Εμετός, κοίτα ποιοι κυβερνάνε πλέον. Κοίτα ρε πούστη ποιους μπάσανε στην κυβέρνηση.
Αυτοί που τους ψήφισαν είναι άξιοι της μοίρας τους… αλλα εμάς τους υπολοίπους, γιατί μας τυραννάν ρε πούστη μου και τους βάζουν να συγκυβερνούν; :?
http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/Politiki/den-paei-polytexneio-h-ypoyrgos-paideias.1497522.html
Κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο:p
Θα είδε φαίνεται τι έπαθαν οι ΠΑΣΠίτες όταν προσπάθησαν να μπουν στο Πολυτεχνείο και αποφάσισε:D
Ερε και τι θα της έκαναν οι “εκτός δημοκρατικών ορίων δυναμικές μειοψηφίες”:roll:
Θα γύριζε έκτακτο dvd ο Σειρηνάκης:“Η Άννα στο Πολυτεχνείο”
εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι κανέναν παπαδήμο ή μπουμπούκο να αποφασίζει για μένα και για τις επόμενες γενιές. τι να πω, αν τους θεωρείτε καλύτερους σας ή (κυρίως )αρμοδιότερους από εσάς πάω πάσο…
Η διαμαντοπούλου μιλά για χούντα και για πολυτεχνείο. αν υπήρχε θεός θα της είχε ρίξει κεραυνό.
φυσικά και όχι για αυτό και θα υπάρξουν αντιδράσεις απο παντού
Αλλα δεν παύουν να έχουν αυτοί τα ηνία τώρα και να κάνουν ότι γουστάρουν στην κοινωνία μόνο και μόνο γιατί έχουν μια γαμημένη πλειοψηφία πιθήκων μέσα στη βουλή.
Και να έλεγα πως αυτή η κυβέρνηση έχει εκλεγεί και ποτέ…
καλα εσύ μισείς τον θεό σε έχω καταλάβει Πιστεύω ότι είναι κρίσιμο να καταλάβουμε ότι το να εναποθέτουμε τις τύχες μας σε μεσάζοντες δεν είναι και ό,τι πιο έξυπνο μπορούμε να κάνουμε. λες και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε μόνοι μας για το πως θέλουμε να ζήσουμε και θέλουμε νταβατζήδες και τσατσάδες πάνω από το κεφάλι μας. λες και έχουμε ανάγκη τον κάθε ανατολάκη/παπανδρέου/μάνο(κλπ κλπ) για να μας εξηγούν πως πρέπει να ζούμε…έλεος δλδ.
Η κοινοβουλευτική χουντίτσα πάντως είναι μαγευτική γιατί ξεμπροστιάζει πολλούς.π.χ. άντε τώρα να μιλήσουν οι πασόκοι για δεξιά. άντε τώρα οι νεοδημοκράτες να πουν ότι όντως δεν ήθελαν το μνημόνιο. άντε τώρα να πείσουν κάτι μανδραβέλληδες για την δημοκρατικότητα τους , την ώρα που σφυράνε αδιάφορα στην θέα των νοσταλγων της χούντας. Και βγαίνει και η αννούλα, η οποία συγκυβερνά με τους χουνταίους και εξηγεί ότι δεν θα πάει στο πολυτεχνείο… ε ρε γλέντια…
όχι ρε ούτε καν. Απλά τονίζω πως πλέον η ‘δημοκρατία’ που όλοι υποστήριζαν παγκοσμίως έβγαλε το αληθινό της πρόσωπο πλέον. Δεν χρειαζόμαστε Χούντα και στρατό όταν το κράτος είναι η Χούντα και ο στρατός. Και πλέον το κατάλαβαν και όσοι θέλουν κάποιον να τους το τρίψει στη μούρη γιατί δεν μπορούν να δούν ανάμεσα στις λέξεις. Δεν ξέρω αν με έπιασες. Ίσως φταίει και η κούραση και τα γράφω και περίεργα
γαμώ τους eyehategod γαμώ μια χαρά σε πιάνω
οκ
Οχ μόλις έπιασα το μισείς το θεό. Οκ συνεννοηθήκαμε :p:p
Νομίζω προσδιορίσαμε το πρόβλημα
μένει να τα βρούμε στη λύση. =P
Mέχρι να γίνει αυτό και όσο η κάθε αννούλα μπορεί να καταργεί άσυλα και να κάνει δηλώσεις για σεβασμό και κατάθεση της αλήθειας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, εμείς οι από δω, είναι να προσευχόμαστε για αυθόρμητη μαζική αντίδραση που θα επιφέρει το χάος (έστω προσωρινά). Ενώ παράλληλα θα κορέσουμε (επίσης προσωρινά) τη δίψα μας για εκδίκηση ενάντια στο πολιτικό (καπιταλιστικό) κατεστημένο.
από όλα αυτά που συμβαίνουν φτάνουμε σε ένα λυπητερό συμπέρασμα: οι έλληνες δεν είναι έτοιμοι ακόμα για μια μαζική αντίδραση. πότε,υπό ποιες προυποθέσεις και για ποιο λόγο θα αντιδράσουν μαζικά δε ξέρω. περίμενα ότι αν πέθαινε διαδηλωτής θα γινόταν κάτι. αλλά ούτε αυτό τους ξεσήκωσε.
Πως δεν τους ξεσήκωσε ?? μέτρησες πόσες ανακοινώσεις βγήκαν από αναρχία μέχρι κκε ?
