α οκ.θα το ψάξω αύριο γιατί τώρα τσούζουν τα μάτια μου:p
Οι πυρηνες την εβαλαν
Για όλους τους παραπάνω λόγους περνώντας απ' την θεωρία στην πράξη, επιλέξαμε, σε διάστημα 30 ωρών, να κάνουμε ?έξωση? στα γραφεία της παρακρατικής χρυσής αυγής, να χτυπήσουμε τα κολαστήρια της Πέτρου Ράλλη, που καθημερινά χιλιάδες μετανάστες βιώνουν τον εξευτελισμό της κράτησης και των χαρτιών νομιμότητας, καθώς και το σπίτι του αντιπροέδρου του ελληνοπακιστανικού συλλόγου Ανουάρ Ικμπάλ,που έχει μαζέψει όλους τους φιλήσυχους Πακιστανούς και στο παρελθόν είχε ευθυγραμμιστεί με τον τότε υπουργό δημόσιας τάξης καλύπτοντας το θέμα των απαγωγών συμπατριωτών του.
Μα είναι πραγματικοί ήρωες!
Κάρβου κρατιέμαι πραγματικά, γιατί δεν θέλω να συμφωνήσω μαζί σου σε θέμα του podium.
Το έχω ως αρχή, καταλαβαίνεις… :lol:
Να βαλουμε τον Ραμπο να τους καθαρισει οπως καθαρισε τον 15χρονο για να μην του φανε την δοξα.
φσωζδω ΣΔώλαξσ,γισγμσφδη΄γασδφσδφ
Όπως έχει πει και κάποιος πολύ σοφός “το ίντερνετ δεν κάνει τον κόσμο πιο ηλίθιο, απλά φέρνει τους ηλίθιους όλου του κόσμου πιο κοντά σου”. Μία μικρή ανάγνωση στην ανακοίνωση εκτός από γέλια μου προκάλεσε θλίψη για όλους όσους βρίσκουν έστω και κάτι συμπαθητικό σε αυτούς τους ψωνισμένους ψευτοεπαναστάτες, που το παίζουν προστάτες μας και ιδεολόγοι και επικριτές όλων μας και με το νταηλίκι της βόμβας και της βίας προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τα εκατομμύρια κόσμου που διαφωνούν μαζί τους και να το παίξουν ταυτόχρονα οι καλοί πατερούληδες μας.
Μαζί με εμένα συμφωνούν πάααααρα πολλοί (ακόμη και σε αυτό το φόρουμ) και ας μη το γράψουν ποτέ. Εξάλλου πλέον μέχρι κι εγώ βαρέθηκα να παλεύω καθημερινώς με τη χαζομάρα που υπάρχει εκεί έξω.
Νομιζω οτι θα αναγκαστω να ανακαλεσω, διοτι εισαι οντως εξυπνοτερος. Η Καριερα πανω απ’ολα.
Τimeous συμφωνουμε στο οτι η μορφη παλης που εκφραζεται με τοποθετηση βομβων μεσα στην πολη(οπως των πυρηνων και της 17Ν πχ) ειναι επικινδυνη για τον αθωο κοσμο και πρεπει να αποφευγεται?
χωρις να θελω να συνδεσω με το συγκεκριμενο περιστατικο καμια οργανωση
Αν όποιος θεωρεί τέτοιους ψευτοεπαναστάτες μαλάκες ολκής έκανε καριέρα, τότε η Ελλάδα δε θα είχε οικονομικά προβλήματα. Θα ήμασταν όλοι μας καριερίστες.
Ναι ειναι επικινδυνη οπως και παρα πολλα αλλα πραγματα. Στο 2ο δεν απανταω, δεν θελω να μπω σε τετοια συζητηση.
Το προβλημα ειναι οτι εχουμε γεμισει καριεριστες που κοιτανε μονο την κωλαρα τους.
