Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Karvou διάβασα και εγώ τώρα πως οι πυρήνες ανέλαβαν 3 επιθέσεις τελευταία αλλά δεν μπορώ να βρω προκήρυξη ή κάτι τέτοιο. το indymedia είναι πάνω αλλά δεν γράφει τπτ σχετικό.

ελα ρε Καρβ.
Σχημα λογου (σχεδον)
Αν ηταν δηλαδη πεταμενη η τσαντα σε μια απο τις πολλες γωνιες του κτιριου…τι θα γινοταν?
Σκοταδια παιζουν, κοσμος δεν παιζει σε αυτα τα σημεια…Σχετικα λογικο σαν σχεδιο,ΑΝ θελεις να κανεις κατι τετοιο.
Με τον καδο, ειλικρινα δεν το πιανω.Οποιος και να ηταν, βγαζει σε κανενα απο εδω νοημα?
Σκοπευαν δηλαδη να καλουσαν εγκαιρως για να τη προλαβουν οι πυροτεχνουργοι αλλα τα γαμησε ολα με την αναμιξη του το πιτσιρικι?

Για τα περισσοτερα,Ναι.
Απλα δεν ξερω αν τα γραφεια ειναι πραγματι στο ισογειο.

Ασχέτως αν η ενέργεια είναι τρομοκρατική ή όχι, όλες οι προηγούμενες δε θα μπορούσαν να είχαν ανάλογη εξέλιξη αν κάτι πηγαινε στραβά? Όταν βάζεις βόμβες ξέρεις ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Τηρουμένων των αναλογιών, είναι μία χυδαία λογική, ανάλογη των “παράπλευρων απωλειών” Μπους κ σία.
Παντως το να κανεις διαπιστώσεις για το ποιος εβαλε τη βόμβα, νομίζω πως, ναι μεν είναι νωρίς, αλλά ποτέ δε θα είναι κ η ώρα του. Κανείς δε θα αναλάβει την ευθύνη και ίσως ποτέ δε θα μαθευτεί. Οπότε με βάση τη λογική μπορείς να πας…
Η “Κίνηση απελάστε το ρατσισμο” και ο “συριζα” καλούν σε συγκέντρωση το απογευμα στο σημειο…#-o

το “απελαστε” ξεσηκωθηκε λογω της εθνικοτητας του θυματος?

#-o

Επειδή είναι το σωστό να μεταφέρω και το γιατί…

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Πατήσια, στο σημείο που σκοτώθηκε ο 15χρονος Αφγανός πρόσφυγας μετά από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί σε βαλίτσα παραπλεύρως κάδου σκουπιδιών, οργανώνει σήμερα στις 18:30 η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» και ο Σύριζα του 5ου Διαμερίσματος. «Ο κόσμος που ψάχνει στα σκουπίδια είναι εκτεθειμένος σε κάθε είδους κίνδυνο», επισημαίνει ο Θανάσης Κούρκουλας από την Κίνηση, επιρρίπτοντας ουσιαστικά ευθύνες στην Πολιτεία που με τις πολιτικές που ακολουθεί βάζει στο περιθώριο τους μετανάστες και πρόσφυγες. Ταυτόχρονα, κρίνει ως υποκριτική την στάση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που κάνει λόγο για τρομοκρατία, επιχειρώντας να εξισώσει τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, με εκείνες που στρέφονται εναντίον των μεταναστών.
απο τι-βι-εξ-ες.

Ω μα γκαντ.

Συμφωνω οσο δε παει

Νομίζω ζούμε σουρεαλιστικές στιγμές.

Το κοριτσάκι μάλλον μένει τυφλό. :cry:

Επειδή έγιναν πολλά ποστς, θ’αναφερθώ σε λίγα πράγματα ωστε να μην μείνουν αναπάντητα από την μεριά μου. Όπως παρατηρήσατε δεν ήμουν ως συνήθως έντονος στα ποστς κι αυτό γιατί διατηρώ επιφυλάξεις, προφανώς και δεν ξέρουμε ακόμα κανένας μας τι συμβαίνει. Έβαλα δύο συγκεκριμένα πράγματα κάτω, έδειξα ένα συμπέρασμα που μπορεί να βγει και αν προσθέσετε και την ελπίδα που έχω στο οτι επαναστατικοί αγώνες και τα λοιπά δεν είναι τόσο καθυστερημένοι για να κάνουν κάτι τέτοιο, έχετε ό,τι είπα.

Επίσης να συμπληρώσω πως μου προκαλεί αηδία η δήθεν συμπόνια των ΜΜΕ και της κυβέρνησης προς τους λαθρομετανάστες (όπως συνηθίζουν να τους λένε) που τώρα έγιναν ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και δείχνουν όλοι το ανθρώπινο πρόσωπο τους.

Nτάξει τα ΜΜΕ, όπως είναι τι σήμερον ημέρα, πρέπει απλά να καταστραφούν…

Δεν ξέρω καν ποιός βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια…Το λιγότερο που’ χω να πω είναι πως το συμβάν αυτό είναι θλιβερό…Πραγματικά αυτές τις μέρες έχω πολύ καλή διαθεση, περνώ καλά και τα λοιπά, όμως σήμερα καταστράφηκαν όλα αυτά…Δηλαδή διαβάζω διάσπαρτα πράγματα για το συμβάν και πραγματικά έχω πέσει σε κατάθλιψη…

Μην άρχιζουμε όμως να κατηγορούμε τον έναν και τον άλλον, χωρίς απόδειξεις γιατί και αυτό το είδα κι εδώ κι έξω…ΌΠΟΙΟΣ όμως και να το’ κανε, με τον τρόπο που το’ κανε, έχει σκατά στην κεφάλα του

Kριμα για το παληκαρι.
Ας ελπισουμε να γινει καλα η αδερφη του τουλαχιστον και να μην
μεινει τυφλη.

Ντάξει το σκηνικό είναι σαν από ταινία…τραγικό όσο δεν πάει. Δλδ πόσο γκαντεμιά πια…
Και νομίζω πως ο worst enemy τα είπε ωραία.Όποιος και να το κανε έχει σκατά στην κεφάλα του…

Aνακοίνωση από τους “Πυρήνες”: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1148858

Πολύ σοβαρή, και όπως αρμόζει στην κατάσταση αυτή, ανακοίνωση…

Κρατάω αυτήν την παράγραφο τους:

“Στο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ που ο συγκεκριμένος εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε από Επαναστατική Οργάνωση τότε η επαναστατική αξιοπρέπεια επιβάλει την δημόσια ανάληψη ευθύνης με την αντίστοιχη αυτοκριτική που θα ξεκαθαρίζει το τοπίο γιατί διαφορετικά η πολιτική ανωνυμία σαμποτάρει την επαναστατική κατεύθυνση και ?χρεώνει? μια ολόκληρη στρατηγική του αντάρτικου πόλης.”

Μπράβο τους γι’ αυτήν την παράγραφο

Αντε να βλεπω κωλοτουμπες τωρα.

Η ανακοινωση παντως δεν αφηνει περιθωρια αμφισβητησης.

την βόμβα στο σπίτι του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας την βάλανε οι πυρήνες?δεν δείχνει αυτό ότι είναι ρατσιστές η είχαν άλλα κίνητρα?

αυτοι τη βαλανε και το ειπανε.
στην αναληψη ευθυνης το εξηγησανε κιολας.
πανω-κατω τον κραξανε γιατι “εδωσε” συμπατριωτες του σε μπατσους και ειναι μια χαρα βολεμενος σε αντιθεση με αλλους μεταναστες. ψαξε την αναληψη ευθυνης