Για την ώρα φοβάται ο γιάννης το θεριό και το θεριό το γιάννη. και όχι μόνο στην ελλάδα. άντε να δούμε…
κι όλοι μαζί φοβούνται τον παπουτσή! που είναι τα ατίθασα νιάτα του 08??περιμένουν να πάρουν το iphone 4s??
Αυτό που λέει ο έλρικ σχετικά με το θάνατο του διαδηλωτή, το πίστευα και γω, όσο μακαβριο και αν ακούγεται.
Το είχα γράψει κιόλας σε σχετικό ποστ με την εκείνη πορεία.
Η ρίζα της μη αντίδρασης οφείλεται ακριβώς σ’ αυτό που κουόταρα πριν κατ’ εμέ. Στην ασυνεννοησία.
Αν θυμηθούμε τα γεγονότα, ο διαδηλωτής ήταν μέλος του ΠΑΜΕ. Οι ΠΑΜΙΤΕΣ κατηγόρησαν κουκουλοφόρους για ρίψη χημικών (sic). Οι αντιεξουσιαστές περίμεναν επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που [I]ν’ αποδεικύει[/I] ότι όντως ο θάνατος προήλθε από τα χημικά.
Οι υπόλοιποι? Θεατές σ’ ένα θέατρο σκιών, σχετικά με το ποιος είναι κουκουλοφόρος, ποιος παρακρατικός, ποιος έριξε το ασφυξιογόνο βρε αδερφέ?
Για κάποιο λόγο που αδυνατώ να καταλάβω, προσδίδεται αίγλη, αξία και κύρος σε όποιον χώρο (προσκείμενο της αριστεράς θα λεγα για να το συγκεκριμενοποιήσω) μετράει ένα επιπλέον θύμα.
Λες και δεν ανήκουν όλοι -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- στη λίστα θυμάτων του παρόντος συστήματος.
elric83 νομίζω πως ο κόσμος που βγήκε στους δρόμους το 08 είναι και το 11 στους δρόμους. το πρόβλημα μάλλον είναι πως οι υπόλοιποι είτε ακόμα το σκέφτονται είτε δεν έχουν πάρει γραμμή τι συμβαίνει καν .Φυσικά κάποιοι έχουν αποφασίσει να μην κάνουν τίποτα. εκτός αυτού το θέμα δεν είναι απλά να γίνει τζέρτζελος ( που τον προτιμώ από το τίποτα…) αλλά να αλλάξουμε και κάτι στις ζωές μας.
ώρες ώρες νομίζω ότι ο κόσμος δε θέλει να αλλάξει τίποτα. απλά θέλει να τρώει όλο και μεγαλύτερα/περισσότερα πακέτα για να βαυκαλίζεται και να κλέγεται. θυμάμαι κάτι τέτοιες αντιδράσεις μου όταν ήμουν πιτσιρικάς. που ο πατέρας μου δε θα με άφηνε να πάω κάπου κι εγώ είχα ετοιμάσει το ύφος μου γιαυτό (αδικημένος,αντιδραστικός κτλ )κι όταν εντέλει με άφηνε ξενέρωνα επειδή δεν ένιωθα θύμα και δε μπορούσα να του την πω. δε ξέρω αν τον πιάνετε τον συσχετισμό και αν εκφράζομαι καλά, αλλά κάτι τέτοιο μου φαίνεται συμβαίνει γενικά.
εγώ αυτό που λες elric το σκέφτομαι πολύ τον τελευταίο καιρό ( αν έχω πιάσει το ποηντ σου). όλοι κινούμαστε μέσα στα κουτάκια που έχει φτιάξει για εμάς το παρών σύστημα. ο καθένας στον μικρόκοσμο του και στις εμμονές του. ελπίζω ότι θα ξεκολλήσει το μυαλό μας και θα επιλέξουμε κάτι αλλο. αλλιώς τον ήπιαμε.
καλά τον έχουμε πιει ήδη τι μένει δηλαδή να κάνουν για να πούμε ότι θα τον πιούμε??? απλά αποδείχτηκαν πολύ έξυπνοι οι κύριοι. δεν μας “σκλάβωσαν” με το ζόρι αλλά με ανέσεις.
Η “εξέγερση” θα γίνει όταν το θέλουν ΑΥΤΟΙ…και ΕΜΕΙΣ θα το παίζουμε για μια άκόμα φορά ήρωες!!!
Στα λόγια και εγώ μπορώ να δηλώσω πως ευαγγελίζομαι ό,τι θέλεις, τζάμπα είναι!
Θα του τραβήξει κανείς το αυτί;
- To μονοτονικό είναι η επίσημη γραφή της Ελληνικής γλώσσας από το 1982, δεν μπορεί αυτό να αλλάζει με βάση τα γούστα του κάθε υφυπουργού για το υπουργειο του ώστε να ακούγεται το όνομα του στα κανάλια
- Πόσο κόστισαν οι νέες ταμπέλες που δεν ήταν απαραίτητες; Aπό την τσέπη του τις πλήρωσε ο μπουμπούκος ή με δημόσιο χρήμα τη στιγμή που συζητάμε αν τον άλλο μήνα θα πληρωθούν συντάξεις;
Καλά μην τρελλαθούμε, Παπαδήμος και Μπουμπούκος δεν είναι το ίδιο…
Και είτε το θέλεις είτε όχι ο Παπαδήμος είναι αρμοδιότερος σε οικονομικά θέματα όχι μόνο από τον μέσο πολίτη αλλά και από πολλούς, ίσως τους περισσότερους οικονομολόγους λόγω προϋπηρεσίας! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!