Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Αφορμή το post του Isis, που γενικά εκτιμώ τα όσα λέει και σκέφτεται, γι’ αυτό και προβληματίζομαι με όσα ακούω/διαβάζω τις τελευταίες μέρες…

1. Γνώμη μου είναι ότι όποιος χαίρεται με τις συλλήψεις μάλλον δε σκέφτεται το τι θα επακολουθήσει “στο άλλο άκρο”. Κανένας λόγος να χαιρόμαστε. Μόνο να ανησυχούμε.

2. Ποια πίεση τους ανάγκασε να το κάνουν αυτό, θα δουλευόμαστε και μεταξύ μας; Αυτά τα λένε ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μίτζιλα και κανάς αντιφασίστας μπας και βάλουν ένα θετικό πρόσημο στη σαπίλα που μαυρίζει το πράγμα. Ψευδαίσθηση λέγεται αυτό. Ποια πίεση ακριβώς; Δε νομίζω να ήταν τόσο δύσκολο να τα φορτώσουν σε ένα Ρουπακιά αν ήθελαν, και να τελειώσει εκεί η ιστορία. ΟΚ, έγιναν περιορισμένα μπάχαλα μία μέρα, έγιναν και 5 συγκεντρώσεις στην Ευρώπη και; Η ιστορία θα μπορούσε άνετα να ξεφουσκώσει εκεί, και δεν την φούσκωσε το ανταγωνιστικό κίνημα (όποιος ήταν στο δρόμο τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό), αλλά η ίδια η εξουσία. Άρα αυτό πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις.

3. Προφανώς και ερμηνείες υπάρχουν πολλές, και ακόμα δεν μπορεί κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Π.χ. πολλοί λένε για μία αυτόνομη Χρυσή Αυγή, που αφού έπαιξε (και της βγήκε) το αντιμεταναστευτικό χαρτί, πλέον πέρασε στο αντικομμουνιστικό (βλέπε Πέραμα, Μελιγαλά, Φύσσα). Και εκεί το παρατράβηξε. Και τώρα οι από πάνω της τραβάνε το αυτί.

Προσωπικά, αμφιβάλλω, γιατί η αφετηρία του σκεπτικού δε με βρίσκει σύμφωνο. Δηλαδή δε θεωρώ τη Χ.Α. ανεξάρτητη, τη θεωρώ παρακρατική οργάνωση, με πάμπολλες αποδείξεις περί αυτού εδώ και χρόνια. Θα μου πεις “άρα η δολοφονία του Φύσσα έγινε με εντολή Σαμαρά;”, και εκεί δεν ξέρω τι να σου απαντήσω, αλλά για μένα ισχύουν τα εξής: περίμενα ότι θα υπάρξει νεκρός εδώ και μήνες. Όμως: ένα άτσαλο χτύπημα σε κάποιο τσαμπουκά, κάτι που θα κουκουλωθεί, κάτι στα μουλωχτά, όπως με τους μετανάστες. Αλλά όχι. Εδώ έχουμε [B]επαγγελματική[/B], επιχειρισιακή εκτέλεση, [B]δημόσιου[/B] προσώπου, από κάποιον που την επόμενη μέρα εμφανίζονται 15 φωτογραφίες του με βουλευτές της Χ.Α. Αυτά δεν είναι τυχαία, ρε παιδιά.

1. Όποτε μοναδικό ασφαλές συμπέρασμα των τελευταίων ημερών είναι αυτό: η δημοκρατία επιστρέφει θριαμβευτικά, με αντιφασιστικές κορώνες του Πρετεντέρη, του Χατζηνικολάου και λοιπών. Ποιος θα τολμήσει να κρίνει πλέον τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών; Ποιος θα μιλήσει για τις διαπομπεύσεις των οροθετικών; Το κράτος αυτό που ήθελε μέσω τη Χ.Α. το κατάφερε: η πιο ακροδεξιά κυβέρνηση από εποχής Μητσοτάκη, είναι αντιφασιστική. Προφανώς και κανείς δε θα κατηγορήσει τις απελάσεις μεταναστών τώρα, “από το να τους μαχαίρωναν οι φασίστες, ρε φίλε, καλύτερα να τους συγκεντρώνει κάπου ο Σαμαράς”. Νίκη της δημοκρατίας, λοιπόν.

