Όλοι ξέρουμε πως τους τελευταίους μήνες έχουν μπεί πολλές βόμβες σε διάφορα σημεία της Αθήνας, μερικές από αυτές και πολύ ισχυρές που θα μπορούσαν ήδη να είχαν προκαλέσει θύματα. Χθες που υπήρξαν θύματα και μάλιστα παιδιά, ξαφνικά η βόμβα έμεινε ορφανή. Αυτοί που έσπευδαν να κομπάσουν μετά από κάθε προηγούμενη έκρηξη τώρα έτρεξαν να αποστασιοιποιηθούν -πάνω από όλα η δημόσια εικόνα!- με μία ανακοίνωση τέτοιας ανόητης παιδικότητας που θα μπορούσε να είναι… ποστ συγκεκριμένων χρηστών στο ρόκινγκ, από αυτούς που έχουν αναλάβει να λειτουργούν εδώ μέσα σαν γραφείο τύπου για τον αναρχικό χώρο…
Δε θα το έλεγα. Διαβάστε το ξανά και βάλτε τελεία στη λέξη ορφανή. Αν κατάλαβα λάθος ας με διορθώσει ο Mule, αλλά αυτό που εγώ βλέπω να τους καταλογίζει δεν είναι η προχθεσινή βόμβα αλλά:
η ανευθυνότητα των προηγούμενων βομβών τους και όλων όσων βάζουν βόμβες το τελευταίο καιρό
η πραγματικά γελοία ανακοίνωση των Πυρήνων που είναι σαν διαφημιστικό του Μιμίκος που ενημερώνει τους καταναλωτές του πως τα κοτόπουλα του δεν είναι από το Βέλγιο
Αλλά και πάλι δε μου αρέσει να υπερασπίζομαι τα κείμενα τρίτων γιατί μπορεί κι εγώ να έχω καταλάβει λάθος.
Αγνοώντας τον karvou που δεν καταλαβαίνει ποιους εννοεί ο Mule (μάλλον λάθος καταλάβε όσοι νομίσαμε ότι εννοεί τους Πυρήνες), θέλω να ρωτήσω: ξέρεις κάτι παραπάνω από ό,τι ξέρουμε οι υπόλοιποι; Αν όχι, τότε λες πράγματα έτσι απλά για να τα λες;
Άσχετα από την προϊστοία και τις προηγούμενες αναλήψεις τους (που εγώ τις θεωρώ γελοίες, αλλά μάλλον για εντελώς άλλους λόγους από αυτούς ενός karvou π.χ.). θες να εξηγήσεις λίγο παραπάνω γιατί βρίσκεις τη χθεσινή ανακοίνωση ‘‘γραφική έως αστεία’’;
Χαχαχαχα! Έεεεεετσι! Εν τω μεταξύ, για κάτι τέτοιους λόγους δεν ποστάρει πλέον στο πόντιουμ το 80% των άνω των 22 χρηστών. Γιατί άλλη όρεξη δεν έχουν να πουν την άποψη τους και να έρθει μετά ένας 19χρονος που έχει δει στη ζωή του 5 ταινίες, διάβασε και τα βιβλία που του είπαν και μετά το παίζει ο μέγας ιεροεξεταστής στις ζωές όλων θεωρώντας πως είναι ανώτερος όλων και έχει το δικαίωμα να τους μειώνει αν δε μπορεί να τους επιβάλλει την άποψη του.
Μία καλή ιδέα είναι να βάλουμε βόμβα στο σπίτι του Mule μπας και τρομάξει και σταματήσει να το παίζει τόσο μάγκας και κουλ με την μεσήλικη ειρωνεία του, αλλά προς το παρόν ας δούμε λίγο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ από το indymedia που πόσταρε ο manson21.
Δεν ξέρω ποιά πράγματα μιλάνε από μόνα τους για κάποιους, αλλά υπάρχουν άλλα που μιλάνε σε άλλους, και την ειρωνεία να την βάλετε εκεί που ξέρετε.
Η γόμωση μεταλλικού σωλήνα είναι μια από τις αυτοσχέδιες βόμβες που εκπαιδεύονται οι ειδικές δυνάμεις και οι μονάδες καταστροφών (ΟΥΚ-ΜΥΚ). Υπάρχουν σχέδια σε εγχειρίδια καταδρομέων και συνίσταται για την εξουδετέρωση αρμάτων μάχης αν τοποθετηθούν στην κάνη του πυροβόλου του άρματος. Πέρα από το ωστικό κύμα που απελευθερώνουν, εμφανίζουν μεγάλη διασπορά θανατηφόρων θραυσμάτων προερχόμενων από το σωλήνα. Η κατασκευή απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις επειδή το εκρηκτικό υλικό συμπιέζεται μέσα στο σωλήνα με χτυπήματα σφυριού, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει έκρηξη τη στιγμή της κατασκευής αν ο κατασκευαστής δεν έχει την ανάλογη εμπειρία. Είναι γνωστό ποιοί έχουν πρόσβαση σε τέτοια τεχνογνωσία και ποιοί επηρρεάζουν επί το πλείστον στρατιωτικούς των ειδικών δυνάμεων.