Ας απαντησω και στο αλλο κομματι που εκανες edit:
Αν θεωρεις οτι σε καποιο ποστ μου (τα quotaρισμενα απο πανω) υποστηριζω παρακρατικη βια, κανε με ban (οπως λες οτι εγινε στο παρελθον (damnation)), απλα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Απο την αλλη, εσυ θα φας ban για υποστηριξη της κρατικης βιας? Ε?
Ενώ αυτοί προσέχουν τη δικιά μου κωλάρα και αυτή των γονιών μου να υποθέσω; Αχχχ! Τι καλοί άνθρωποι. Ο Θεός να μου παίρνει μέρες και να τους δίνει χρόνια. Χαίρομαι που το είδες το έντιτ. Εγώ εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Επίσης εγώ μπαν δε τρώω. Είμαι η κρατική βία. Με πληρώνει το κράτους για να διαβρώσω εκ των έσω την επανάσταση. 450? / μήνα για 14 μισθούς (εμένα δε μου έκοψαν το δώρο Πάσχα! :yahoo:)
Oι “Πυρήνες” όπως και κάθε άλλη ομάδα που δρα πολιτικά με αυτόν τον τρόπο την υπάρχουσα χρονική στιγμή μόνο κακό κάνει. Οκ, στις θέσεις τους συμφωνώ αλλά δυστηχώς με τέτοια γλώσσα, σχεδόν μηδενιστική δεν επηρεάζουν τον μέσο πολίτη που τους βλέπει σαν κάτι απόμακρο ενώ οι πράξεις τους πιο πολύ τον φοβήζουν παρά τον αφυπνίζουν. Με λίγα λόγια παραδέχομαι πως δρουν πολιτικά αλλά δυστηχώς δεν δρουν κινηματικά. Για την ακρίβεια δρουν αντικινηματικά και γι΄αυτό τον λόγο θεωρώ από χαζή εως και ύποπτη την δράση τους την δεδομένη χρονική στιγμή. Με την 17Ν δεν συγκρίνονται αφενώς γιατί η 17Ν έκανε την εμφάνισή της σε μια χρονική περίοδο που τα δεδομένα στην κοινωνία ήταν εντελώς διαφορετικά και αφετέρου γιατί ο λόγος της 17Ν ήταν πολύ πιο προσιτός, πολύ πιο λαϊκός.
Κατά τα άλλα, οι “Πυρήνες” μέχρι στιγμής δεν έχουν σκοτώσει κανέναν, “επίσημα” τουλάχιστον οπότε ας επικεντρωθούμε στο χθεσινό περιστατικό…
Επίσης:
"…Από τις μέχρι τώρα έρευνες που διενεργήθηκαν στον τόπο του περιστατικού βρέθηκαν και περισυνελέγησαν θραύσματα από κυλινδρικό ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ διαστάσεων 15 εκ. επί 7,5 εκ. περίπου που έφερε σπείρωμα στο άκρο, περίβλημα από μπαταρία, καθώς και ένα μεταλλικό σπείρωμα από λαμπτήρα… " απο το ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Επίθεσεις με μεταλλικό σωλήνα έγιναν δυο φορές μέσα στο 2009 και οι δυο σε στέκια αντιεξουσιαστών.
Πηγές: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1149023
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1078581&lngDtrID=244
Καλά και η 17Ν μόνο αθώα δεν ήταν και για αυτό μισήθηκε από τον κόσμο. Από ένα σημείο και μετά όλα της τα χτυπήματα γίνονταν τη χειρότερη στιγμή για την Ελλάδα (ή για να είμαι σωστότερος - την καλύτερη στιγμή για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα συγκεκριμένων ανθρώπων) και με πολύ ύποπτους στόχους. Πολιτικές καριέρες χτίστηκαν πάνω στα χτυπήματα της 17Ν και άλλοι έβγαλαν πολλά λεφτά.