2. Όσον αφορά το ανταγωνιστικό κίνημα; Το “άλλο άκρο”; Αυτό θα δει (θα δούμε) όλη τη γλύκα σε λίγο καιρό, η κοινή λογική και διορατικότητα αυτό λέει. Θα σαρωθούν όλα.

Λίγο ακραία μου ακούγονται τα παραπάνω και υπερβολικά συνομωσιολογικά κάτι που πάντα με κάνει να απέχω. Όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο πιστεύω πως κανείς δεν ήθελε την Χ.Α. μέσα στο κοινοβούλιο, μια χαρά θα μπορούσαν να τους χρησιμοποιούσαν και χωρίς να τους βάλουν δίπλα τους στα έδρανα (τους κουκουλοφόρους δίπλα στα ματ δεν του ανακαλύψαμε χθες).

Από εκεί και πέρα βλέποντας πως ανεβαίνει σε ποσοστά πολύ γρήγορα, ήθελαν να κερδίσουν πίσω τους ψήφους που πήγαν προς τα εκεί και πιστεύω πως όλες οι αναφορές περί σοβαρής χρυσης αυγής σε αυτό αποσκοπούσαν. Την αφορμή την έδωσε η δολοφονία Φυσσα. Έψαχναν να βρουν με πιο τρόπο η εξάρθρωση της θα τους έφερνε όσο γινόταν μεγαλύτερο σουσουρο υπερ τους. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όλο το περιστατικό με τον Φυσσα ήταν στημένο με οποιονδήποτε τρόπο. Το “λάθος” η χρυσή αυγή θα το έκανε αργά η γρήγορα και αυτό το ήξεραν σχεδόν όλοι, η κυβέρνηση απλά το περίμενε να έρθει για να γίνουν οι συλλήψεις. Δηλαδή αν το μαχαίρωμα το είχε κάνει μέλος της χρυσής αυγής που είχε φώτο με τον Μιχαλολιάκο αγκαζέ τώρα τι θα λέγαμε; (Ο Ρουπάκιας δεν ήταν μέλος απλά ένας ακόμα βλαμμένος αναλώσιμος στρατιώτης τους). Δεν βλέπω πως θα αλλάξει κάτι ως προς την αντιμετώπιση των πολιτών απέναντι στους μετανάστες, όσοι τους ήθελαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ήταν οι περισσότεροι δεν θα αλλάξουν γνώμη.

Σε παραπλήσια και πιο… ελαφριά θέματα. Αυτό το βιντεο έπρεπε να γίνει

https://www.youtube.com/watch?v=_42FcTdOGts

Μην ξεχναμε οτι απο σημερα το κρατος δειχνει ως εγκληματικη οργανωση ολους
τους κατοικους της Ιερισσου μιας και παρακολουθουνται ολων τα τηλεφωνα.

Με αφορμη τα οσα ειπε ο Leper Jesus και το οτι ειδα το ντοκυμαντερ Ruins για
το θεμα,εμαθα πολλα περισσοτερα απο οσα ηξερα για το θεμα με τις
οροθετικες γυναικες (και οχι πορνες) εχω να πω τα εξης.

Οσον αφορα το θεμα με τις οροθετικες βρεθηκαν 32 γυναικες οροθετικες,μολις
μια απο αυτες ηταν πορνη.Το μεγαλυτερο ποσοστο τους ηταν Ελληνιδες και τοξικομανεις.
Στηθηκε ενα τεραστιο σοου τοτε απο τον υπανθρωπο Λοβερδο που ελεγε για Αφρικανες πουτανες που σπερνουν τον ολεθρο στην ελληνικη οικογενεια.Χωρις κανενα στοιχειο.Κανενα.
Ολο αυτο το σοου εξασφαλισε στον υπανθρωπο Λοβερδο την επανεκλογη του.
Και εννοειται καμια προληψη/περιθαλψη για τους οροθετικους ανθρωπους.

Ο αντιφα Σαμαρας εχει αρχισει ηδη την προεκλογικη του προμοταροντας οτι τσακισε τον φασισμο.