O Mule αν κατάλαβα καλά είναι σίγουρος ότι το έκαναν οι πυρήνες . Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, ας με διορθώσει. Στην τιβί αρχικά λέγανε ότι έσκασε βόμβα στα χέρια τρομοκράτη και διάφορα άλλα…
Επίσης εγώ δεν νομίζω ότι έχω γράψει πουθενά ότι είμαι υπέρ της ένοπλης δράσης. Ήδη από τις πρώτες κινήσεις των πυρήνων πχ είχα γράψει ότι εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνο. δεν μου αρέσει η ψυχολογία και η διαδικασία στην οποία μπαίνει ο κόσμος.Δεν μπορείς να ξέρεις αν ο άλλος είναι τρου παρμένος και κάνει ακρότητες, αν είναι ακροδεξιός, αν είναι φυτευτός από την ΕΥΠ ή το Μιχαλολιάκο. Επίσης εγώ δεν πιστεύω στις ανθρώπινες παράπλευρες απώλειες…Οπότε νομίζω έγινα απόλυτα σαφής όσον αφορά αυτό τουλάχιστον.
Επίσσης να σημειώσω και κάτι άλλο. Με το που έγινε η έκρηξη και το είδα στην τβ, άρχισα να τσεκάρω ίντερνετ. Το τροκτικό έλεγε στην ουσία πως είναι οι πυρήνες και ανέβαζε μηνύματα αγανακτισμένων πολιτών , το indymedia ήταν κάτω, το site της χρυσής αυγής ανανεωνόταν με καινούργιες πληροφορίες τίγκα γρήγορα. Ο χρυσοχοίδης έσκασε άμεσα και δήλωσε πως θα πατάξει την τρομοκρατία και θα συλληφθούν οι εγκληματίες και η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση. ( στο μεταξύ καμία ευαισθησία όταν ακροδεξιοί επιτίθενται με βόμβες και χειροβομβίδες σε στέκια)
Την επόμενη μέρα δε, Τα Νέα που είναι για το Πασόκ ότι είναι ο Ριζοσπάστης για το ΚΚΕ έγραφε 'Ξύπνησαν μέρες Αξαρλιάν" . Επιπλέον δεν ξέρω αν το χετε παρατηρήσει αλλά τον τελευταίο καιρό πιάνουν ανθρώπους που στην τελική δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν κάνει κάτι ή όχι και τους μπλέκουν με τους πυρήνες. Τέλος τον τελευταίο καιρό πιάνουν παιδιά που κατεβαίνουν σε πορείες και αποδεδειγμένα τους φορτώνουν ψεύτικες κατηγορίες ( ο φοιτητής με την πιτζάμα και ο Μάριος Ζ).
Ε όλα αυτά σε συνδιασμό με το ότι η κατάσταση στη χώρα είναι ένα μίγμα φόβου για πτώχευση και τσαντίλα προς τους πάντες και τα πάντα, είμαι τουλάχιστον σκεπτικός όταν βλέπω ‘τρομοκρατικά’ χτυπήματα.
Εντιτ: σβήνονται που σβήνονται ποστ, ας σβηστεί και το δικό μου που αναφέρεται στα ποστ που σβήστηκαν. Τι αφήνουμε οφσάιντ έτσι τους άλλους? Είσαι και ποδοσφαιρόφιλος καρβου, φάουλ.
Βέβαια στο Μάσκουλο βάζουμε κοκκινόχωμα αντί για θραύσματα και δε το πιτακώνουμε τέρμα για να μη σπάσει ο σωλήνας κι έχουμε θύματα. Γενικά πάντως, μια φορά στα 10 χρόνια, όλο και κάποιος τραυματίζεται. Αλλά νομίζω δεν ενδιαφέρεται κανείς
H οργάνωση «Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο» με προκήρυξη που εστάλη στη zougla.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας την Κυριακή το βράδυ, στα Πατήσια, που προκάλεσε τον θάνατο του 15χρονου Αφγανού.
Από ζούγκλα
Εγώ πάντως που χτες έκανα μια εκτίμηση ότι στόχος μπορούσαν να είναι τα γραφεία της ΕΕΔΕ, οφείλω να παραδεχτώ το λάθος μου. Έστω κι αν ήταν μια αρχική εκτίμηση χωρίς στοιχεία.
Για να δούμε από τους υπόλοιπους που έτρεξαν να “σταυρώσουν” έναν πολιτικό χώρο.
Επειδη οταν ποσταρες, αρχικα νομιζα οτι το ζουγκλα δεν ειχε ποσταρει την ανακοινωση. Θα κανω edit και θα βαλω μονο το λινκ.
Ο Ban γιατι μπαναριστηκε? Για τον λογο που με “προειδοποιησε” ο καρβου, και καλα υποστηριξη παρακρατικης βιας? Σε ποιο ποστ υποστηριξε τετοιο πραγμα? Γελαω με ορισμενους εδω μεσα…
Δε θα μιλήσουμε για παράπλευρη απώλεια αλλά ούτε και θα ζητήσουμε τη συγχώρεση κανενός καθώς είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο πεθαίνουν ακόμη και μικρά παιδιά.
Το σκατόμυαλοι παραείναι κολακευτικό για τους μπάσταρδους. #-o
Η μόνη μου απορία είναι πως στο καλό ξέρανε ότι η βόμβα θα χτύπαγε ξένο? :-k Ή γιατί άργησαν να το ανακοινώσουν τόσο? :-k