Ο όρος “προπαγάνδα” χρησιμοποιείται ετυμολογικά.
προπαγάνδα < από το λατινικό propaganda fide, πίστη που πρέπει να διαδοθεί
Ο όρος “προπαγάνδα” χρησιμοποιείται ετυμολογικά.
προπαγάνδα < από το λατινικό propaganda fide, πίστη που πρέπει να διαδοθεί
Χτύπησε έξω από το νοσοκομείο και κάλεσαν το ΕΚΑΒ!
Σάλος έχει δημιουργηθεί από τη στάση που κράτησαν οι τραυματιοφορείς και η διοίκηση του νοσοκομείου…
Όλα έγιναν το πρωί, λίγα μέτρα από την είσοδο του νοσοκομείου. Μια ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανή και σωριάστηκε στο δρόμο. Αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Κάποιοι έτρεξαν στο νοσοκομείο και ζήτησαν βοήθεια από τους τραυματιοφορείς. Τότε συνέβη το αναπάντεχο…
Οι τραυματιοφορείς, παρά το γεγονός ότι η τραυματισμένη γυναίκα ήταν τόσο κοντά τους που την έβλεπαν, είπαν στους πολίτες να καλέσουν το ΕΚΑΒ! “Δεν είναι δική μας αρμοδιότητα” φέρονται να είπαν. Άφωνοι εκείνοι τους ξαναείπαν να βοηθήσουν, για να πάρουν όμως ξανά την ίδια απάντηση. Τότε δημιουργήθηκε πανικός…
Πολίτες άρχισαν να λογομαχούν με τους τραυματιοφορείς, ενώ η γυναίκα ήταν πάντα πεσμένη στο έδαφος. Τελικά μετά από ένα τέταρτο έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο και μετέφερε την ηλικιωμένη στο νοσοκομείο. Τι λέει για όλα αυτά η διοίκηση του νοσοκομείου Βόλου;
Ότι η στάση που κράτησαν οι τραυματιοφορείς ήταν σωστή! Διότι από τη μια δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητές τους και από την άλλη έπρεπε να πάει το ΕΚΑΒ που είναι εκπαιδευμένο!
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=33387&catid=6
πατε λιγο για τις πρώτες βοήθειες βρε τοφια…δεν σας ειπε κανεις να την εγχειρίσετε κιολας…!
Αααα. Πάλι καλά. Τώρα ησύχασα! :lol:
Καλά Ζούγκλα, άστο. Ξέρουν πολύ καλά τί κάνουν και ο Αλαφούζος και όλο το σινάφι του. Ξέρουν ποιός είναι ο αντίπαλός τους και παίρνουν τα μέτρα τους ώστε να μην τρέχουν και να μη φτάνουν. “Πρόληψη, κύριοι, όχι καταστολή!”
Λοιπόν διαβάστε το παρακάτω άρθρο. Είναι σεντόνι δεν το ποστάρω εδώ, αλλά αξίζει. Περί μίντια και προπαγάνδας
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2010/06/20/εργολάβοι-συνειδήσεων/
Ενημερωτικά, τα κινητά του Χατζηγάκη έχουν γίνει ανέκδοτο στην Ελβετία! :lol:
Ε μεγάλος άνθρωπος ρε συ κάρβου, τι να κάνει και αυτός έχει ανάγκες
Έξω πάμε καλά πάντως :lol:
[CENTER]ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ
[/CENTER]
[CENTER]Ρεκόρ ανατιμήσεων 12ετίας!
[/CENTER]
[CENTER] Με ρυθμό 5,2% έτρεξε τον Ιούνη. Ερχεται παραπέρα κλιμάκωση μετά και τη δεύτερη δόση ΦΠΑ
[/CENTER]
Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της Στατιστικής, ο επίσημος πληθωρισμός, αυτό τα μαγειρεμένο κατασκεύασμα των μέσων όρων, σπάει όλα τα κοντέρ και διαμορφώνεται σε επίπεδα ρεκόρ, 5,2%, για τα τελευταία 12 χρόνια! Η αρνητική για το λαό εξέλιξη έχει να κάνει και με τις ανατιμήσεις πάνω στους φόρους κατανάλωσης (πρώτη δόση σε ΦΠΑ, ειδικοί φόροι) και με τις ανατιμήσεις που φορτώνουν στα παραγόμενα εμπορεύματα βιομήχανοι και μεγαλέμποροι.
Να σημειωθεί ακόμη πως τα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν στο 2010 δεν έχουν «πιάσει» τη δεύτερη και περισσότερο καραμπινάτη κλοπή εισοδημάτων με όχημα τους συντελεστές ΦΠΑ. Από το μήνα Ιούλη και για τη συνέχεια έρχονται και νέες τρανταχτές ανατιμήσεις με το μέσο πληθωρισμό να αναμένεται ακόμη και στα επίπεδα του 6%!. Η διαδικασία αυτή λειτουργεί προσθετικά στην αφαίμαξη λαϊκού εισοδήματος, έρχεται να συμπληρώσει τις περικοπές μισθών, την κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης, τις συνθήκες μαζικής ανεργίας που διαμορφώνει η πολιτική ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου.
Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), ο επίσημος πληθωρισμός για το μήνα Ιούνη έτρεχε με ρυθμό 5,2%. Πολύ χειρότερη διαμορφώνεται η κατάσταση για τα φτωχότερα τμήματα του λαού, που είναι εξαναγκασμένα να ξοδεύουν ολόκληρο το πενιχρό εισόδημα στα απολύτως απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης. Στις επιμέρους κατηγορίες καταγράφονται και οι εξής ανατιμήσεις: Στέγαση: 7,9%, μεταφορές: 18,2%, Αλκοολούχα ποτά - καπνός: 18,9%, επικοινωνίες (τηλέφωνα κ.ά.): 3,7% κ.ά.
Ειδικότερα καταγράφηκαν και οι παρακάτω ανατιμήσεις:
[ul]
[li]Βενζίνη: 42,2%[/li]> [li]Τέλη κυκλοφορίας - διόδια: 28,4%[/li]> [li]Ηλεκτρισμός: 6,3%[/li]> [li]Κινητή τηλεφωνία: 9,2%[/li]> [li]Τσιγάρα: 19,8%[/li]> [li]Αλκοολούχα ποτά: 14,3%[/li]> [li]Νοσοκομειακή περίθαλψη: 3,1%[/li]> [li]Ιατρικές υπηρεσίες: 2,9%[/li]> [li]Γάλα: 3,3%[/li]> [li]Νοίκια: 2,5%[/li]> [li]Δίδακτρα: 3%[/li]> [li]Κυλικεία: 3,4%[/li]> [li]Φαγητό εκτός σπιτιού: 3,5%[/li]> [li]Υδρευση - αποχέτευση: 2,4%[/li]> [li]Ενδυση - υπόδηση: 2,4%[/li]> [li]Ψάρια: 3,8%[/li]> [li]Γλυκά: 3,7%[/li]> [/ul]
Aπό ριζοσπάστη 8 ιούλη.
Είχαμε που είχαμε τη μείωση αποδοχών και τις ασφαλιστικές και εργασιακές ανατροπές, τώρα έχουμε και τις ανατιμήσεις. Δε θα μείνει δίφραγκο για δίφραγκο στην τσέπη.
Πασοκαρα: ποιότητα ζωής.
Ρε πούστη μου δε μπορείς να σκωτωνεις έτσι έναν άνθρωπο επειδή απλά δεν σου αρέσουν αυτά που λέει, ό,τι και να είναι αυτά που λέει. Που έχουμε φτάσει ρε γαμώτο. Όλες οι ταινίες που βλέπουμε κατά καιρούς γίνονται πραγματικότητα.
Μιλώ για τον Σωκράτη Γκιόλια, τον δημοσιογράφο, που είχε το τρωκτικό
Όταν μπλέκεις με τον υπόκοσμο είναι πολύ πιθανό ένα πρωινό να βρεθείς γαζωμένος στο σπίτι σου. Κρίμα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Καλά όντως ισχύει αυτό. Δε μπορεί να σε δολοφονούν έτσι απλά. Ίσως να’ χει συμβεί και κάτι άλλο. Δε το πολύ επεξεργαστηκα να πω την αλήθεια. Anywayzz κρίμας ο,τι και να παίχτηκε γιατί είχε μολίς αποκτήσει ένα παιδάκι.
Τα λέμε σε μπολικες μερες. Καλές διακοπές.
η σέχτα επαναστατών, σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια …!!!
αυτοί που την είχαν πέσει στον αλτερ
Aν αυτή η Σέχτα υπάρχει όντως και είναι αυτή που έφαγε τον Γκιόλια όντως τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, δεν μιλάμε καν για βλάκες, μιλάμε ξεκάθαρα για τσιράκια του συστήματος.
Εξηγησε το λιγο
Eγώ πάλι δεν έχω καταλάβει τίποτα από αυτή την υπόθεση ρε παιδιά. Αυτός ήταν όντως του troktikou? Έχει ανακοινωθεί τίποτα για το τι ερευνούσε και για ποιες υποθέσεις είχαν ακούστει απειλές κατά της ζωής του;
ηταν παλια με τον τριανταφυλλοπουλο…
τα σπασανε καποια εποχη ασχημα…
ηταν και στο τρωκτικο αλλα για καποιο λογο ολοι το αρνούνται…!!
