Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Nτάξει ισχύει ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί…ΑΛΛΑ…Σε περίπτωση που όντως η οργάνωση αυτή κρύβεται πίσω απ’ αυτή τη δολοφονία, έπειτα και απ’ άυτή την ανακοίνωση…

απλά πρέπει τα μέλη της να σταυρωθούν, μετά να θαφτούν μέχρι το κεφάλι στο χώμα και να λιθοβολιστούν και μετα να σφαγιαστούν και με τα απομεινάρια να ταίσω τα σκυλιά μου…

Κλαυσίγελος.

Σας πείθει αυτό το έκτρωμα ότι όντως αυτοί το κάνανε? Εμένα όχι, όπως δεν με έπεισε και το τηλεφώνημα για ανάληψη από την άλλη την πρωτοεμφανιζόμενη και καλά.

Ξέρει κανείς τίποτα για την ως τώρα δράση του «Επαναστατικού Εθνικοσοσιαλιστικού Μετώπου»??? Εγώ πρώτη φορά το ακούω. Αν όντως είναι οργάνωση με υπόσταση και δράση πάσο, αλλά η άνανδρη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ του “άμα γίνει μαλακία πετώ το μπαλάκι” λέει πως θα εμφανιστούν διάφοροι δήθεν πρωτοεμφανιζόμενοι απίθανοι να “αναλάβουν ευθύνη”…

Νομίζω κάποιος είχε ποστάρει παλιότερα λινκ στο blog τους. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο τόπικ όμως.

Καλά εννοείται αυτό… Γι’ αυτό και πολλοί αναφέραμε πως πρέπει να’ μαστε επιφυλακτικοί

εδιτ: και μένα δεν μου ακούγεται πολύ άγνωστη η οργάνωση…Χωρίς όμως να’ μαι sigur ros

Καλά αυτή η υπόθεση ζέχνει και βρωμάει από την πρώτη στιγμή. Το τηλέφωνο στην Καθημερινή το θεωρώ γελοιότητα. Την ανάληψη ευθύνης από το μέτωπο πάλι ως περιεργίλα μου κάνει. Γρήγορα γραμμένη πρόχειρη ανακοίνωση. Έχει και ορθογραφικά. Όχι πως έχω σε εκτίμηση τους φασίστες αλλά λέμε… Πάντως από ότι διάβασα, νωρίτερα σήμερα βρήκαν λέει ομοιότητες με μηχανισμούς που είχαν χρησιμοποιηθεί εναντίον στεκιών στη θεσσαλονίκη. Ας περιμένουμε…

Το κειμενο βγαζει ματι οτι ειναι fake αλλα τελοσπαντων…πεταξα κι εγω την αποψαρα μου τωρα χωρις καμια αποδειξη, απλα μια εκτιμηση…

Τι να πείς κανείς για τον χάλι που υπάρχει στην Ελλάδα
Βόμβες σκάνε και τα άκρα…έχουν ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ
Προσωπικά φταίμε όλοι μας…εμείς που δίνουμε θάρρος σε άτομα του ακροαριστερού και ακροδεξιού χώρου…

Ένα παιδί 15 ετών πέθανε…και κανένας που κατέβηκε στο δρόμο για τον Αλέξη δεν βγαίνει στο δρόμο???

Ουστ υποκριτές

Καλως τον!
να βγει στο δρομο καποιος να διαμαρτυρυθει οταν ακομα δεν γνωριζει κανενας τι εγινε ξερω γω?

επισης πως ακριβως εχεις στο μυαλο σου τον ακροαριστερο χωρο ?

Όλοι οι χώροι τα ίδια είναι φίλε μου…
Ακροαριστεροί που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μια Κούβα και Βενεζούλεα που στυγνοί δικτακτορές σκορπάν το μίσος και την φοβία…
Η βία έχει φτάσει το απροχώρητο…
Κάτι πρέπει να γίνει να απομονωθούν οι ακροαριστεροί και οι ακροδεξίοι…

:? :? :?

Τελοσπαντων τωρα κλεινω το pc για να διαβασω…τι να απαντησω…απλα πρεπει να κοιταξεις να ξεκαθαρισεις τα πραγματα στο μυαλο σου my friend

PostRocker στρατόπεδο συγκέντρωσης ίσως ή κάποια ένεση ή απευθείας θάνατος?

Πάρτους εδώ τους επαναστάτες δήθεν κεντρώε ποστρόκερ

για να μην τους βλέπεις μόνο στον ύπνο σου.

νισάφι πια με τα μπαν στον μπαν. ή αφήστε τον μόνιμα μπαναρισμένο ή μη μας πρήζετε τα @@ συνέχεια, κατάντησε ανέκδοτο.

Μη βιάζεστε να τα φορτώσετε ακόμα σε φασίστες, λέω εγώ. :slight_smile:

Εγώ λέω να τα φορτώσουμε όλα στον Ban.

Ανάληψη ευθύνης για τον Ban δεν έχουμε?:stuck_out_tongue:

Δεν χρειάζεται. Να ρωτήσουμε τον Mule.

γιατι να μην φαει την βομαβα στα μουτρα το [SIZE=“7”]ΑΡΧΙΔΙ [/SIZE]ο κουγιας ? γιατι ?