Ποιος είναι μεγαλύτερο λαμόγιο, αυτός που κάνει λαμογιές ή αυτός που τον εκβιάζει ότι θα τις δημοσιεύσει αν δεν πέσει ρευστό…; :-k
Γενικά (και ειδικά) μιλώντας.
μλκ εισαι wannabe φατσέας:p:p:p
Ακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω… Ο,τι και να ηταν ο Γκιολιας, καταδικαζω αυτη την πραξη…
Εσωτερικές διαμάχες του συστήματος…
χαχααχαχαχα…ειναι τραγικα ηλιθιοι…επισης:
http://sarotiko.blogspot.com/
:-k
congratulations…we have twins!!!
Τέλεια, βγήκε και η προκύρηξη της ΣΕΧΤΑΣ και πλέον το πανηγυράκι συνεχίζεται αύριο στα Νέα.
τρομακτικο λεει…:lol:
7 σελίδες προκήρυξη που τα βάζει με όλους…
μια σελίδα την ημέρα έγραφαν??
η βλακεια ειναι ανικητη.
Αυτό ακριβώς… Δηλαδή τώρα ας πούμε ήθελαν να δείξουν κάτι κλείσαν το τροκτικό και ανοίγουν το τρο(μα)κτικό;;; #-o#-o
με τετοια προκυρηξη ενα εχω να πω
σε λιγο θα ξυπνησει ο αρχιτρομοκρατης και θα ανακαλυψει οτι η σεχτα δεν ειναι το project mayhem και θα ψαχνει τον tyler durner του
Πραγματικά τι να πεις για την προκύρηξη? Υπάρχουν ένα κάρο σημεία άξια και ανάξια σχολιασμού.
Ασυνάρτητο είναι κατά βάση.'Αναρχο.
Σε ορισμένα σημεία πολύ βαρετό. Στο σύνολο του απαράδεκτο. Το μόνο που δεν περιλαμβάνει είναι ένα τσιτάτο του στυλ: “Οπως είχε πει ο Σεργκέι Νετσάγιεφ μπλαμπλαμπλα”
καλα εκει που οι ‘‘αεργοι επαναστατες’’ απειλουν τυχον αυτοπτες μαρτυρες, μου γλυστρισε το ποντικι απ τα χερια…
δεν ξερω ποιος εγκεφαλος συνεταξε τη προκηρυξη αυτη αλλα οκ, σιγουρα ξεφτιλιζει την εννοια επανασταση
Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ: Αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν, μέρος n-oστό.
«Με απόφαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, μετά από σχετική εισήγηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Ρέππα, και αφού ελήφθη υπόψη η επιτακτική ανάγκη αποτροπής των δυσμενών συνεπειών της παρατεινόμενης απεργίας των ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσης και βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, που έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία από την έλλειψη επαρκούς εφοδιασμού των πολιτών σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα, απειλεί τη διακοπή της ομαλής λειτουργίας των μονάδων παροχής υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας και απειλεί επίσης κατ΄ επέκταση τη δημόσια τάξη, κηρύσσονται οι ανά τη χώρα ιδιοκτήτες και οδηγοί φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων σε κατάσταση πολιτικής κινητοποίησης.
»Με την παραπάνω απόφαση εξουσιοδοτούνται οι υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών και, κατά το μέρος της αρμοδιότητάς τους, οι οικείοι νομάρχες να προβούν σε επίταξη των υπηρεσιών και επίταξη της χρήσης των φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων καθώς και να λάβουν κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο για τη διασφάλιση των δημοσίων αγαθών που κινδυνεύουν από την κατά τα άνω διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας».
Μετά τους ναυτεργάτες, τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, και τόσα άλλα αντίστοιχα παραδείγματα στο παρελθόν, βγαίνει παράνομη και η απεργία των οδηγών βυτιοφόρων. Άλλη μια φορά το δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία, καταπατείται και τσαλακώνεται βάναυσα. Καταλαβαίνουμε τι χειμώνας έρχεται για όλους τους υπόλοιπους. Έχουμε πόλεμο, πάρτε τα μέτρα σας.
ρε συ ρεντ ραμ. ολα προσωρινα ειναι. λες να αποκταει συνειδηση ετσι ευκολα το “προλεταριατο”?
αφου παντα ετσι γινεται με τον καπιταλισμο. τους πετανε μια αυξηση 1-2% και γυρνανε παλι στις δουλειες τους ευτυχισμενοι. ο εργατης τη μια στιγμη ειναι λουμπεν, αλλα αμα κερδισει π.χ. το τζοκερ, την επομενη μερα θα ειναι αστος με βιλα και μερσεντες.
αυτο θες εσυ?
Aν θέλεις να είσαι ακριβής, εδώ έχουμε να κάνουμε με το “δικαίωμα” κάποιων ελεύθερων επαγγελματιών να υπερασπιστούν το ολιγοπώλιο που τους εξασφαλίζει το “κλειστό” επάγγελμα. Άκυρη η σύγκριση με διάφορες κατηγορίες μισθωτών.
Αυτό που είπε ο Mule. Για ποιο λόγο να κάνουν απεργεία;;; Επειδή θέλουν να ελευθερώσουν το επάγγελμα και θα χάσουν;; Πολύ δημοκρατικό και αυτό. Και δεν το λέω μόνο για τους συγκεκριμένους. Είναι πολλά τα “κλειστά” επαγγέλματα και κατα τη γνώμη μου καλά κάνουν και θέλουν να σταματήσει αυτή η βλακεία!!!
Αυτό έχεις καταλάβει απ’ τα ποστ μου? Φυσικά δε θέλω αυτό. Ούτως ή άλλως οι οδηγοί βυτιοφόρων δεν είναι προλετάριοι.
Χαχα, φαίνεται οι ναυτεργάτες και οι ελεγκτές θα υπερασπίζονταν το ολιγοπώλιο τους. Ουπς, σόρυ, είπαμε αυτοί δεν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ε? Α, τι περίεργο, κοίτα να δεις. Όποιος υπερασπίζεται τα κεκτημένα του επιστρατεύται και τρώει ξυλιές, όπως είχαν φάει οι ναυτεργάτες πριν περίπου 8 χρονάκια, που η κυβέρνηση Σημίτη είχε στείλει τα ΟΥΚ να δείρουν απεργούς (τόσο τους φοβούνταν).
Το δικαίωμα των αυτοαπασχολούμενων να υπερασπίζονται το ολιγοπώλιο είναι δικό τους, μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες και αποφάσεις τους. Όπως και το δικαίωμα να αντιστέκονται στα μονοπώλια, στα οποία θέλει να παραδώσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (και της ΝΔ) τον κλάδο - φιλέτο των εμπορευματικών μεταφορών. Εδώ σχολιάζουμε την αισχρή και πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να τους επιστρατεύσει.
Το δικαίωμα των αυτοαπασχολούμενων να υπερασπίζονται το ολιγοπώλιο είναι δικό τους, μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες και αποφάσεις τους.
Αυτό όμως το ολιγοπώλειο αποτρέπει εμένα ή εσένα από το γίνουμε κομμάτι αυτού του επαγγέλματος και εμποδίσει και άλλους να έρθουν και να ανταγωνιστούν όσους υπάρχδουν ήδη στο χώρο. Από που και ως που έχουν δικαίωμα να κάνουν τα παραπάνω και γιατί να υπερασπιστεί κανείς αυτή τους τη στάση; :-k