Γκουχου γκουχ…
Δεν πιστεύω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που έγραψα. Όλοι ξέρουμε πως τους τελευταίους μήνες έχουν μπεί πολλές βόμβες σε διάφορα σημεία της Αθήνας, μερικές από αυτές και πολύ ισχυρές που θα μπορούσαν ήδη να είχαν προκαλέσει θύματα. Χθες που υπήρξαν θύματα και μάλιστα παιδιά, ξαφνικά η βόμβα έμεινε ορφανή. Αυτοί που έσπευδαν να κομπάσουν μετά από κάθε προηγούμενη έκρηξη τώρα έτρεξαν να αποστασιοιποιηθούν -πάνω από όλα η δημόσια εικόνα!- με μία ανακοίνωση τέτοιας ανόητης παιδικότητας που θα μπορούσε να είναι… ποστ συγκεκριμένων χρηστών στο ρόκινγκ, από αυτούς που έχουν αναλάβει να λειτουργούν εδώ μέσα σαν γραφείο τύπου για τον αναρχικό χώρο… #-o
:lol:
- 300.000.000.000!
Αν και πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να ποστάρουν και να εκφράσουν την αηδία τους και την αντίθεση τους στην τρομοκρατία και όλοι όσοι δεν ποστάρουν συνήθως σε αυτά τα θρεντς. Είχε γίνει κάτι ανάλογο πριν τις εκλογές με το θρεντ για το πόσοι γουστάρουν το ΛΑΟΣ και ο Damnation είχε νιώσει πολύ μόνος μέχρι να καλέσει την εξωφορουμική παρέα του. Ωραία θα ήταν να γινόταν και κάτι ανάλογο ενάντια στους κουραδόμαγκες τρομοκράτες και τους όποιους απολογητές τους.
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίζουμε μερικά πραγματάκια:
1. Έκρηξη στα Πατήσια:
Δεν ξέρουμε ποιος έχει βάλει τη βόμβα και ποιος ήταν ο σκοπός του. Ντάξει έχει πλάκα να το παίζει κανείς “the next best detective from rocking.gr” αλλά αυτό δεν κάνει τη γνώμη του λιγότερο αυθαίρετη από του οποιοδήποτε. ΟΚ, κάποιοι θέλουν να το φορτώσουν στους αλήτες/τρομοκράτες/αναρχικούς για να “αποδείξουν” την επικινδυνότητά τους και κάποιοι άλλοι να κατηγορήσουν τους ακροδεξιούς γιατί το θυμα ήταν μετανάστης. Both versions suck προς το παρόν γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Φυσικά το ότι η ΕΛ.ΑΣ. (που θεωρώ άκρως πιο επικίνδυνη από οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση) επιμενει για Πυρήνες μάλλον μας δείχνει ότι δεν έχει να κάνει με αναρχικούς και απλά προσπαθεί να τους το φορτώσει “τώρα που γυρίζει”.
Αυτό που μου προκαλεί αηδία, είναι ότι ξαφνικά υπάρχει θρήνος για το άτυχο προσφυγόπουλο (τώρα δε λέμε λαθρομετανάστης, τζιζ!) από άτομα των οποίων η τοποθέτηση είναι από το “έξω οι ξένοι” μέχρι το “δε θα γίνεις έλληνας ποτέ, αλβανέ” (υπερβάλλω ηθελημένα). Και ο λόγος είναι ότι νομίζουν πως βρήκαν τον τέλειο τρόπο για να κατηγορήσουν τους ακόμα πιο μισητούς σε αυτούς αναρχικούς. Απλά θλιβερό.
