,η κολπικη μαρμαρυγη γενικα προκαλει ταχυκαρδιες ή βραδυκαρδιες,ακομα και σε ακυρες στιγμες,αλλα ειδικα σε περιπτωσεις ακραιου αγχους και εντασης μπορει να οδηγησει σε ανακοπη,το ξερω γιατι κοντινο συγγενικο μου προσωπο πασχει απο αυτην.

Αμα αρχισουμε να τσακωνομαστε και μεταξυ μας το χασαμε.

Δεν θα μιλήσω για τον νεκρό.

Έχω να πω τούτο:

Μας τρολάρει η “Ευρωπαική” κυβέρνηση μας από όλες τις μπάντες, δεξιά αριστερά και κέντρο, με τους γνωστούς-γνωστούς της πράκτορες και εμείς(σεις) τσιμπάτε!

Και πότε το κάνει αυτό; Όταν είναι απελπισμένη… διαιρεί και βασιλεύει.

Και τσιμπάμε. [B]Every fucking time[/B]

@ Altered Course

Το διαβασα αυτο, απλα μεχρι στιγμης πιστευω οτι ο,τι πιο εγκυρο ειναι το επισημο ιατρικο ανακοινωθεν.

@ Silent Winter

Sorry, αλλα εχω διαβασει διαφορα posts σου για διαφορα θεματα και με κουραζει καπως αυτο το ‘‘ντεμι’’ στυλακι, ουδετερο και τιγκα στις κωλοτουμπες και συναισθηματισμους. Μην το παρεις σαν προσβολη, απλα δεν μπορω να παρακολουθησω το λογο σου.

Ο καλύτερος διαδηλωτής είναι αυτός που πετάει πρώτος πέτρες και μάρμαρα στον άλλο διαδηλωτή.

http://www.youtube.com/watch?v=Td1nOjqm3L4&feature=player_embedded#!

Η μάλλον … ελίσσεται* :slight_smile:

Το video δειχνει το πως ξεκινησε η ολη φαση. Δηλαδη το ΠΑ.ΜΕ. να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ διαδηλωτες να προχωρησουν.

Το οτι θα το εβλεπα σαν επιχειρημα των ‘‘αλλων’’, ε, δεν το περιμενα!

Τελικα εχετε ταλεντο, ρε πουστη μου.

Είχε βουλή και στα γιάννενα σήμερα?