Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Στο παραπανω βιντεο παντως διακρινονται απεναντι απο το Π.Α.ΜΕ. ατομα χωρις κρανη/κουκουλες κτλ… Δεν εχουμε να κανουμε δλδ με ξυλο μεταξυ Π.Α.ΜΕ. και “προβοκατορων που δεν ξερουμε την ταυτοτητα τους”, γιατι αυτη η γραμμη παει να περαστει μεχρι στιγμης απο τα Μ.Μ.Ε.

Εντάξει σιγά δεν προσβλήθηκα. Απλά από τη στιγμή, που δεν έχω πάρει μέρος, προτιμώ να κρατώ μία ουδέτερη στάση, όπως λες. Και δεν έχω και τη διάθεση να τα βάλω με κανέναν.

Θεσσαλονικη, αλλα μην ξεπεφτεις, please. Τετοιες μαλακιες τις περιμενα απο αλλους, οχι απο σενα. Σοβαρα αυτο, χωρις ιχνος ειρωνιας. Αν θες, δηλαδη, να σε παιρνουν κι εσενα στα σοβαρα.

Μα εκει που τελειωνει η λογικη…αρχιζει το ΚΚΕ.
Τι ψαχνεις να βρεις τωρα, τοσα χρονια τα ιδια πραγματα.

Οταν τα ελεγα εγω πριν καιρο στο θρεντ ‘‘μεταπολεμικη ελλαδα’’, ειχαν πεσει πανω μου τα σταλινια προσπαθωντας να με βγαλουν ημιμαθη, θολωμενο απο αντικομμουνιστικο μενος (ετσι οπως φαντασιωνονται αυτοι τον ‘‘κομμουνισμο τους’’ βεβαια) και παραπλανημενο απο αστικη προπαγανδα.
Σημερα λοιπον επιβεβαιωνομαι για ακομη μια φορα. Και ευτυχως απο πολλους μαρτυρες των γεγονοτων.

Παντως τώρα βλέπω άνθρωπο του παμε να λέει οτι άνθρωπος με κράνος που τους πέταξε δακρυγόνο, οταν τον έπιασαν και τον ξυλοφόρτωσαν, πάνω του ειχε ταυτότητα ασφαλίτη…
ένας απο τους άγνωστους

To βλεπω κι εγω αυτο.Δεν μου φαινεται καθολου απιθανο.
Ακουμε ομως τοσα πολλα στην τηλεοραση και στο ιντερνετ που δεν ξερουμε τι να πιστευουμε.

Αυτο το βιντεο τα λεει ολα :

:!: http://www.youtube.com/watch?v=Td1nOjqm3L4

[B]Leper Jesus[/B]
Το video δειχνει το πως ξεκινησε η ολη φαση. Δηλαδη το ΠΑ.ΜΕ. να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ διαδηλωτες να προχωρησουν.

[B]
’’ ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ‘’ [/B]

αυτός στο 1:12, φοβερός

αυτός που κλωτσάει και την κάνει μετά?

το αλληλοφαγωμα που χει πεσει μεσα σε λιγες σελιδες αυτου του φορουμ ειναι αναπαρασταση της κοινωνιας μας και πιστευω προσωπικα οτι δε διαφερει απο οποιαδηποτε γεγονοτα διαδραματιστηκαν σημερα.την ιδια νοοτροπια φερουμε,νοοτροπια η οποια μας εχει φερει σε αυτη τη κατασταση…ποιος μου λεει οτι εσεις που σημερα στα 25-30 σας δεξερωποσοειστε δεν θα στε ΕΣΕΙΣ αυτοι που αυριο μεθαυριο θα ηγειστε της αριστερας,των κομματων γενικοτερα,των συνδικαλισμων και θα τρωγεστε μεταξυ σας?και δε θα μαι εγω αυτος που σε ενα φορουμ θα “παλευω” για ριζικες αλλαγες υποστηριζοντας σας? ναι ξερω μπορει να μαι κατω των 18.να μην εχω δικαιωμα να μιλαω.ειμαι παιδι ακομα.τοσος δα καλέ…μπορω να καταλαβω ομως ποτε κατι ειναι υγιες και ποτε οχι.και αυτη η νοοτροπια στα ματια μου μοιαζει ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ…ετσι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…και αυτο με πληγωνει,με θυμωνει,με σκοτωνει.το ξερω εισαι μονη…αλλιως φανταζομουνα το μελλον μου.

Εσύ καλά το πας, συνέχισε.

Ρώτησα χωρίς καμιά διάθεση ειρωνίας. Και πραγματικά ας μου απαντήσει κάποιος, αφού γίνανε και στα Γιάννενα, γίνανε και στη Σαλονίκη, εκεί ποια ήταν η δικαιολογία, ότι το ΠΑΜΕ εμπόδισε το δρόμο?

Ντροπη σας, οχι γιατι θεωρω οτι το ΚΚΕ ειναι καποιο “επαναστατικο κομμα”, αλλα γιατι θεωρω οτι καποιος κοσμος της βασης θα ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Ντροπη σας λοιπον που το μονο που προσπαθειτε να κανετε ειναι να τσιμπησετε ψηφαλακια απο μικροαστους.

Κριμα για τον 53χρονο. Κριμα και οτι ασχολουμαστε με το σκατοκομμα σας αυτη την στιγμη. Καλυτεροι και απο μπατσοι ειστε…

το ίδιο ακριβώς ένιωθα όταν έφευγα από το σύνταγμα

H ιστορια επαναλαμβανεται, ως φαρσα. 2η Βαρκιζα, δευτερο συμβολαιο με την “δημοκρατια”. Επιτελους το ΚΚΕ επιτελει τον ιστορικο του ρολο.

Επι 3-4 σελιδες σου ξεβρακωνουν αδιακριτως το κομμα (δικαια/αδικα δεν εχει σημασια) και στεκεσαι στο δικο μου ποστ - απλη παρατηρηση, οπου βρισκεις ΕΝΑΝ καλυμμενο σε ολοκληρη τη φωτο, ενω παραδιπλα ειναι ΟΛΟΙ φατσα-φορα με τους δικους σου

Παραδινομαι…

Μαλλον εννοει οτι αυτοι που της την λεγαν καθ’ολη τη διαρκεια ηταν ανθρωποι ακουκουλωτοι που πραγματικα προσπαθουσαν να καταλαβουν γιατι το κομμα του λαου γαμηθηκε τοσο σημερα ενω αυτοι που τους την πεσαν στον τελος κουκουλωμενοι.

Γελαω με ανακοινωση ΣΥΡΙΖΑ που ακομα ψαχνει τον συμμαχο…

edit: α, οκ, είναι κι από το 2008, άκυρο.

ντροπη. ξεφτιλα. αηδια. αισχος. φτου σας. καληνύχτα.