Γενικοτερα οι διωξεις γινονται κατω απο το ιδιο πρισμα και συμφωνα με το
[U]δογμα μηδενικης ανοχης[/U].Το οποιο σημαινει οτι καταστελλουμε και κυνηγαμε οποιονδηποτε δεν
εμπιπτει στην κατηγορια του νομοταγη οικογενειαρχη ή οπως λεμε εδω περα Ελληνα νοικοκυραιου.
Αν δεν υπαρχει απειλη (π.χ. οροθετικες) την δημιουργει με τα μεσα που εχει και μετα παρουσιαζει ως
σοου την επιτυχια του με μοναδικο σκοπο τα ψηφαλακια.

Απλη λογικη.Δημιουργειται αισθημα φοβου/τρομοκρατιας,το κρατος μας σωζει απο αυτο,μπραβο κρατος
ας συνεχισουμε να σε υποστηριζουμε.
Υπαρχουν και αρθρα που επιβεβαιωνουν οτι ο Ενδιας εχει επαφες με τον αμερικανο
υπανθρωπο που το δημιουργησε.

Εχθροι του δογματος ειναι ολες αυτες οι περιεργες μειονοτητες που ενας φιλησυχος πολιτης εχει μαθει να φοβαται.Αναρχικοι,ναρκομανεις,αστεγοι,οροθετικοι κλπ.

Ας μην ξεχναμε παιδια οτι μας κυβερνουν καπιταλιστες και σκοπος του καπιταλισμου
ειναι το κερδος παση θυσια.

Οσον αφορα το πανηγυρι με την Χ.Α. ηδη εχει ωφελησει τον Σαμαρα και θα ειναι
ενα απο τα βασικα προεκλογικα του οπλα.

Και από σιχαμερά κανάλια τύπου Star που προωθούσαν τύπους σαν τον Κασιδιάρη σαν παιδιά του λαού και καθημερινά άτομα με δικούς τους προβληματισμούς.

“Κύριε Κασιδιάρη είστε φασίστας;”

Εχουν και Iggy Pop & Sabbath από πίσω οι αθεόφοβοι.
Ζώα.

Σιχαμενα καναλια,σιχαμενες παρουσιαστριες.Μελετη=Ηλιθια με ISO.

Και προχθές τα ίδια.

[I]Κατά την επιχείρηση, που σύμφωνα με την ανακοίνωση εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας[/I]

Γενικότητες.Δεν χάνουν καθόλου χρόνο πάντως.Το σαββατοκύριακο τα αυγά, αρχή βδόμαδας επιστροφή των ψήφοφόρων τους στη νδ.

Θεός ο Μητσάρας. Τον ξεφτίλησε τον Pretend-έρη και τον Βοριδη

Ήμουν σίγουρος πως κάποια στιγμή θα ακουγόταν από κάποιον το “δεν ξέραμε”, καθόλου παράξενο που το είπε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Ο Πουλικας τους εβαλε στη θεση τους.

Για τον Μπεζο κανετε λαθος.

Για πες την ιστορία σου

//στημενη λεει η φωτια στα sprider, τι λε ρε παιδι μου :roll:

Πολύ, μα πολύ σημαντικό και τα εξής αποσπάσματα :

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και ένα χρόνο το Info-war.gr και η εφημερίδα Guardian, μιλώντας με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ είχαν αποκαλύψει ότι [B]η ΕΥΠ γνώριζε κάθε κίνηση της Χρυσής Αυγής αλλά προτιμούσε, σύμφωνα με τον αξιωματικό, να παραμένει σιωπηλή για να την χρησιμοποιήσει αργότερα για δικό της όφελος.[/B]

Ο ίδιος αξιωματικός υποστήριζε ότι [B]μέλη του φασιστικού παρακράτους ευθύνονται για αρκετές προβοκάτσιες κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.[/B] Αναφέρθηκε μάλιστα χαρακτηριστικά σε παλαιότερη [B]σύγκρουση μελών του ΚΚΕ και του αντιεξουσιαστικού χώρου, την οποία ο ίδιος εκτιμά ότι πυροδότησαν ομάδες ακροδεξιών.[/B]

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αξιωματικός της αστυνομίας πιστεύει ότι οι ομάδες των αντιεξουσιαστών δεν θα ξεκινούσαν ποτέ να πετάνε πέτρες στα κεφάλια απροστάτευτων διαδηλωτών.

[QUOTE[B]]Όλες οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν τις υποψίες για τη βαθύτερη σχέση της Χρυσής Αυγής με τμήματα του κρατικού μηχανισμού.[/B] Αποκορύφωμα αποτέλεσε η πληροφορία που παρουσίασε το Κουτί της Πανδώρας ότι [B]ο φερόμενος ως σύνδεσμος της ΕΥΠ με τη Χ.Α είχε τοποθετηθεί σε αυτή τη σχέση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.[/B][/QUOTE]

Και πολύ σωστά , αν και αφελώς, ο Χατζηστεφάνου αναρωτιέται το εξής :

Μήπως λοιπόν ή σύλληψη της ηγεσίας της Χ.Α είναι μια χρυσή ευκαιρία για να ανοίξει ο φάκελος παλαιών ανεξιχνίαστων υποθέσεων παρακρατικής δράσης;

MARFIN σας λέει κάτι; Ξέρουμε τι γίνεται με τις έρευνες για το σκηνικό της MARFIN; Ιδου η Ρόδος…

(“Χρωστάω” και απάντηση στον leper…)

Στην ΜΑΡΦΙΝ ήταν του σύριζα, υπάρχουν και βίντεο γι’ αυτό.

Μπα τι λες, ήταν μέλη του φασιστικού παρακράτους που επιτίθεντο με μολότωφ στα μπλοκ του ΚΚΕ; Έπρεπε να το πει αυτός το αυτονόητο; Και πάλι, τι αλλάζει με αυτό; Δύο χρόνια μετά, έχει γίνει καμιά σοβαρή αυτοκριτική από τους συμμετέχοντες;

http://www.youtube.com/watch?v=65_YBBtLCZo

Βλεποντας το βιντεο με τη συγκεκριμενη δηλωση που εχει απομονωθει, καταλαβαινει κανεις πως ο Μπεζος μιλαει ως ενας και καλα υποστηρικτης της ΧΑ. Λεει λοιπον οτι καποιοι που ψηφισαν ΧΑ, μπορει να ειδαν το χαστουκι του Κασιδιαρη ως χαστουκι στο κατεστημενο. Δε λεει οτι το ειδε ο ιδιος ως χαστουκι στο κατεστημενο.

Την καταλαβες τωρα την “ιστορια μου” τρολλακο;

1ον Σε χαρακτηρίσα pantelis79;

2ον

-Μέτρησε θετικά;
-Ναι, αυτή η συμπεριφορά δεν καταδικάζεται. Η σφαλιάρα σημαίνει ότι χτυπάω κάτι κατεστημένο. Δεν θα πρεπει να μας τρομάζουν αυτά.

Και άλλα πολλά που δεν καταγράφηκαν/καταγγέλθηκαν ή συγκαλύφθηκαν.

3ον Σε παρακαλώ άμα δεν έχεις σοβαρή απάντηση μην απαντήσεις σε έναν “τρολλά”.

Στη δικογραφια που μοιραστηκε σε 50 δικηγορους λεει υπηρχε ανεπισημο εγγραφο που ανεφερε τα στοιχεια του προοστεατευομενου μαρτυρα κατα λαθος…

Σε χαρακτηρισα εγω, μπορει να ειμαι κι εγω τρολλακος, που ξερεις;

Οσον αφορα το συγκεκριμενο quote που χρησιμοποιηθηκε για να δειξει οτι ο Μπεζος εκφραστηκε θετικα για τη ΧΑ, ειναι εκτος πραγματικοτητας, μιας και φαινεται οτι ο Μπεζος μιλησε αναλυοντας το απλοικο σκεπτικο καποιου που ειπε “καλα εκανε ο Κασιδιαρης και χαστουκισε την Κανελλη, θα τον ψηφισω”. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ψηφοφοροι σκεφτηκαν ετσι, σωστα τα ειπε ο Μπεζος. Η απαντηση μου ειναι μια χαρα σοβαρη και επι συγκεκριμενου πραγματος, εσυ πεταξες τη μπαλα στην εξεδρα.