2. Πυρήνες της Φωτιάς:
Ανεξάρτητα από το γεγονός, η ανακοίνωση είναι από γραφική έως αστεία. Πράγμα που δε μου προξενεί και ιδιαίτερη εντύπωση καθότι έχω μια ιδέα για τι άτομα συμμετέχουν σε αυτούς. Μηδέν πολιτική σκέψη και συγκρότηση. Αν κάποιοι από τον αντιεξουσιαστικό χώρο νιώθουν ότι καλύπτονται από τις θέσεις τους τι να πω, κρίμα…
3. Τρομοκρατία (γενικότερα):
Στην ταινία Bloody Sunday o βουλευτής (αν θυμάμαι) που υποστήριξε και διαδήλωσε μαζί με τον κόσμο, δηλώνει μετά την επίθεση της αστυνομίας στο πλήθος ότι “…σήμερα ο IRA έκανε τη μεγαλύτερη στρατολόγηση μελών…”. Όταν η κοινωνία είναι σε αναβρασμό με μέτρα που πλήττουν τους χαμηλόμισθους, με αναίτια αστυνομική τρομοκρατία (βλέπε γεγονότα στο Λάρισα-ΠΑΟΚ), με ανεργία και εξαθλίωση είναι πραγματικά πολύ εύκολο να επιλέξει κάποιος τον δρόμο της τυφλής βίας. Δεν το επικροτώ, μόνο και μόνο επειδή προτιμώ τη στοχευμένη βία που θα είναι αποτέλεσμα της συγκρότησης ενός μαζικού κινήματος. Όσο όμως αυτό δεν συμβαίνει (με την ευθύνη όλων όσων θεωρούμε ότι δεν πάει άλλο) τότε η δημιουργία τέτοιων μικρών ομάδων όπως οι Πυρήνες θα λαμβάνει χώρα.
Το αστείο (ή και όχι) είναι ότι αυτοί που “εξαγριώνονται” με την τρομοκρατία, επιθυμούν επίσης λιγότερο δημόσιο, μεγαλύτερη ανασφάλεια, περισσότερη λιτότητα. Προφανώς πιστεύουν ότι για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και της αναρχίας που θα αναπτυχθεί ως επακόλουθο μπορεί να βγει ο στρατός και τα τανκς στους δρόμους. Δοκιμασμένη συνταγή άλλωστε…
Ήθελα να γράψω διάφορα πράγματα αλλά δεν…όλο τα σβήνω…καταλήγω στο ότι ο καθένας έχει την δικιά του οπτική. Απλά φοβάμαι μην με ανακηρύξετε άρμπαν γκουερίλα του πληκτρολογίου εμένα και όσους απλά μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουροι για το ποιος έβαλε τη βόμβα και τι σκοπό είχε. Τι να πω, κακώς έχω διαβάσει ότι αποδεδειγμένα το παρακράτος και η ακροδεξιά έχουν φυτέψει βόμβες για να αποσταθεροποιήσουν κοινωνικές καταστάσεις. Έπρεπε να βγω να πω από την αρχή, οι πυρήνες το έκαναν να χαρούμε όλοι, να καταδικάσουμε και να τελειώνουμε. χωρίς αναλύσεις, χωρίς σκέψη, χωρίς προβληματισμό. Τπτ. Απλά να καταδικάσω…άσχετα αν δεν ξέρω τι και πως σίγουρα.
:thumbup::thumbup:
Ρε συ Ζούγκλα, ποιος έγραψε εδώ μέσα πως το έκαναν οι Πυρήνες και δε το πήρα χαμπάρι; Εκτός αν μιλάς για τη Τιβί, όπου τότε πάσο μιας και δεν έχω ιδέα τι λέει. Οι περισσότεροι λένε πως αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει στοιχεία για το ποιος το έκανε.
Κατά τα άλλα, μέτρησα 13 βομβιστικές επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις τελευταίες 9 μέρες (δε μετράω την προχθεσινή βόμβα, περισσότερες από το χώρο της ακροαριστεράς, μετά της ακροδεξιάς και τέλος της μαφίας). Αν αυτό σε κάποιον μοιάζει ως κατάσταση που χρειάζεται τη βοήθεια τρίτων για να δυσφημιστεί με τη δολοφονία ενός 15χρονου, I rest my case.