απο υποθεσεις λενε οτι ειχε ανακατευτεί σε παρα πολλες…
ειχε δεχτει απειλες απο παντου…
αλλα αν παλι το παμε ετσι…
τοτε εδω δεν μιλαμε για μια απλη τρομοκρατική οργάνωση…
εδω ειναι μια εταιρια δολοφόνων…
τριανταφυλλοπουλος
Με δεκαεπτά σφαίρες (περίπου τόσοι κάλυκες βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα του) κάποιοι έλυσαν τις διαφορές τους με τον Σωκράτη Γκιόλια, ακολουθώντας τον ανορθόδοξο δρόμο της επίλυσης των όποιων διαφορών τους με τον πρώην συνεργάτη μου.
Παιδί πολυμελούς οικογένειας, τον έφερε στο γραφείο μου πριν από 19 χρόνια ο προπονητής στίβου Σπήλιος Ζαχαρόπουλος.
«Είναι ξεχωριστό παιδί» μου είπε ο Σπήλιος, «σταμάτησε τον στίβο και εργάζεται στη λαϊκή μαζί με τη μητέρα του»?
Τον άφησε κι έφυγε. Έμεινε κοντά μου δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, μέχρι που χώρισαν οι δρόμοι μας.
Δεν μπορώ και δεν χρειάζεται να πω σε κανέναν περισσότερα πράγματα για την τελευταία μας συνάντηση.
Ήταν τραυματική για όλους. Εμένα, τη σύζυγό μου, που ήταν παρούσα, και τους πολύ στενούς συνεργάτες μου που γνωρίζουν.
Έμελλε, όμως, να είναι η τελευταία και μία κουβέντα που την πήρε ο άνεμος έμελλε να επαληθευτεί με τον πιο άγριο τρόπο δύο χρόνια αργότερα.
Πικράθηκα, πήρα την απόφαση με βαθύ πόνο και με βαθύτερο τον αποχαιρετώ σήμερα.
Ο ξεχωριστός για μένα Σωκράτης, ο μοναχικός Σωκράτης, ο Σωκράτης της ηρεμίας και της φουρτούνας, ο δικός μου Σωκράτης πέρασε σε αντίπαλα στρατόπεδα, διαφορετικής φιλοσοφίας και πρακτικής. Χωρίς υπογραφή και πρόσωπο.
Το τελευταίο είναι το σημείο στο οποίο οφείλουν να σταθούν όσοι επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια για ό,τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη.
Ακούγοντας τις γελοιότητες ορισμένων Μέσων και τις ανακρίβειες, με το Τμήμα? ανθρωποκτονιών να αναζητά τους δράστες, αντιλαμβάνομαι πόσο μακριά είναι νυχτωμένοι όλοι αυτοί, μέσα στη χειμερία νάρκη ή τη θερινή τους ραστώνη.
Πέρα από πικρίες και απογοητεύσεις, για όλους εμάς παραμένει ο δικός μας Σωκράτης, των δύσκολων καιρών. Με τις αγωνίες, τα προβλήματα, τις διώξεις, τα γέλια και τα κλάματα. Έτσι όπως είναι η ζωή, μία μικρή παρένθεση, με ακόμα πιο μικρά περιθώρια να επιστρέψεις, να συγχωρήσεις, να ξεπεράσεις και να διαγράψεις στενόχωρες καταστάσεις.
Κανένας από όσους σήμερα ολοφύρονται δεν θα θυμούνται μετά από λίγες ημέρες την εικόνα του.
Γιατί, εκτός από την οικογένειά του, εκείνοι που πραγματικά τον αγάπησαν και θα συνεχίσουν να υποφέρουν είναι λίγοι.
Σήμερα κάποιοι μας στέρησαν το δικαίωμα να ξαναβρεθούμε, να γελάσουμε ή να πικραθούμε, να διαφωνήσουμε και να εξηγηθούμε.
Καλό ταξίδι, δικέ μου.
η φραση μαλλον ειναι το για μενα πεθανες…
εγω παλι δεν πιστευω οτι το εκανε η Σεχτα.
ειναι μια επαναστατικη οργανωση, στα χναρια της 17Ν και την ανακοινωσαν μονο και μονο για να φαει το κραξιμο απο τους αγανακτισμενους δημοκρατες οτι δολοφονησε μια “φωνη του δικαιου”, και στο τελος, μετα απο καμια βδομαδα θα βγουν και θα πουν οτι ηταν καμια ρωσικη μαφια κλπ κλπ.
Παντως μην ξεχνατε οτι ολοι το κραζαμε το τρωκτικο (ex-πρωκτικο τωρα:roll:) για την παραπληροφορηση του, την ενιοτε υποστηριξη εθνικιστικων βλακειων και την ατελειωτη προβολη ειδησεων “τυπου Star chanel”. Ο τυπας κολλητος του Βελοπουλου ηταν…
καλα δεν ειπαμε να πεθανουν κιολας…
εννοειται αυτο. ουτε ο πρετεντερης να πεθανει
ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ! :twisted:
malakaς με κατέστρεψες…
ξύπνησαν ολοι απο τα γέλια…:lol::lol: